ya markette görünce uyandım ne olduğuna sakız alcam tam vivdent 3D diye bişey gördüm o an jeton düştü bende hahahahaha yani sakızın adı vivident 3D
bu arada kırmızı paketlisi baya güzel böyle 3 katlı bi sakız en üstte çilek ortada yeşil elma ve en altta da framboaz aramosı var ama hepsi tek sakızda bide turunucus var o da ananas orta katmanında nar en altta da guava die bi aroması var kırmızısı baya iyi deneyin derim
Flyinn üst katta yemek bölümünde bir ekranda gözlüksüz 3d vardı.Görünce şaşırmıştım.Zaten japonyada gözlüksüz 3d tvler satışa çıktı.Zamanla ülkemize gelicektir.
ya markette görünce uyandım ne olduğuna vividentmiş sakız alcam tam vivdent 3D diye bişey gördüm o an jeton düştü bende hahahahaha yani sakızın adı vivident 3D
bu arada kırmızı paketlisi baya güzel böyle 3 katlı bi sakız en üstte çilek ortada yeşil elma ve en altta da framboaz aramosı var ama hepsi tek sakızda bide turunucusu var o da ananas orta katmanında nar en altta da guava die bi aroması var kırmızısı baya iyi deneyin derim
Hediye Vivident 3D Sakız
3D olayı güzel haaa. Birde yukarıdaki resimlerin video hali olursa püff..
quote:
Orijinalden alıntı: :NeFeS:
quote:
Orijinalden alıntı: UnLimiteD.
Süpermiş la
Gidip trex yapmışlar hani lan kangal
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme