Şimdi Ara

Gözlükten, Lensten Anlayan Biri Var Mı? SS Eklendi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lens almayı düşünüyorum. Bugün muayene oldum. Lens almak istiyorum. Gözlükçü internetteki fiyatların yaklaşık iki katını söyledi. İnternetten almak istiyorum bende ama hangi değerleri nasıl seçeceğim bilmiyorum. Örnek olarak aşağıdaki linkteki değerleri ne seçmem gerekir. Yardımcı olabilir misiniz?

www.lensmarket.com
    Acuvue OASYS for ASTIGMATISM Toric (Astigmat) Lens
    https://www.lensmarket.com/johnson/oasys-toric

Allah bildiği gibi yapsın beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dembe7 -- 20 Ağustos 2023; 17:2:16 >

• Kör oldu Reserved

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fotoğrafı şimdi ekledim dalgınlığıma gelmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodoruh

Kör oldu Reserved

• cyl astigmat oluyor.Yani senin 2 gözünde de 1,5 astigmat var.Çok az birşey de hipermetrop var.Ben sana lensdunyasi.com ' u öneriyorum.Lensmarket'den de bir kere alışverişim oldu , geri iade almadılar lensi , kelime yaptılar.Hem lensdunyasi daha ucuz.Kargosuda MGN yada Aras idi.Lensmarketin ki yurtiçi kargo.Yurtiçi'nin nasıl bir kargo olduğunu bilirsiniz.

sph:+0.25 cyl:1.25 aks:170 derece seçiceksin.Çapında büyük ihtimal 8.6 dır.Oda bc değeri oluyor.
  • doktora lens alacağını belirttin mi ? gözlük ve lens numaraları farklı olur.
  • böyle şeyleri internetten alma sağlık sonuçta. git bi eczaneye parasını ver al. tamam pahalı ama sağlık bu. helede göz. benim 6lı gözde kalabilen lenslerime (1 senelik) 180 demişlerdi. gözlük çerçeve hakkından feragat ettim falan 140a kadar düştü. hergece çıkarılanlar daha ucuz. ister ondan al ister öbüründen sen yinede her gece çıkar sağlık açısından. şunu söyleyeyim doğru kullanırsan lens MUHTEŞEM birşey.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler arkadaşlar. Bakalım önce bir kutu eczaneden alıp değerleri net öğrenidkten sonra internetten alacağım.
  • beş yıldır kullanıyorum üçer aylık alıyorum lens yetmiş liraya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.