Şimdi Ara

Televizyonu Nasıl Bozabilirim ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
68
Cevap
0
Favori
8.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dezignerZ

quote:

Orijinalden alıntı: rambursman

tv bana kargola eve hırsız girmiş süsü ver . babana, hırsızın tv yi çaldığını söyle

evdeki calınabilecek en son seylerden biri tv. yani eve hırsız herseyi alır tv yi almaz heralde

Alıntıları Göster
    elektrik kablosundan asılsam sertçe içerdeki bağlantısı kopar mı acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: R-34

Patlayana kadar tekmele

Alıntıları Göster
    1 televizyonun arkasında tuner girişi var oraya şırıngayla biraz sıvı dök yanlız sıvıyı dökerken elektrikten çek
    2 arkadan transsitör girişi var onun arkasında tam tüpün arkasında onu çıkar içine bildiğimiz tırnak ojesini dök ve yerine tak tamirci bile anlayamaz.

Sts firmasında personel müdürü olan babam yazdı:D yapabilirsen yap:D kesin çözüm diyor:D

• quote:

Orijinalden alıntı: nanİHlal

1 televizyonun arkasında tuner girişi var oraya şırıngayla biraz sıvı dök yanlız sıvıyı dökerken elektrikten çek
    2 arkadan transsitör girişi var onun arkasında tam tüpün arkasında onu çıkar içine bildiğimiz tırnak ojesini dök ve yerine tak tamirci bile anlayamaz.

Sts firmasında personel müdürü olan babam yazdı:D yapabilirsen yap:D kesin çözüm diyor:D

Babana saygılar dilerim yapabilirmiyim acaba zor gibi görünüyo :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nanİHlal

Babana saygılar dilerim yapabilirmiyim acaba zor gibi görünüyo :D

Alıntıları Göster
    anasınıfında ve birinci sınıfta küçük çocukları kandırmak için çok enteresan bir şey söylerlerdi " televizyona sakın su damlatmayın yoksa patlar!" hatta sadece anlatmakla da yetinmezlerdi mutlaka tanıdıklarının tanıdıkları bir çocuk televizyona su damlatmış ve patlatmıştı. bu da bende psikolojik bir şartlanma oluşturdu. baya sonradan farkettim suyun aslında televizyona zarar vermeyeceğini ama bir dene derim ben

• quote:

Orijinalden alıntı: trm97

anasınıfında ve birinci sınıfta küçük çocukları kandırmak için çok enteresan bir şey söylerlerdi " televizyona sakın su damlatmayın yoksa patlar!" hatta sadece anlatmakla da yetinmezlerdi mutlaka tanıdıklarının tanıdıkları bir çocuk televizyona su damlatmış ve patlatmıştı. bu da bende psikolojik bir şartlanma oluşturdu. baya sonradan farkettim suyun aslında televizyona zarar vermeyeceğini ama bir dene derim ben

Alıntıları Göster
    bu gece bi operasyon yapayım tv ye. bozabilirim umarım

• quote:

Alıntıları Göster
    lehim aleti ve lehim teli al. tablonun altındani iki üstü dolu zımbırtıyı birbirine lehimle. sonra baban televizyonu açsın akşam gelince

• quote:

Alıntıları Göster
    Yeter uleeyn diye bağır ve tv yi kaptığın gibi pencereden aşağı at böylelikle bizim oğlan üşüttü deyip seni güzel bir tv ile ödüllendirecektir.

• quote:

Alıntıları Göster
    TV'yi bir şekilde boz veya bozma sonra al tv yi çık dışarı giderkende sorarlarsa tv nin renkleri bozuldu bi baktırıp geleceğim de, sormazlarsada söyle. sonra çık tv yi bir yere sat, sonra eve gel, iyice bozulmuş yaptırmak çok pahalıydı bende sattım gibi bir yalan söyle alırlarsa şanslısınBozmazsan daha çok para eder ama baban gelip ver kontrol edeyim derse o zaman naparsın bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyfor -- 2 Ocak 2010; 20:17:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Cpt. MacTavish

quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

su bardağı koy üstüne iple bir mekanizma yap çektiğin zaman dökülsün. tabi bardağın içinde su olcak.

Yemin et.

• quote:

Orijinalden alıntı: skyfor

TV'yi bir şekilde boz veya bozma sonra al tv yi çık dışarı giderkende sorarlarsa tv nin renkleri bozuldu bi baktırıp geleceğim de, sormazlarsada söyle. sonra çık tv yi bir yere sat, sonra eve gel, iyice bozulmuş yaptırmak çok pahalıydı bende sattım gibi bir yalan söyle alırlarsa şanslısınBozmazsan daha çok para eder ama baban gelip ver kontrol edeyim derse o zaman naparsın bilmiyorum

Alıntıları Göster
    dh genelde bozulanı düzeltmeye çalışır.Çalışanı bozmak bize ters.

Nasıl bozarsın bilmiyorum da bozulduktan sonra iyi bir seneryo yazıp oynaman lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: -JonTurk-

quote:

quote:

su bardağı koy üstüne iple bir mekanizma yap çektiğin zaman dökülsün. tabi bardağın içinde su olcak.

Yemin et.

• quote:

Orijinalden alıntı: PeterPetrelli

Senin evin oraya bir EMP atalım yav, hemen adresi ver

Electric is down!
  • quote:

quote:

quote:

Yemin et.

• quote:

Orijinalden alıntı: Uplifting

quote:

quote:

quote:

Yemin et.

Alıntıları Göster
    Aman haaa 18 000 Volt var Tüpte
    Ben elektronikçiyim şimdi birşey söylerim bozulur ama vicdanım el vermiyor....Sende bence bekle biraz

Yazık günah babanın parasına

• quote:

Orijinalden alıntı: _KARDELEN_

Ben elektronikçiyim şimdi birşey söylerim bozulur ama vicdanım el vermiyor....Sende bence bekle biraz

besleme kondansatörü üzerinden deşarj olsunda görsün gününü demi hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoveU4ever

quote:

Orijinalden alıntı: _KARDELEN_

besleme kondansatörü üzerinden deşarj olsunda görsün gününü demi hocam

Alıntıları Göster
    Tüpün arkasında rgb adı verilen bir kart var. O kartı çıkar, yan keski gibi bişeyle kartı çıkardığın yerdeki camı kır veya kes. Bir daha tamir edilememek üzere TV iptal

• quote:

Orijinalden alıntı: Doobly

Tüpün arkasında rgb adı verilen bir kart var. O kartı çıkar, yan keski gibi bişeyle kartı çıkardığın yerdeki camı kır veya kes. Bir daha tamir edilememek üzere TV iptal

Alıntıları Göster
    Kafa yapısına bak,ne ilginç insanlar varmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Capt. Awesome

Kafa yapısına bak,ne ilginç insanlar varmış.

Alıntıları Göster
    tv açıkken 5-6 kez sigortayı atttır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark is the Sunlight

Kumandayı camdan aşağı at.TV izleyemezsiniz böylece.Yenisini alır :D.

Kumanda olmadığı için yeni Tv'mi alıcak Allahım sana geliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: voidark

tv açıkken 5-6 kez sigortayı atttır

Alıntıları Göster
    Burdaki gibi yap.
    http://www.facebook.com/video/video.php?v=102391913118259&ref=mf

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.