Şimdi Ara

///***///GÖZTEPELİLER DÜNYASI///***/// (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.002
Cevap
10
Favori
273.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • artık bundan sonra cok hayırlı seyler olcak bence biz desteklemeye devam ediyoruz.her hafta takipteyiz. göztpemiz nerdeyse biz ordayız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kktn1925 -- 29 Eylül 2006; 20:03:14 >
  • Göztepede İyi Gelişmeler Olmaya Başladı.Bence Göztepe Düzlüge Çıkacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaRoS_35 -- 30 Eylül 2006; 15:39:24 >
  • Beyler Yarınki Maçın Bilet Fiyatları Ne Kadar Bilen Varsa Sevinirim
  • yine 5 ytl dir.ama sakın gazete ye bakıp aldanmayın.siz gelin en fazla 5ytldir yani.
    quote:

Orjinalden alıntı: fask_1984

Beyler Yarınki Maçın Bilet Fiyatları Ne Kadar Bilen Varsa Sevinirim
  • Bir Balıkesirsporlu olarak yarın iki takımada basarılar. iyi oynayan kazansın
    Gerek Göztepenin gerekse Balıkesirsporun kadrosu cok yeni ve genç. Özellikle Balıkesirspor 6 sene sonra amatörden profesyonel lige cıktı takımda 15 yeni transfer var. Kalecimiz cok genc ve tecrübesiz son iki hafta kaleci hatasından dolayı puan kaybettik umarım bu mac daha iyi olur. Umarım seyredenler iyi ve cekişmeli bir mac izler.
    Bu arada Balıkesirdeki organizasyon 15 ytl. Gidiş-geliş artı bilet.
  • saolasın guzel bir mac olmasını istiyoruz.ama artık butun takımlara deplasmanı yaşatmaya karar verdik.işiniz zor olacak. eskiden beri takip edermisn bilmiyorum.eskiden bir beste vardı. tin tin tinimini hanım öle bir sarkı bunun size uyarlanan versiyonu var tin tin tinimini balkes............... (gerisi de var tabi ama ceza alırım) bu bnm hosuma cok giderdi eskiden inş yarın söyleriz kaç kişilik bi grup gelcek sizden ? bilgin var mı ? inş sizin kaleci yine hata yapar. cok ihtiyacımız var cunku bu hafta galibiyete
  • Valla hocam dardanel sarıyer maclarından alınacak bir beraberliğe bakardım 1.lige cıkacaz diye ama iki maglubiyet takımı darmadagan etti yetmedi karabük playoffunda elendiler,yetmedi 3.lige düştüler yetmedi, playof larda 2-0 galipten uzatmalarda 2 gol yiyip penaltılarla elendiler o takım sebattı sebat bir sene sonra 1.lige cıktı ve en son sonunda fethiye ile 1-1 beraberlik ve seneler süren amatörlük...

Yani eski bir balkesliyim bundan önce de 70lerde babamın yasadıklarını dinlerdim hep meshur adana maglubiyeti ve beşiktasın düsmemesi gibi

acık konusayım yarınki mac taraftarlar acısından biraz sorunlu gecebilir. özellikle son 1-1 lik akhisar macında akhisar ve balıkesir taraftarları (ki ben taraftar demiyorum holiganımsı canlılar) göztepe için hos olmayan tezahürat yaptılar. sanırım cogu takımın taraftarı göz göz ü sevmiyor bu benim fikrim

senin söylediğin tezahüratıda biliyorum

• eed bizi sevmezler. inş hayatlarında "taraftar" olarak gorebileckleri son takım oluruz bu sene. burdur deplasmanında bi mesale sov yaptık adamlar macı bıraktı bizleri izledi :D ondan sevmiyorlar. biz onlara gore degiliz. 3-5 numara buyuguz onlara. akhisarlılar zaten ne oldukları belli degil.onlar için bir calısmamız olacak zaten.biz bu ligde 2-3 takım için bileniyoruz zaten :D
  • Yalnız hocam grupta Aliağa süpriz yaptı beklemiyordum acıkcası.

İlk cekildiğinde Göztepe ile Aydın belki denizli bld zorlar dedim. Göztepede Aydında beklenmedik sonuclar aldı. Balıkesirspor dediğim gibi yeni bir takım hersey sıfırdan basladı. Bu yüzden 7-10 arası bir yer diye umuyorum...
  • onu bırak bozöyük var :D ilk defa duydum onlar da baya iyi gidiyor ama devam edemezler heralde.aliaga bizm sevmedigimiz bir takım aydın da öyle :D göztepe 1. bozüyük veya siz (hadi sana ayıp olmasın) 2. olun inş
  • Bozöyükte amatörden yeni cıkma bir takım mavi-beyaz galiba renkleri bakalım iyi gittiler ama sonradan dağılacaklarını düşünüyorum.

Hocam bu arada göz göz aydınıda sevmiyor aliağayıda kaf kaf lar zaten belli siz tek tabancasınız galiba
  • eed bizi sevmeyen ölsün gözgöz !!! simdi gs liler gelir bizden caldınız diye besteyi :D en guzel de o 2 deplasman oluodu ya. aydın dan donuste bi kere inek muhabbeti olmustu zaten :D siyah-beyaz diye kesmişlerdi inegi
    aliaga da ksk den gecioz diye guzel oluyor.en azından heyecanlı
  • bu arada hocam umarım yarınki macın görüntülerini nette bulabilirim. Balıkesirsporun sitesinde sadece iç saha macları yer arıyor. Aydın deplasmanını bulamamıstım en azından göztepe macının görüntülerini goller falan bulayım
  • golleri bulma imkanın olabilir.ben buraya koyarım.ayrıca radyo dan da dinleyebilirsin.bizimkiler iyice gaza geldi.macı radyodan anlatıyorlar artık.ama anlatan göztepe li oldugu için balıkesir gol atsa her turlu kufuru yersiniz canlı yayında
  • @serseri bu maçta galibiyetten başka bir sonuç beklemiyoruz. Göztepe bu maçta puan kaybetmemeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metality -- 1 Ekim 2006; 12:29:45 >
  • biletler kapalı 5 milyon...açık 2 milyonmuş ben artık maça kaçayım
  • yuhhhhhhhhhhhh

Balıkesirde acık 4 kapalı 7 neyse hadi mac baslıyor basarılar
  • dakika 73

1-1 oldu saha karısmıs. Balıkesirspor 10 kişi kaldı...Göztepe golünü penaltı ile attı...
  • 88.dakikada yenilen golle Balıkesirspor 2-1 mağlup oldu. 9 dakika uzatma vardı...

hakeme burdan saygılarımı gönderiyorum
  • ilk gol penaltıdan attık...dk 88 ikinci gol çatala gitti...2-1 kazandık...
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.