Bildirim
Gözlük Çerçevesi
Milka MMMAX Oreo Tablet Çikolata 300 gr : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B0D6WV648N?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
12 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Emporio armani cok severim gozlugumu.. Ea 3013 disi lacivert ici kirmizi ama abartili degil goze batmiyor..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çerçevesiz gözlük en ideali
-
Bende uzun süredir gözlük kullanıyorum toplamda 3 defa gözlük değiştirdim ama her defasında çerçevesiz gözlük alamadığım için içime oturmuştur bir marka/model diyemeyeceğim sadece çerçevesiz gözlük almak bence en güzeli olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çerçevesiz en iyisi hem gözün çerçeveye takılma bide sapı ince,al kalın olan bi zaman sonra şakaklarını rahatsız edebilir ben Karen Walker kullanıyorum çok hafif rahat bi gözlük yinede Son tercih senin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: yorgun şair
Çerçevesiz gözlük en ideali
+++ -
@betakors4n @yorgun şair @sahbaz061 @tyfn85 @igayin61 cevaplarınız için tşk ederim. Şu anki gözlüğüm de çerçevesiz ama yine de düzgün bir şey istiyorum. Cam konusunda araba ışığını geri yansıtan organik cam alacam o konuda önerebileceğiniz bir şey var mı? -
valla ben polikarbon cam kullanıyorum araba kullanırken ışık sıkıntısı olmuyor -
Babam kullanıyor 49 yaşında
Bence tip yüz şekline bağlı bir olay.
Sadece araba kullanırken ve ya derste takıcaksanız çerçevesiz kırılmaz camlardan alın.ü
Ben sürekli takıyorum bende de miyop var ve 0.5 astigmat var.
Biri 2. biri 1.5 gözlerimin şu an büyüdüler ama göz doktoruna gidicem
Bence tipe bağlı kemik ya da yarı çerçeve alın.Sürekli takacaksanız kemik alın derim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X