Şimdi Ara

gözlük kullananlar için askerlik (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
44.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    1.75 astigmat 4.5 sağ 4.25 sol miop

Gözlükleri çıkarınca 5 cm uzağı göremiyorum

Gözü çizdirsek komando olurmuyuz birde? Ben komando olarak yapmak istiyorum çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katıksız Manyak! -- 2 Mayıs 2010; 15:21:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAC_TAWİSH

quote:

Orijinalden alıntı: Raz

Arkadaşlar dediğim gibi iki gözün derece toplamı 14 ü geçmesi gerekiyor muaf olabilmek için, ayrıca astigmat sayılmıyor diye biliyorum( yada yarısı ekleniyor olabilir tam emin değilim)

bide 20 yaştan sonrada derece artışı nadir görülür :)

dostum benim iki gözde 4 numara 17 yaşındayım artmasını istemiyorum artar mı numaralar

1-2 numara daha artabilir 20 yaşında durur genel olarak ilerlemesi
  • Lens kullananlar ne yapıyor askerde?
  • benimde gozlerım bozuk , muayene olmak istiyorum devlet hastahaneleri muayene para alıyormu almıyorsa istanbul sarıyere yakın bir yerde nerde muayene olabilirim acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: noteb00k

Lens kullananlar ne yapıyor askerde?

kesinlikle lensle gitmeyin bence çok sorun olur diye düşünüyorum, gözlük edinmeye bakın daha rahat edersiniz
  • sen hiç korkma sizide düşünmüşler bende çürük alıcağımı sanıyordum ama şu anda şafak 170 askere gidecek herkes çatışmaya girecek diye bir şey yok burda bildiğiniz çalışıyosunuz sivildeki mesleğiniz çok önemli oda olmazsa verirler bi nöbet kulesine orda dikilirsiniz günde 8 saat
  • şu an askerdeyim ben toplamda 12 derece olması lazım yani 2 gözün toplamı 12 gerece olması lazım gidip sevk alıcaksın ankaraya revirden ordn verirlerse çürük alıp evine dönuyosun
  • Baya zaman geçmiş konunun üstünden ama...:):)

SAĞ: -9,00 miyopi 2,25 astigmat
    SOL: -9,00 miyopi 1,25 astigmat....bu durumda ne olur kesin bilgi verebilecek olan var sa sevinirim...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.