HEPİNİZE YORUMLARDAN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜRLER.LENS ALIYORUM.DIŞARIDA LENS TAKICAM EVDE GÖZLÜK.HAYATIM DEĞİŞİCEK GİBİ NAPALIM..HAYIRLISI BU.. 1 NUMARA MİYOP İNŞALLAH İLERLEMEZ :(
Abim bi kaç sene gözlük kullandı sonra lense geçti. Çok rahat olduğnu söylüyor. Ben gözlük kullanıyorum zaten bi tek derste takıyorum
kesinlikle lens kullan...hatta ewde de kullan ki acil işin çıkarsa çat diye fırlayabilesin...:D
ben boşu boşuna 7 sene gözlük kullanmışım....yeni lense geçtim(6-7 ay kadar önce)... keşke en başından beri hep lens kullansaymışım diyorum...dezavantaj filan sayıyolar 2 saattir....yok lensin dezavantajı filan....
lens al sen lens...doktorunla da iyice bi konuş....gözlüğü unut.....gözlüğe alışmak 1 seneyi bulabilir...lens sadece bikaç saat...
görünümün de değişmez...
ayrıca bi ara kızın tekine söylersin "bende lens war" diye(anlamıyorum ama kızlar bunu çekici buluyomuş)...:)
2 gün önce Lasik yaptırdım. Dünyaya yeniden gelmiş gibiyim. Dile kolay 10 yıldan fazla gözlük kullandım. Lazer istememin sebebi ise numaram 5 civarı Miyoptu. Lazer olmasaydım zaten lens kullanacaktım
quote:
Orijinalden alıntı: rocktr
HEPİNİZE YORUMLARDAN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜRLER.LENS ALIYORUM.DIŞARIDA LENS TAKICAM EVDE GÖZLÜK.HAYATIM DEĞİŞİCEK GİBİ NAPALIM..HAYIRLISI BU.. 1 NUMARA MİYOP İNŞALLAH İLERLEMEZ :(
aynı ben...en mantıklısı
lazerle çizilmesi için en az 4-5 numara olması lazım
1 numara için lens almak çok mantıksız bence karizma bi çerçeve bul gözlük kullan
konunun tarihine bakın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme