Şimdi Ara

Televizyonu Nasıl Bozabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
68
Cevap
0
Favori
8.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evde 37 ekran Vestel tüplü tv var. Pedere yeni tv alması için ısrar ediyorum ancak bu bozulunca alırız diyo

yanlış anlaşılmasın. maddi durumumuz iyi. sadece pederin gıcıklığı sebebiyle 37 ekran tv ye Playstation 3 ve Xbox 360 bağlıyorum

şimdi tv yi nasıl bozabilirim acil yardımınız gerekli.

Televizyonu Nasıl Bozabilirim ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Televizyon Nasıl Bozulur?

Günümüz teknolojik çağında televizyonlar, eğlence ve bilgi edinmenin vazgeçilmez bir parçası haline geldi. Ancak ne yazık ki tüm elektronik cihazlar gibi televizyonlar da zamanla bozulmaya meyillidir. Televizyonunuz çalışmıyorsa ve onu tamir etmek istiyorsanız, olası nedenleri ve çözümleri anlamak önemlidir.

Yaygın Televizyon Arızaları ve Çözümleri

• Güç Yok: Televizyonunuz açılmıyorsa, öncelikle güç kablosunun prize ve televizyona düzgün bir şekilde takılıp takılmadığını kontrol edin. Ardından, güç kaynağının düzgün çalışıp çalışmadığını test etmek için farklı bir prize takmayı deneyin.

• Ekran Sorunları: Televizyonunuz açılıyor ancak görüntü yoksa veya bozuk görünüyorsa, sorun ekranla ilgili olabilir. Plazma TV'ler, LCD TV'lere göre ekran sorunlarına daha yatkındır. Yaygın ekran sorunları arasında ölü pikseller, karıncalanma ve renk bozulması yer alır.

• Ses Sorunları: Televizyonunuzdan ses gelmiyorsa, hoparlörleri, ses kablolarını ve ses ayarlarını kontrol edin. Bazı televizyonlar, harici ses sistemleri gerektirir.

• Uzaktan Kumanda Sorunları: Televizyonunuzun uzaktan kumandası çalışmıyorsa, pillerin dolu olduğundan emin olun. Ayrıca, uzaktan kumandanın televizyonla eşleştirildiğinden emin olun.

• Donmalar ve Kilitlenmeler: Televizyonunuz donuyor veya kilitleniyorsa, yazılım güncellemesi gerekebilir. Yazılım güncellemelerini üreticinin web sitesinden kontrol edin. Ayrıca, aşırı ısınma donmalara ve kilitlenmelere neden olabilir.

Bir Uzmandan Yardım Alma

Yukarıdaki çözümleri denedikten sonra hala televizyonunuz çalışmıyorsa, bir uzmandan yardım almanız gerekebilir. Yetkili bir televizyon tamircisi, sorunu doğru bir şekilde teşhis edebilir ve gerekli onarımları yapabilir.

Önemli İpuçları

• Televizyonunuzu temiz ve tozsuz tutmak, arızaları önlemeye yardımcı olur.
    • Televizyonunuzu aşırı ısıdan koruyun.
    • Televizyonunuzu aşırı voltajdan korumak için bir voltaj regülatörü kullanın.
    • Televizyonunuzu yetkisiz kişiler tarafından tamir ettirmeye çalışmayın.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ilk önce içini aç sonra tüpe giden kabloları kopart yalnız dikkat et çarpmasın
  • su bardağı koy üstüne iple bir mekanizma yap çektiğin zaman dökülsün. tabi bardağın içinde su olcak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

su bardağı koy üstüne iple bir mekanizma yap çektiğin zaman dökülsün. tabi bardağın içinde su olcak.

Yemin et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Awesome -- 3 Ocak 2010; 19:04:04 >
  • yazın yandaki hoparlörlere giden ses kablolarını kestim gidip yaptırdı peder

yani iyi bi hasar vermem lazım
  • aga evde kimse yokken tv yi yere at ciddiyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Saçmalamayın arkadaşlar! Baban almıyorsa elbet bir sebebi vardır, git güzelce konuş teknolojiyi getireceği yenilikleri anlat. Futbol seviyorsa maçları HD izleyeceğiz falan de...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tek suçu kopya çekmek

aga evde kimse yokken tv yi yere at ciddiyim

denedim ama deniyim tekrar
  • Büyük mıknatıslar bul. TV'nin etrafında (özellikle ekran tarafında) gezdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yvz sLm

• arkasından su dök yeter
  • Mıknatıs bul ekranda gezdir hatta yazı yazabiirsin ''baba lcd tv al'' diye. Renkler falan birbirine karışır sende dersin anammmmm tüp bitmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 2 Ocak 2010; 19:10:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Büyük İskender

Saçmalamayın arkadaşlar! Baban almıyorsa elbet bir sebebi vardır, git güzelce konuş teknolojiyi getireceği yenilikleri anlat. Futbol seviyorsa maçları HD izleyeceğiz falan de...

Babamın almama sebebi teknolojik aletlere olan sıfır ilgisi. tv izlemekten internetten nefret ediyor. ps3 ve xbox kendi paramı biriktirerek aldım ama lcd tv alamam malesef. ayrıca peder üniversitede ogretim uyesi. yani benim anlattıgım seyleri pek ti ye almıyor

tek çarem bozmak
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobo47

quote:

+1
    tv'ye çak

• Servis şifresiyle servis menüsü ayarlarına gir ayarlarla oynayıp görüntüyü kaydır.Ama servisinde düzeltemeyeceği şekilde kaydırman lazım.

Eğer sadece servis kumandasıyla giriliyorsa normal kumandayla servis menüsüne giremezsin.

10 cm yüksekten bir yeri çatlamayacak şekilde düşürürsen tvnin içini dağıtabilirsin belki.
  • quote:

quote:

Saçmalamayın arkadaşlar! Baban almıyorsa elbet bir sebebi vardır, git güzelce konuş teknolojiyi getireceği yenilikleri anlat. Futbol seviyorsa maçları HD izleyeceğiz falan de...

Babamın almama sebebi teknolojik aletlere olan sıfır ilgisi. tv izlemekten internetten nefret ediyor. ps3 ve xbox kendi paramı biriktirerek aldım ama lcd tv alamam malesef. ayrıca peder üniversitede ogretim uyesi. yani benim anlattıgım seyleri pek ti ye almıyor

tek çarem bozmak

Eğer öyleyse bozman da işe yaramayacak. Yeni alacağı TV en fazla 55 ekran bir TV olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vikernes

quote:

quote:

tek çarem bozmak

Eğer öyleyse bozman da işe yaramayacak. Yeni alacağı TV en fazla 55 ekran bir TV olur.

hayır lcd alması için çok ısrar ettim zamanında. evdeki bozulunca lcd alırız diyor hala

• haberlerde zam haberi gördüğünde kızıp tvnin tepsine sert bi yumruk at yada haaaaaaayt yine mi zam diyip tv'yi yere at..
  • sizin tv bozulmustur zaten.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.