Bildirim
Gözlük garantisi
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Gözlüğün garantisimi var
Basket oynarken gözlükmü takılır ?
Babam pasta yapmayı nereden öğrendi ? -
Ben Greyder marka çerçeve alırken garantisinin olduğunu söylemişler. Kırıldığında vs ücretsiz onarıyorlarmış. Hiç deneme fırsatım olmadı. Bir kere düşürüp camını kırdım ama onda çerçeveye zarar gelmemişti. Kaplamalı tek cam parası girmişti 20 lira
Ondan sonra lense geçtim kafam rahat. Gözlük derdi olmadan istediğimi yapıyorum. Gözümden düşmesi çok çok zor. -
quote:
Orijinalden alıntı: khanjui
Gözlüğün garantisimi var
Basket oynarken gözlükmü takılır ?
Babam pasta yapmayı nereden öğrendi ?
Gözlüğün 2yıl garantisi var.
5 derece miyobum takmak zorundayım.
-
sol göz baya ilerlemiş camdan anlaşıldığı üzere -
Büyük ihtimal onarırlar , benimkini ücretsiz çerçeve değiştirtmişlerdi -
hem körsün hem basketbol oynamaya çalışıyorsun. kırılsaydı da gözüne girseydi keşke akıllanırdın -
quote:
Orijinalden alıntı: Niccolò Machiavelli
sol göz baya ilerlemiş camdan anlaşıldığı üzere
Aynen öyle -
garantiye girmese bile gözlüğü aldığın yer çok kısa bi şekilde gözlüğü düzeltebilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: Trual
garantiye girmese bile gözlüğü aldığın yer çok kısa bi şekilde gözlüğü düzeltebilir.
Yakınlardaki bi gözlükçüye götürdüm adam kem küm etti, fazla cesaret edemedi aldığın yere götür garanti kapsamında halledilir dedi -
quote:
Orijinalden alıntı: muhtesemgitlan
quote:
Orijinalden alıntı: Trual
garantiye girmese bile gözlüğü aldığın yer çok kısa bi şekilde gözlüğü düzeltebilir.
Yakınlardaki bi gözlükçüye götürdüm adam kem küm etti, fazla cesaret edemedi aldığın yere götür garanti kapsamında halledilir dedi
aldığın yere götür düzeltir. Zaten gözlükçü elinde kırılırsa değiştirme garantisi var. -
Camı kırılmadıysa garantiye falan gerek yok. Götür 10 saniyeye halledip, verirler.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X