Merhabalar öncelikle, Yaklaşık 6-7 yaşımdan beri gözlük kullanıyorum. şuan 17 yaşındayım. Ve lense geçmeye karar verdim ve lens aldım. birkaç sorunum var.
1- Doktora gittim kendi verdiği lens gözlük numaram 4.5 iken sanki 2 numara gözlük takıyormuşum gibi bi lensti fakat doktor 4 numara dedi. lensi bıraktım 5-6 ay sonra tekrar gittim ve ölçüm yapıldı. lens açısı ölçüldü lensi özel olarak getirdiler.şuan takıyorum yaklaşık 3-4 saattir. fakat şöyle birkaç sorunum var. lens numarası 4.75 e 4.25 olmasına rağmen görüşüm bulanık. hatta bulanıktan yana sanki sabah kalkmışım da gözüm böyle bulanık olurmuş gibi. gözlükteki kadar kaliteli göremiyorum. Acaba bu sorun lenslerle alakalı mı yoksa alışamamamdan dolayı mı. Şimdi sıkıntı da yaşamak istemiyorum. Yaklaşık 6 ay - 1 yıllık lense 300 TL verdim. sıkıntı çıksın istemiyorum. Daha önce geçiş yapanlarda bunu yaşayan var mı.
he birde doktorun verdiği lens gözümün iris kısmına tam oturuyordu ve batmıyordu. fakat bu özel aldığım lens iristen daha büyük bi lens ve gözüme batıyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme