Göztepe iyi ellerde ve sağlam adımlarla ağır ağır geliyor. Oldukça iyi bir firma satın aldı. Büyük transferler yaparak daha çabuk çıkabilirlerdi. Hayır; yerleşe yerleşe çıkmayı tercih ettiler. Bu akılcı bir yoldu. Taraftar artarak devam ediyor.
Bana Göztepeliler hep kızıyor ama… Adnan Süvari'nin, Göztepe'si, UEFA Fuar Şehirleri Kupası'nda, o zamanki adı öyleydi, yarı final oynarken, milli takımın neredeyse iskeletini oluşturan Göztepe'nin üç otobüs seyircisi vardı. Bunu bana söyleyen de Adnan Süvari'nin kendisi...
Efes'te oturuyoruz bir gün "Ne harika top oynuyorsunuz" dedim. "Harika marika. İşte üç otobüs" dedi. "Üç otobüs de iyi hocam. Çünkü bizim Galatasaray'ın bir otobüs seyircisi var" dedim. Galatasaray'ın da öyleydi. İnönü Stadı'nda iki sütunun arasına sığardı Galatasaray. Fenerbahçe seyircisi 300 derecelik bir alanı kaplarken, 60 derecede Galatasaray'a kalırdı. "Bizimkiler bir otobüs, siz yine üç otobüssünüz" derdim.
Göztepe şimdi öyle değil. Şu son maçlarını Halkapınar'da oynamışlar 40 bin... Oynadığı kümeye bak!.. Sadece kendi gelişimini sağlamıyor, seyircisini de artırarak geliyor ki çok sağlam bir geliş bu...
Tüm Göztepe camiasına başarılar dilerim kendi adıma, Türkiyede ki en renkli taraftar gruplarından biridir Göztepe taraftarı, umarım eski gücünde Süper Ligde uzunca seneler izleriz kendilerini. Bide Karşıyaka ve Altay gelsede sizin maçlarda daha bi heyecanlı olsa :D
Bandırma 0-2 GÖZTEPE'MİZ,yedeklerle çıktık yine yendik.
Maçtan bir kare internetten atar yapan bandırmalılar nerde ?
14 Hazirana hazırmıyız ?
quote:
Orijinalden alıntı: torres_35
14 Hazirana hazırmıyız ?
Hazırız
Özel Başarı Ödülünü Aldık
Bugün İzvak tarafından düzenlenen organizasyonda; Göztepe’miz özel başarı ödülüne laik görülürken;
Ödülü Göztepe Başkanı Sayın İmam Altınbaş, Yönetim Kurulu ve tüm çalışanlar adına Başkan Vekilimiz Serdar Samur aldı Her ay İzvak tarafından düzenlenen organizasyonda; Başkan Vekilimiz Serdar Samur özel başarı ödülünü İzvak Başkanı Erdoğan Tözge’nin elinden alırken, organizasyon sonunda Nisan ayına ilişkin ayın en başarılı takımı, ayın en başarılı teknik direktörü ve futbolcusunu belirlemek için oylama yapıldı. Yapılan oylama sonucunda; ayın en başarılı takımı ödülüne Göztepe’miz, ayın en başarılı teknik adamı ödülüne Teknik Direktörümüz Özcan Kızıltan ve ayın en başarılı futbolcusu ödülüne oyuncumuz İzzet Kaya laik görüldü.
Lisans almaya hak kazandık
Kulüp Başkan Vekili Serdar SAMUR, Göztepe'mizin TFF tarafından hayata geçirilen Ulusal Kulüp Lisans Sistemi kapsamında; lisans almaya hak kazandığını bildirdi.
Konu ile açıklama yapan SAMUR; ‘’Türkiye Futbol Federasyonu tarafından ilk kez 2011-2012 sezonunda hayata geçirilen Ulusal Kulüp Lisans Sistemi kapsamında, en üst üç ligde yer alan toplam 27 kulüp 07.05. 2011 tarihi itibariyle lisans almıştır. Spor Toto Süper Lig, Bank Asya 1.Lig ve Spor Toto 2. Lig'deki 71 kulübün yapmış olduğu başvuruları " Personel, Hukuki, Mali ve Sportif kriterleri üzerinden ulusal bazda denetleyen ve mali yapılarının uygunluğuna göre inceleyen TFF Kulüp Lisans Kurulu'nun kararı doğrultusunda, Göztepe Spor Kulübü de, Ulusal Kulüp Lisansı almaya hak kazanan 27 kulüpten birisi olmuştur‘’ dedi.
Transfer çalışmaları sürüyor
Bucaspor'dan Serkan Yanık, Zafer Çevik ve kaleci Atilla, K.Erciyes'ten Veli ve Denizli'den ayrılan Eskişehirli Adem Sarı'yı gündemine alan yönetim, ileri uç ve orta alan olmak üzere listeye iki yeni isim daha ekledi. Futbol Direktörü Ali Gültiken, Denizlispor'u federasyona şikayet eden orta saha oyuncusu Emin Aladağ ve Çorumspor'un golcüsü Eren Görür'ü takibe aldı. Bursaspor, B.Merinos, İnegöl ve Samsun'da forma giydikten sonra 2006 yılında transfer olduğu Denizli'de Süper Lig ve Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden 27 yaşındaki Emin, bu sezon yeşil-siyahlı forma ile 6 gol attı. Gültiken'in boşa çıkacak olan tecrübeli oyuncu ile temasa geçeceği öğrenildi. Gültiken, ileri ucu da güçlendirmek için gözünü Çorum'a çevirdi. Trabzonspor patentli olan ve Çorum'da bu sezon 8 gol atan 24 yaşindaki forvet Eren Görür için de Teknik Direktör Özcan Kızıltan'ın alınması yönünde rapor verdiği öğrenildi. Bir an önce dış transferi çözmek isteyen Gültiken'in listedeki oyuncularla önümüzdeki günlerde masaya oturması bekleniyor.
Bolu da devrede
Göztepe, Bolu ile ligden önce transferde kapışacak. Sarı-kırmızılı ekibin transfer listesinde bulunan Bucasporlu defans oyuncusu Serkan Yanık ve kaleci Atilla için Boluspor da devreye girdi. Boluspor'un Kemal Kılıç ile anlaştığı ve tecrübeli teknik adamın Buca'dan öğrencileri olan iki oyuncuyu da transfer etmek için yönetime rapor verdiği öğrenildi.
İç transfere 1 hafta rötar
Sarı-kırmızılı kulüpte ligin hemen bitiminde yapılması planlanan iç transfer görüşmeleri, Futbol Direktörü Ali Gültiken'in yurtdışı programı nedeniyle 1 hafta sonrasına ertelendi. Gültiken, sözleşmesi sona eren Serdar, kaptan İlhan, İzzet, Burak Keskin, Abdülvahit, Eray ve Healil Zeybek ile önümüzdeki hafta görüşecek.
Benide eklerseniz çok sevinirim. Biraz geciktim kusura bakmayın
Bir m.i.y taraftarı olarak Bank asya 1. ligine hoş geldiniz inş 2012 de süper ligde olursunuz ama şunu unutmayınki 1. lig deki mücadele süper ligdekini aratmıyor 1. ligin affı yok...
Teşekkürler Hedefimiz 5 yılda avrupa inşallah bu yapılanmayla ve altyapımızla bunu başaracağız.