Şimdi Ara

Saç için şu yağları aldım, peki nasıl kullanacağım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaşım 36 ve saçımın ön tarafı da çok az seyrek çok şükür. Ama ben yine de o bölge de eğer olursa saç kökünü canlandırmak için şansımı denemek istiyorum. Bunun için dermaroller aldım ve dermaroller uyguladıktan sonra bu yağları kullanmak istiyorum. Fakat nasıl yapmalıyım hiçbir bilgim ve fikrim de yok. Sizce bunları nasıl karıştırmalı ve duştan önce mi, sonra mı ve kaç saat saçımda bekletmeliyim?
    1- Keratin sıvı
    2- Biberiye Yağı
    3- Lavanta Yağı
    4- Sarımsak Yağı
    5- Nane Yağı

Lütfen yardım ederseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
    Saç için şu yağları aldım, peki nasıl kullanacağım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizbay1 -- 11 Temmuz 2019; 15:4:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçen seneydi ve ben de uygulamıştım bazı yağlar, hint yağı, jojoba yağı vs gibi. Bemiks, Evigen, Bepanthene ampüllerle karıştırıp sürüyordum saçıma. 1 saat falan bekliyordum galiba boneyle sonra yıkıyordum

Aldığım yağların hepsini tek bir yere boşalmıştım sonra tatlı kaşığı kadar kullanıyordum ve bir kaseye döküp üstüne ampülleri kırıp sürüyordum

Sonra saç spreyi, saç hapına falan başladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: GK13

Geçen seneydi ve ben de uygulamıştım bazı yağlar, hint yağı, jojoba yağı vs gibi. Bemiks, Evigen, Bepanthene ampüllerle karıştırıp sürüyordum saçıma. 1 saat falan bekliyordum galiba boneyle sonra yıkıyordum

Aldığım yağların hepsini tek bir yere boşalmıştım sonra tatlı kaşığı kadar kullanıyordum ve bir kaseye döküp üstüne ampülleri kırıp sürüyordum

Sonra saç spreyi, saç hapına falan başladım
    Peki, sonuç almış mıydınız? Sanırım ben de hepsini bir kaba boşaltıp karıştırıp süreceğim de, dermaroller ile kullanacağım için acaba ne kadar süre saçımda beklemem lazım o konu da karar veremedim.

• Dermaroller ile 1 kere kullanmıştım sonra bir daha yapmadım gözenekler tıkanır belki diye bu yüzden emin değilim
    Bu konuyu sacekimisonuclari sitesinde açarsan bir sürü cevap alman olası burada çok cevap gelmez
  • Tamam, teşekkürler.

• O sitedeki etkileşim oldukça düşük, bir kişi dahi cevap yazmadı :)) Diğer konuları da inceledim keza aynı şekilde... Pek aktif değil.

• Kullandığın şeylerden dolayı büyük ihtimal cevap gelmemiştir. Fazla yağ kullanan bulamassın sanırım

Millet saç serumu, vitamin hapları vs kullanıyor. Hatta finasterid bile kullanan bir sürü kişi var bu yüzden yağlarla çok uğraşmıyorlar galiba

@denizbay1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GK13 -- 12 Temmuz 2019; 14:44:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Galiba haklısın. Şimdi sen söyleyince fark ettim, minoxidil ve finasterid konuları çoktu doğrudur. Finasterid çok tehlikeli, bununla ilgili Avrupa merkezli onlarca forum sitesinde sağlığını kaybetmiş insanların mesajları ile dolu! Minoxidil ise beyhude çaba, bırakınca geriye dönüyor. Neyse, başka bir forum bakayım artık.

• Hindistan cevizi yağı da fayda yapıyor bir araştır istersen youtube da nasıl kullanılması gerektiğini anlatan videolar var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Teşekkürler, bir bakayım.

• O siteyi beğenmedin ya bir site daha var öyle adı sacimindoktoru, istersen orayada konu aç

Ayrıcana Hint yağınıda araştır. Saç için yağ kullanırken ben bunuda kullanmıştım. Hint yağı saç diye arattır

Ayrıcana vitamin ampüllerini kullanmayı düşünmüyormusun yukarıda yazdığım 3lü ampül

@denizbay1
  • Evet, o siteyi de gördüm ama niyeyse içime sinmedi yazmadım açıkçası :) Orada da bir şansımı deneyeyim madem. Vitamin için doktora gideceğim öncelikle, şu kan değerimi bir ölçtürüp ona göre ağız yoluyla vitamin takviyesi almayı düşünüyorum. Bu yüzden ekstra vitamin kapsülü almak istemedim. Hint yağını listeme eklemedim çünkü ben bu yağları bilimsel araştırma ekiplerinin verilerine göre aldım. Yabancı kaynaklı bir Web sitesinde araştırma ekibinin bilimsel deney ve sonuç dökümanlarının olduğu kaynakları da vererek önerdikleri yağlar bunlar. Fareler üzerinde bu yağlarla yaptıkları deney de kıllanma artmış ve bilimsel makaleleri de eklemişler. Web sitesi bilgisayarımda kayıtlı, adresi gün içinde yazarım. Hint yağına da baktım ama pek içime sinmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizbay1 -- 15 Temmuz 2019; 8:7:40 >
  • Yağlar hakkında fareler üzerinde yapılan kıllandırma deneylerini şu sitedeki makale sonlarındaki linklerden inceleyebilirsin:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizbay1 -- 17 Temmuz 2019; 0:23:7 >

• paranı boşa harcamışsın. bunlar hiç bir işe yaramaz. saç ekimi ve peruk dışında, bilimsel olarak onaylanmış iki tedavi vardır. Minoxidil ve Finasteride. bunların dışında hiç bir şey işe yaramaz. sen de dene, paranı harca, yaşa ve gör. yaşamadan bana inanmayacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iquique

paranı boşa harcamışsın. bunlar hiç bir işe yaramaz. saç ekimi ve peruk dışında, bilimsel olarak onaylanmış iki tedavi vardır. Minoxidil ve Finasteride. bunların dışında hiç bir şey işe yaramaz. sen de dene, paranı harca, yaşa ve gör. yaşamadan bana inanmayacaksın.
    Hocam Minoxilin fena yan etkileri var

Mesela Hairforte, Avesin sprey gibi ürünler hakkında ne düşünüyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GK13

Hocam Minoxilin fena yan etkileri var

Mesela Hairforte, Avesin sprey gibi ürünler hakkında ne düşünüyorsun?

Alıntıları Göster
    kullandın mı yan etkilerinden bahsediyorsun? minoxidilin değil finasteridin yan etkileri var ama adı üzerinde yan etki yani herkeste mutlaka görülecek anlamını çıkarma.

o yazdıkların da boş beleş ürünler. işe yaramaz. para tuzağı ürünler. zamanında ben de aldım denedim çoğunu ama hiç biri minoxidil ve finasteride gibi işe yaramadı.

• Evet minoxil kullandım hem de sadece 5 gün. Sakal kıran olduğum için sakalıma sıkmıştım

5. gün gecesi göğüs bölgemde sıkılaşma oldu, noluyo lan dedim gece yarısında. Aldığım ürünü çöpe attım sonra daha 5. günlükken

Finasteridi ise kullanmadım ve asla kullanmam. Çünkü bunu kullanıp kuşum ötmüyor diyen kişiler var forumlarda

Yaklaşık 1 yıldır Hairforte-Avesin sprey kullandım, 5 ay falan Xpecia kullandım ve saçlarım eskisine göre çok daha iyi. Ama vitamin hapları vs de kullandım ve aşırı stres vardı o bitti. Bu yüzden hangisinin ne kadar faydası oldu orası soru işareti. Tabi yakında spreyi bırakıyorum kullanmaktan sıkıldım ve maliyetide var
    @iquique
  • o zaman kel kel gez veya saç ektir. başka çözümü yok bunun. diğerlerinde sadece cüzdanında bir rahatlama olur. yaşım 46. senden çook önce ben bunları tecrübe ettim. para senin. karar senin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.