Şimdi Ara

ARKADAŞLAR EVDE FARE VAR 15 GÜNDÜR GİTMEDİ 5. KATTAYIZ.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
1
Favori
3.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar konu başlığında olduğu gibi evde fare var 15 gündür evin her tarafında dolanıyor bi öldüremedik o kadar fare yapışkanı peynir fln koyduk hiç gelmedi 5 dakıka önce 1 metre sağımda mutfak dolabının altına girerken gördüm sizce ne yapmalıyım

Ciddi yanıtlar bekliyorum.

• Bıçakla. .. . Bunu da mı akıl edemiyorsun
  • o meşhur fare tuzaklarından koysan ya hocam

kulağını filan kemirir sen uyurken aman ha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paranormal Erotizm -- 25 Ağustos 2013; 5:05:40 >
  • çok hızlı evde labirent gibi olunca her yere girebiliyor yavru da bir şey kaçınca yakalayamıyonda
  • Evi ateşe ver
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucky Luciano

Evi ateşe ver
    ona patronun kim olduğunu göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paranormal Erotizm

o meşhur fare tuzaklarından koysan ya hocam

kulağını filan kemirir sen uyurken aman ha
    Ona bıçak fırlat.
  • Yapışkan,zehir,kapan
  • yakalasam yan yatırıp neler yapıcam ama işte daha öncesinde boncuklu tabanca ile iki jarjör boşalttım kafasına sersemledi sonra odunu alıp kafasını ezdim. Bu daha farklı gözükmüyor bile neredeyse ışınlanıyor hayvan
  • quote:

Orijinalden alıntı: VIPERBOLD2

çok hızlı evde labirent gibi olunca her yere girebiliyor yavru da bir şey kaçınca yakalayamıyonda

Tamam... bizimkiler lağım faresiydi rahatlıkla bıçaklaniyordu

O halde bölgeyi ilaçlat.. pahalıya patlamaz

Edit:

Beyle

ARKADAŞLAR EVDE FARE VAR 15 GÜNDÜR GİTMEDİ 5. KATTAYIZ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BMO -- 25 Ağustos 2013; 5:14:38 >

• doğru lağım fareleri büyük oluyor kedi gibi bu minnacık oy öldürürüm ben onu

her odaya kaçabiliyor hangisinde olduğunu bile anlıyamıyoruzz :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unbelievable7

doğru lağım fareleri büyük oluyor kedi gibi bu minnacık oy öldürürüm ben onu

her odaya kaçabiliyor hangisinde olduğunu bile anlıyamıyoruzz :(
    em onu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ash2ash dust2dust

em onu

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ciddi mesaj bekliyorum böyle yaların v.s yazmassanız sevinirim yok mu tecrübeli adam
  • quote:

arkadaşlar ciddi mesaj bekliyorum böyle yaların v.s yazmassanız sevinirim yok mu tecrübeli adam

Pek ümitlenme burası hll knk em onu'cu doludur

Tavsiyem konu dışı özel
  • özeli kalmadı artık bu işin biz bir aileyiz çocuklar haydi nuri baba.
  • quote:

özeli kalmadı artık bu işin biz bir aileyiz çocuklar haydi nuri baba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BMO -- 25 Ağustos 2013; 5:28:37 >
  • Fare kapani koyacaksin su kutu gibi icine hapsolanlardan. O degil de benim anlamadigim 5.katta farenin isi ne ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FakirHerif

Fare kapani koyacaksin su kutu gibi icine hapsolanlardan. O degil de benim anlamadigim 5.katta farenin isi ne ?
    çok büyük dert kardes bizdede var aylardık yakalayıpda öldüremedik zehirde işe yaramıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: j700

çok büyük dert kardes bizdede var aylardık yakalayıpda öldüremedik zehirde işe yaramıyor

Alıntıları Göster
    2 tane kapan.4 ayrı yere yapışkanlı dalgaları var.Kartona sıkıyorsun.Yanlarına ağır birşey koyuyorsun ama küçük olduğu için kartonu götüremez.Peyniride koyuyorsun kartona.Yaklaşınca yapışır sabah uyandığında yakalarsın.Çok küçük falan değilse sopayı al eline kovala dicemde leş.Diğer 2 şeyi yaparsan 2. güne çıkmaz.Nerden öğrendiysem Batman was here.

• Eve bir kac gunlugune kedi almak akliniza gelmedi mi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.