Şimdi Ara

Gözlük garantisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
9.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Basketbol oynarken top suratıma çarpınca gözlük yere düştü sonra elime aldığımda bu haldeydi sebebinin ne olduğunu hala çözemedim ama yarın gözlükçüye götüreceğim.
    Gözlüğü alalı yaklaşık 1,5 ay oldu garanti kapsamına girer mi ?

Gözlük garantisi

• Gözlüğün garantisimi var

Basket oynarken gözlükmü takılır ?

Babam pasta yapmayı nereden öğrendi ?
  • Ben Greyder marka çerçeve alırken garantisinin olduğunu söylemişler. Kırıldığında vs ücretsiz onarıyorlarmış. Hiç deneme fırsatım olmadı. Bir kere düşürüp camını kırdım ama onda çerçeveye zarar gelmemişti. Kaplamalı tek cam parası girmişti 20 lira

Ondan sonra lense geçtim kafam rahat. Gözlük derdi olmadan istediğimi yapıyorum. Gözümden düşmesi çok çok zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

Gözlüğün garantisimi var

Basket oynarken gözlükmü takılır ?

Babam pasta yapmayı nereden öğrendi ?

Gözlüğün 2yıl garantisi var.

5 derece miyobum takmak zorundayım.

• sol göz baya ilerlemiş camdan anlaşıldığı üzere
  • Büyük ihtimal onarırlar , benimkini ücretsiz çerçeve değiştirtmişlerdi
  • hem körsün hem basketbol oynamaya çalışıyorsun. kırılsaydı da gözüne girseydi keşke akıllanırdın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Niccolò Machiavelli

sol göz baya ilerlemiş camdan anlaşıldığı üzere

Aynen öyle
  • garantiye girmese bile gözlüğü aldığın yer çok kısa bi şekilde gözlüğü düzeltebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trual

garantiye girmese bile gözlüğü aldığın yer çok kısa bi şekilde gözlüğü düzeltebilir.

Yakınlardaki bi gözlükçüye götürdüm adam kem küm etti, fazla cesaret edemedi aldığın yere götür garanti kapsamında halledilir dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhtesemgitlan

quote:

Orijinalden alıntı: Trual

garantiye girmese bile gözlüğü aldığın yer çok kısa bi şekilde gözlüğü düzeltebilir.

Yakınlardaki bi gözlükçüye götürdüm adam kem küm etti, fazla cesaret edemedi aldığın yere götür garanti kapsamında halledilir dedi

aldığın yere götür düzeltir. Zaten gözlükçü elinde kırılırsa değiştirme garantisi var.
  • Camı kırılmadıysa garantiye falan gerek yok. Götür 10 saniyeye halledip, verirler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.