Şimdi Ara

Majezik çok iyi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
1
Favori
25.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne zaman bi yerim ağrısa majezik'le 20 dakikada ağrım geçer.
    Omzum gün boyu şiddetli ağrıyordu majezik kullandım geçti. Ağrıyı hissetmiyorum.
    Diş ağrısına, baş ağrısa Majezik çok iyi geliyor.
    Çok zorda kalmadıkça kullanmıyorum yinede.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Majezik Ateş Düşürür Mü?

Majezik, reçetesiz satılan bir ağrı kesici ve ateş düşürücü ilaçtır. Genellikle hafif ila orta şiddette ağrı ve ateşin tedavisinde kullanılır.

Majezik'in etkin maddesi metamizol sodyumdur. Metamizol, ağrı ve ateş hissini bloke ederek çalışır.

Majezik, ateş düşürücü olarak kullanılabilir. Çocuklar ve yetişkinlerde ateşin düşürülmesinde etkilidir. Ancak, ateşin altında yatan nedene bağlı olarak Majezik her zaman etkili olmayabilir.

Majezik'i ateş düşürücü olarak kullanmadan önce doktoruna danışman önemlidir. Doktorun, ateşin nedenini belirleyecek ve Majezik'in uygun olup olmadığını söyleyecektir.

Majezik'in olası yan etkileri arasında mide bulantısı, kusma, ishal ve alerjik reaksiyonlar bulunur. Bu yan etkilerden herhangi birini yaşarsan ilaç almayı bırakmalı ve derhal doktoruna başvurmalısın.

Majezik'i doğru ve güvenli bir şekilde kullandığından emin olmak için ilacın üzerindeki talimatları dikkatlice okuman ve doktorunun talimatlarına uyman önemlidir.

Özellikle çocuklarda ateş, ciddi bir durumun belirtisi olabilir. Çocuğunda ateş varsa, ateşin altında yatan nedene bağlı olarak doktoruna başvurman önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Minoset plus üzerine tanımam veya bünye ile alakalıda olabilir ne majezik ne apranax fort hiçbir fayda etmedi geçen dişim ağrıdı. 1 minoset plus atıyorum ağrı mağrı kayboluyor kafamda iyi oluyo sanki çözemedim ama güzel oluyo yani.
  • majezik azdırıyor beni
  • doğrudur tabii psikolojik etkileri de vardır bunda ama Forever Majezik
  • aynen majezikten iyisi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: acikadresim

Minoset plus üzerine tanımam veya bünye ile alakalıda olabilir ne majezik ne apranax fort hiçbir fayda etmedi geçen dişim ağrıdı. 1 minoset plus atıyorum ağrı mağrı kayboluyor kafamda iyi oluyo sanki çözemedim ama güzel oluyo yani.

Bunu yazacaktım.Bazen başıma bir ağrı giriyor, öyle böyle değil, Pompalıyı alıp kafama sıkasım geliyor o derece, 1 minoset plus içiyorum 10 dk içinde kesinlikle geçiyor.
  • Asprın de ıyı de tadı kotu
  • bende majezik kullanıyorum ayrıca geralgine k var ona gayet iyi
  • şu hapın ismine uyuz oluyorum o ismi verenin ben

• Çok fazla ağrım olmadığı sürece ağrı kesici kullanmam. Baktım dayanamıyorum çözüm Apranax Fort. Mideye zarar ama napak.
  • Nedense bana masejik etki etmiyor
  • banada bi etki etmiyor forever Apranax ford
  • majezik ağrı kesici bakımından iyidirde yan etkisi yüksek böbrek ve karaciğerde zehir etkisi yapabiliyor dikkatli olun.
  • Parol 4ever
  • Minoset
  • bence tamamen bunye ile ilgili.Meszla benimde bazen bas agrim tutuyo kafami duvarlara vuruyorum.Ama bi NOVALGIM atiyorum10 dk sonra bisi yok.Allah builaclari bulanlardan razi olsun yoksa ben coktan kafama sIkmIstim :)
  • hızlı söylerken dilim dönmüyor majestik diyorum
  • öğrenci evime başım ağrıyor diye majezik almıştım eve gelen kızlar bitirdi hep bir iki bir iki
  • COASPİRİN
  • Çocuk aspirini ağrıyı geçirmez ama tadı harika
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.