Şimdi Ara

GÖZLÜK CAMI REHBERİ (ALMADAN ÖNCE KESİNLİKLE OKUYUNUZ) 2 MİLYON TIKLAMA GELSİN TŞK! (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
26 Misafir (5 Mobil) - 21 Masaüstü5 Mobil
5 sn
12.447
Cevap
632
Favori
2.386.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
139 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cam krizan değil crizal kaplama ve çok iyi bir kaplamadır tavsiye ederim ve çok iyi bi fiyata bırakmışlar ama alacak olursanız camların sertifikasını kesinlikle isteyiniz ki crizal diye uyduruk bi cam vermesinler tek eksisisi camların FRANSIZ olması vision art da FRANSIZ hammaddesi kullanıyor alternatif olarak alman zaiss altra wetsline rodenstock yada hoya kullanabilirsiniz fazlaları vardır eksileri yoktur
  • quote:

Orijinalden alıntı: highlife_ank

cam krizan değil crizal kaplama ve çok iyi bir kaplamadır tavsiye ederim ve çok iyi bi fiyata bırakmışlar ama alacak olursanız camların sertifikasını kesinlikle isteyiniz ki crizal diye uyduruk bi cam vermesinler tek eksisisi camların FRANSIZ olması vision art da FRANSIZ hammaddesi kullanıyor alternatif olarak alman zaiss altra wetsline rodenstock yada hoya kullanabilirsiniz fazlaları vardır eksileri yoktur

odak optiğin bir sertifikasını verdiler ancak herhangibir marka ibaresi yok camlar için sadece 1.56 platinum ve 1.63 platinum diye bir not var camın markasını sorduğumda essilor dediler şu an kampanya olduğu için bu kadar uygun fiyata veriyoruz yoksa size 360 tl gelirdi dediler.
  • platinum kaplama ve crizal kaplama farklı fakat aynı firmanın ürünleri daha önce yazdığım gibi aklınızda bulunsun aldığınız camın sertifika larını isteyin
  • merhabalar burdaki herkese teşekkür ederim.sayenizde gözlük camı konusunda birçok bilgiye sahip oldum.bugün göz muayenesi oldum ve numaramda pek bir değişiklik yok.verilen numarayı yazsam bana marka konusunda yardımcı olabilir misiniz?5 yaşından bu yana gözlük kullanıyorum ve ilk defa bu kadar kararsız kaldım marka açısından.özellik olarak asferik cam,organik cam tercihim.ve önerebileceğiniz başka özellikler de olabilir.hem miyop hem de astigmat numaram: O.D.:Vitrium Sphere -200; Vitrium Cyclinder -250; Axis 20___O.S.: Vitrium Sphere -225; Vitrium Cyclinder -225; Axis 165 yardımcı olursanız sevinirim.......
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssiinneemm06

merhabalar burdaki herkese teşekkür ederim.sayenizde gözlük camı konusunda birçok bilgiye sahip oldum.bugün göz muayenesi oldum ve numaramda pek bir değişiklik yok.verilen numarayı yazsam bana marka konusunda yardımcı olabilir misiniz?5 yaşından bu yana gözlük kullanıyorum ve ilk defa bu kadar kararsız kaldım marka açısından.özellik olarak asferik cam,organik cam tercihim.ve önerebileceğiniz başka özellikler de olabilir.hem miyop hem de astigmat numaram: O.D.:Vitrium Sphere -200; Vitrium Cyclinder -250; Axis 20___O.S.: Vitrium Sphere -225; Vitrium Cyclinder -225; Axis 165 yardımcı olursanız sevinirim.......

Gözlük camı seçmeden önce nasıl bir çerçeve kullanmak istediğiniz konusu daha önemli. Cam seçimini doğrudan etkileyen bir faktör çünkü. Bir de tercihler ve bütçe meselesi de var. Bunları ilave ederseniz yardımcı olmaya çalışalım.

• sfff

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi highlife_ank -- 24 Aralık 2011; 22:12:50 >
  • çerçeve seçimi önemli elbetteki kemik bir çerçeve seçerseniz 1,56 index yeterli olacaktır faset çerçeve yada nilör çerve seçiminde 1,61 index iş görür Axis lar uygun daha fazla inceltme oranına gerek yok polycarbon camlar berrak bir görüş sağlamadığı için tavsiye etmem crizal, fujima, westlich ,bu camlar kırılmaya karşı garantilidir marka camlar ihtiyacınızı fazlasıyla görür fiyat aralığıda sırayla crizal fujima westlich şeklinde gider fransız japon ve alman camlarıdır
  • emeğine sağlık süper konu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

emeğine sağlık süper konu.

rica ederim lütfen aklınıza takılan bişey varsa sorun burada çok önemli bilgili kişiler ve emekleri var,yardımcı olacaklardır
  • çerçevesiz gözlük düşünüyorum.verdiğim numaralar firma olarak hoya,zeiss,nikon hangisine uygun olur?Asferik cam olması öncelikli tercihim tabi..
  • quote:

emeğine sağlık süper konu.

Yusuf Miroğlu!!! Yaktın beni... Tam unutmuştum açtığın konuyu...

Gözlükle ilgili yardımcı olmaya çalışırım ben de kullanıyorsanız.

• quote:

çerçevesiz gözlük düşünüyorum.verdiğim numaralar firma olarak hoya,zeiss,nikon hangisine uygun olur?Asferik cam olması öncelikli tercihim tabi..

Sizin numaralarınızda 1.61 ya da 1.67 olarak stokta cam bulmak zor. Çerçevesiz gözlük tercih ettiğiniz için özellikle inceltilmiş cam almanızı öneririm; zira estetik açıdan en uygunu onlar olacaktır. Naçizane tavsiyem Hoya Eynoa 1.67'dir. Fiyat olarak 300'lü rakamlardadır. 2 sene kırılmaya 10 sene de kaplamaya garanti veriyor. Hoya'nın 1.61 camı stokta olsaydı onu alın derdim; ama yok.

İyi günler.

edit: alıntı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acizcool -- 25 Aralık 2011; 14:07:28 >
  • arkadaşlar benimde gözüm 1.25 miyop ve 0.75 falan astigmat var dediler.

burdaki bilgileri görünce şok oldum ne detaylar varmış.

benim gözlügüm çerçevesiz bir model. camı ise gözlükçüye diyorum kaliteli olsun bu kadar.

ne taktıysa onu kullanıyoruz.

gözlerimde hassasiyet çok oluyor özellikle güneşli ortamlarda kısıyorum gözlerimi.

bana uygun en iyi cam modelini nasıl bulacam kime gideyim.

göz derecemde artmışdır 3 yıldır hiç ugramadım doktora.

asıl niyetim bu lazer falan yaptirip gözlükden komple kurtulmak çekilmiyor vallahi yav. ama onada tereddütteyim korkuyorum.
  • quote:

arkadaşlar benimde gözüm 1.25 miyop ve 0.75 falan astigmat var dediler.

benim gözlügüm çerçevesiz bir model. camı ise gözlükçüye diyorum kaliteli olsun bu kadar.

gözlerimde hassasiyet çok oluyor özellikle güneşli ortamlarda kısıyorum gözlerimi.

asıl niyetim bu lazer falan yaptirip gözlükden komple kurtulmak çekilmiyor vallahi yav. ama onada tereddütteyim korkuyorum.

3 sene uzun zaman göz muayenesi için. Mutlaka bir görünün doktora. Sonrasında reçete bilgilerinize göre hallolur herşey.

Lazer işine girmeyin derim hiç. Bu numaralarda miyop ameliyatı olmak mantıklı değil. Zaten ameliyat her konuda son çaredir. Gözlük ve lens varken ameliyat neden?

• quote:

merhabalar burdaki herkese teşekkür ederim.sayenizde gözlük camı konusunda birçok bilgiye sahip oldum.bugün göz muayenesi oldum ve numaramda pek bir değişiklik yok.verilen numarayı yazsam bana marka konusunda yardımcı olabilir misiniz?5 yaşından bu yana gözlük kullanıyorum ve ilk defa bu kadar kararsız kaldım marka açısından.özellik olarak asferik cam,organik cam tercihim.ve önerebileceğiniz başka özellikler de olabilir.hem miyop hem de astigmat numaram: O.D.:Vitrium Sphere -200; Vitrium Cyclinder -250; Axis 20___O.S.: Vitrium Sphere -225; Vitrium Cyclinder -225; Axis 165 yardımcı olursanız sevinirim.......

numaralarınız 1,61 index olarak bildiğim kadarıyla weztlich marka camlarda var gözlükçünüze sorunuz kırılmaya karşı garantilidir acil ihtiyaç duymuyorsanız hoya yerine kesinlikle rodenstock öneririm

• konu takip ders calısayımda gece konuya bakıcam
  • acizcool, highlife_ank ve forumdakilere teşekkür ederim tavsiyeleriniz için.bakalım almayı düşündüğüm optikçide tavsiye ettiğiniz markayı bulabilecek miyim?fiyat bilgisi de çok işime yarayacak.......çerçevede de çok kaliteli bir çerçeve almanın gereksiz olduğunu düşünüyorum kendi numaramdaki bir cam için.daha önce sağlam ve kaliteli çerçeveler aldım fakat modası geçtiği için değiştirdim...
  • quote:

acizcool, highlife_ank ve forumdakilere teşekkür ederim tavsiyeleriniz için.bakalım almayı düşündüğüm optikçide tavsiye ettiğiniz markayı bulabilecek miyim?fiyat bilgisi de çok işime yarayacak.......çerçevede de çok kaliteli bir çerçeve almanın gereksiz olduğunu düşünüyorum kendi numaramdaki bir cam için.daha önce sağlam ve kaliteli çerçeveler aldım fakat modası geçtiği için değiştirdim...

fiyat olarak westlich en uygun olanı çerçeve için nacizane tavsiyem stepper faset çerçeveler cam numaranız değişir yada kırılırsa ( camlar garantili :) model değiştirirsiniz:) pahalı olsun derseniz flair yada silüet
  • quote:

Orijinalden alıntı: highlife_ank

quote:

acizcool, highlife_ank ve forumdakilere teşekkür ederim tavsiyeleriniz için.bakalım almayı düşündüğüm optikçide tavsiye ettiğiniz markayı bulabilecek miyim?fiyat bilgisi de çok işime yarayacak.......çerçevede de çok kaliteli bir çerçeve almanın gereksiz olduğunu düşünüyorum kendi numaramdaki bir cam için.daha önce sağlam ve kaliteli çerçeveler aldım fakat modası geçtiği için değiştirdim...

fiyat olarak westlich en uygun olanı çerçeve için nacizane tavsiyem stepper faset çerçeveler cam numaranız değişir yada kırılırsa ( camlar garantili :) model değiştirirsiniz:) pahalı olsun derseniz flair yada silüet

Kırılmaya karşı garantili cam mı var? Ne güzel iş o.

• quote:

Orijinalden alıntı: acizcool

quote:

arkadaşlar benimde gözüm 1.25 miyop ve 0.75 falan astigmat var dediler.

3 sene uzun zaman göz muayenesi için. Mutlaka bir görünün doktora. Sonrasında reçete bilgilerinize göre hallolur herşey.

Lazer işine girmeyin derim hiç. Bu numaralarda miyop ameliyatı olmak mantıklı değil. Zaten ameliyat her konuda son çaredir. Gözlük ve lens varken ameliyat neden?

Sn acizcool

size bir sorum olacak bende +3,50 -1,25 numaralarım var muayne olucam yeni numaralarımla yeni bir gözlük alıcam cam olarak hoya düşünüyorum sizinde tavsiyelernizle hoya nın bu camı gece araba kullanırken araba farlarına ve yüksek ışığa maruz kalındığında fayda sağlar mı ?

bu numaralara hoya nın high vision olanını düşünüyom 1,67 yani %55 oluyo sanırım bu numaralara 390 tl sadece cam fiyatı dediler fiyatı sizce uygun mu ? ve bu numaralara 1,67 fazla mı ince olur camlar % 40 yeterli olur mu ?

bu konuyu açanlara çok teşekkür ederim... sayenizde bu konuda fazlasıyla bilgi edindim

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.