Şimdi Ara

Bu saç stilini nasıl yaptırabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamün Aleyküm beyler şu saç stilini yaptırmak istiyorum saçım dalgalı böyle bide saçımın üstü uzun ve önleri elmacık kemiğine kadar uzun yanlarda biraz uzun şimdi saçımın aynen böye uzamasınımı beklemeliyim yoksa 3 numara yapıp her tarafının aynı orantıda uzamasınımı beklemeliyim bilen arkadaşlar varsa aydınlatabilirse çok iyi olur şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaeger0 -- 3 Ağustos 2019; 15:41:38 >

• Up
  • Sende durmaz öyle
  • Durmaz sende öyle
  • Bu saç stilini iyi bir berbere göstererek yaptırabilirsin
  • Sana gitmez bu
  • Olmaz sende böyle
  • 1 yıl bir kere bile berbere gitme ardından aşağılardan hafif alacak 1 yıl düzenli o seviyeye getirecek 2 yılda bu saça sahip olabilirsin
  • Sana gitmez, sende böyle durmaz diyen arkadaşlarım suratım aynı böyle yüz hatlarımız benziyor ferman akgül ile sadece nasıl yapıldığını soruyorum.
  • Şimdi saçımı 3 numaraya vuruyımmı yani her tarafın aynı orantıda olması lazım değilmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaeger0 -- 3 Ağustos 2019; 18:26:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F8B3665B5

1 yıl bir kere bile berbere gitme ardından aşağılardan hafif alacak 1 yıl düzenli o seviyeye getirecek 2 yılda bu saça sahip olabilirsin
    6 aylık saç bu. 2 yıl saç uzatmayı denedin mi hiç?
    Ayrıca sende öyle durmaz. Çünkü kötü bir model. İstediğin kadar Ferman'a benze. O tanınırlığı yüzünden kaldırabiliyor bu saçı.
  • Öyle durmaz sende
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.