Şimdi Ara

///***///GÖZTEPELİLER DÜNYASI///***/// (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.002
Cevap
10
Favori
273.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  ///***///GÖZTEPELİLER DÜNYASI///***///

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaRoS_35 -- 16 Eylül 2006; 22:11:47 >
  • izmirliyiz GÖZTEPELİYİZ bnıde yazın
  • Çok İyi Bir Başlangıç Yaptık

Göztepemiz 2-1 Kazandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaRoS_35 -- 17 Eylül 2006; 18:10:04 >
  • 2.hafta olm :D ne baslangıcı bu arada ma ccok guzeldi ebnce gecen seneki takımdan cok iyi bu gencler cok guzel top oynuolar 90+2 de gelen gol hele bi de penaltıdan olunca cok guzel oldu.penaltı oldugu anlasılınca stad sallandı ,golden sora yıkıldı öle bişi oldu yani haftaya burdur dayız.gelmek isteyenler pm atsın konusalım
    quote:

Orjinalden alıntı: fask_1984

Çok İyi Bir Başlangıç Yaptık

Göztepemiz 2-1 Kazandı

• az önce geldim maçtan. genç oyuncularımız çok iyi mücadele etti gerçekten. yenik kapadığımız ilk yarıdan sonra özellikle son yarım saatte iyi baskı kurduk fakat pozisyonları değerlendiremedik. yine de son saniyelerde şans yanımızdaydı ve duraklamalarda kazandığımız penaltıyı emre gole çevirdi. ama ne kadar iyi mücadele etseler de kapasiteleri belli, maçı izleyenler görmüştür karşı takımda da pek birşey yoktu, özellikle defansı çok ağırdı, ona rağmen zor kazandık. yukarıya oynayabilmek için yeni transferlerin forma giymesi şart
  • adamlar 10 kişiydi o da var tabi ama sonucta iyi oynuolar bunu gözardı edemeyiz.nilufer de bos takım degil hani gecen seneden iyi biliriz onları.bu arada mactan sora deniz kalkış kalp spazmı gecirmiş.bilinci daha yeni yerine geliomus. sol mu sag mı bi kolu tutmuomus su an.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kktn1925 -- 17 Eylül 2006; 20:04:30 >
  • sol kolunu hissetmiyomuş geçmiş olsun kısa zamanda iyileşir umarım
  • gecmiş olsun... bu arada süper bi skor aldık ulan bi sitede kapalı 10 acık 5 ytl yazıodu allahtan gittim ha sitedeki fiyatlaRA inanmaın beyler
  • 2-1 hehehehehe.işte bu.siftahımızı yaptık.kapasitesi kısıtlı takımın ama inanıp başarılmayacak şey de yokyur.Ulan takım otobüsünün yalıdan ilerleyip , alsancak sevinç pastanesinin orada ışıklara takılmasını, millet bunu bir anda farkedip bir anda kıbrısşehitlerinin hareketlenmesini, otobüse karşı tezhurat yapmasını,futbolcuların da durumdan bihabermiş gibi davranmasını çok özledim be.Ah ah, AMA O GÜN GELECEK İZMİR BAYRAM EDECEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ALAYINA İSYAN; ÖLÜMÜNE GÖZTEPE!!!!
  • SEN UYU BEN DEPLASMANA KAÇAYIM
    YOLLARDA İNCEDEN CİGARA SARAYIM
    SEVGİLİM BU GECE HİÇ BEKLEME BENİ
    AŞKINDAN DA ÖNCE GELİR GÖZGÖZ SEVGİSİ!!!

http://www.youtube.com/watch?v=_xVqZzDWkjk
  • Göztepemizin İlk Attıgı Gol Süperdi

İkincisini Zaten Anlatmaya Gerek Yok Son Dakika Golünün Yeri Her Zaman Ayrıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaRoS_35 -- 17 Eylül 2006; 21:01:31 >
  • Gençler işe girdiğim için gidemedim maça. Skor için mutluyuz tabi de kapalıda kavga çıkmış. Neydi olay bilen var mı?
  • Tebrikler Göztepmiz

///***///GÖZTEPELİLER DÜNYASI///***///
  • bazıları hap atıp digerlerine sarınca böle bişi oldu. tepecikliler yaptı dediler ama olayda gultepeliler de vardı.sonra işte yalı devreye girdi.yani öle buyuk bir olay degil.kafaları kıyak olunca naptıklarını bilmiyorlar.bu arada statda en iyi yine bizdik "yeşilyurt".yalı bile şaşırıo bakalım ilerde neler olcak ?
    quote:

Orjinalden alıntı: Gerko

Gençler işe girdiğim için gidemedim maça. Skor için mutluyuz tabi de kapalıda kavga çıkmış. Neydi olay bilen var mı?
  •  ///***///GÖZTEPELİLER DÜNYASI///***///
  • quote:

Orjinalden alıntı: MeTaLiTY

///***///GÖZTEPELİLER DÜNYASI///***///

• Basın sözcüsü İlkay Günüç, teknik direktör Ahmet Kılıç, yardımcıları Turgay Kaynak ve Doğan Atmaca istifa ettiler.

Kaynak:www.yali.org
  • GURUR DUYUN,SEVİNİN,HAYKIRIN...YAŞ ORTALAMASI 18 OLAN,90 DAKİKA DURMADAN,USANMADAN MÜCADELE EDEN BİR TAKIMIMIZ VAR.BU GENÇLERİN PEŞİNDEN PAZAR GÜNÜ BURDUR YOLLARI BİZE GÖRÜNDÜ

www.inadinagoztepe.com da kayan yazı yapmışlar çok güzel
  • Yaş ortalaması 18 olsun, 58 olsun fark etmez. Armanın peşindeyiz!
  • geri dönduler allaha sukur inş bu iyi gidiş devam eder futbolcular etkilenmezler
    quote:

Orjinalden alıntı: Gerko

Basın sözcüsü İlkay Günüç, teknik direktör Ahmet Kılıç, yardımcıları Turgay Kaynak ve Doğan Atmaca istifa ettiler.

Kaynak:www.yali.org
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.