Şimdi Ara

///***///GÖZTEPELİLER DÜNYASI///***/// (280. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.002
Cevap
10
Favori
274.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 278279280281282
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: qUAreSma17

quote:

Orijinalden alıntı: |_ÖmeR_|

http://www.kskcarsi.org/acil-kana-ihtiyac-vardir/

Aynen teşekkür ederiz.Allah acil şifalar versin.

İnşAllah daha çok gençmiş..
  • Kardeş olmasak bile aradaki husumet bitmeli bizans yerine ksk tutan benim gözümde daha degerlidir sonsuz teşekkür ederiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaRoS_35

Kardeş olmasak bile aradaki husumet bitmeli bizans yerine ksk tutan benim gözümde daha degerlidir sonsuz teşekkür ederiz.

Zaten bir göztepelinin tutacağı 2.takım karşıyaka
    bir karşıyakalının tutacağı 2.takım göztepedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjklee18

quote:

Kardeş olmasak bile aradaki husumet bitmeli bizans yerine ksk tutan benim gözümde daha degerlidir sonsuz teşekkür ederiz.

Saçmalama ya
  • Adnan Süvari’yi Saygı ile Anıyoruz

Efsanemizin yaratıcı olan, büyük futbol adamı Adnan Süvari’yi; kulüp yöneticilerimiz,

Adnan Süvari’nin ailesi ve efsane futbolcularımız ölümünün 20. yılında mezarının başında sevgi ve saygıyla andı.

///***///GÖZTEPELİLER DÜNYASI///***///
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjklee18

quote:

Bu yazdıgımdan bunu çıkardıgın için tebrik ederim.
  • 2 gün kaldı şehri yakmamıza hazır mısınız ?

Senin İçin Yanan Her Meşale Benim Gençliğimin Güneşidir !!!
  • göz göz göztepe ekle kardes
  • Şu arabaların hızına artık dikkat etsek şu kazalar azalsa keşke..

Allah rahmet eylesin.

http://www.kskcarsi.org/maalesef-bir-tribun-emekcisini-daha-kaybettik/
  • quote:

Orijinalden alıntı: |_ÖmeR_|

Şu arabaların hızına artık dikkat etsek şu kazalar azalsa keşke..

Allah rahmet eylesin.

http://www.kskcarsi.org/maalesef-bir-tribun-emekcisini-daha-kaybettik/

Aynen kötü kaza olmuş.Allah rahmet eylesin.
  • 86. YILIMIZ KUTLU OLSUN.
     ///***///GÖZTEPELİLER DÜNYASI///***///
  • 86. yılımızı kutluyoruz

Bugün Göztepe’mizin 86. kuruluş yıldönümünü kutluyoruz. Bizleri bugünlere taşıyanları minnet ve şükranla anıyoruz

Ülkemizde ve yurtdışında birçok başarıya imza atmış, adını Türk spor tarihinin sayfalarına elde ettiği zaferlerle büyük harflerle yazdırmış olan kulübümüzün kuruluş yıldönümü nedeniyle Atatürk anıtına çelenk koyduk, saygı duruşunda bulunduk.
    Çelenk sunumuna Başkan Vekili Serdar Samur, Futbol Direktörü Ali Gültiken, kulüp personeli, spor okulları öğrencileri, antrenörler ve taraftarlarımız katıldı
    Başkan Vekili Serdar Samur Atatürk Anıtına çelenk koymasına müteakip 86.yıl kuruluş yıldönümü mesajını okudu.
    86. Kuruluş yıldönümü mesajı ise şöyle;

Göztepe Camiasının Saygın Üyeleri, Değerli İzmirliler;
    Türkiye Cumhuriyeti'nin Spor Tarihi'ne altın harfler ile yazılmış olan Göztepe'nin, 86 ncı yaşında, bir şampiyonluk daha yaşayarak; 1. Ligde mücadeleye hak kazanmış olmasının mutluluğunu tüm camia birlikte yaşıyoruz.
    Her şeyden önce Göztepelilik Ruhunun farkında olan ve bu duruşu kurumsallık ile pekiştirmeyi ilke edinmiş yönetim anlayışıyla, camiamızın özlediği ve hak ettiği başarıyı ve istikrarı yakalayacak, çağdaş çalışma sistemini benimsemiş, spor ahlakı ve kültürünü kazanmış, bunu misyon edinmiş bir ekip ile yolumuza devam ediyoruz.
    Bundan sadece 4 sene önce yola çıktığımızda da, Türk Spor Kamuoyu tarafından alkışlanacak, dünyada övgüyle söz edilecek başarılar yaşayacağımıza ve yaşatacağımıza olan inancımız tamdır. Bu inançla, Göztepe'nin köklü şanlı tarihini şampiyonluklarla dolu yarınlarla taçlandırmak, en büyük gayemiz oldu.
    Spor kamuoyu tarafından da takdirle izlenilen kulübümüz; bugün futbol endüstrisinin küresel anlamda gereklerini yerine getiren şirketleşmiş yapısıyla, artık sağlam temeller üzerine oturmaktadır.
    Bu duygu ve düşüncelerle; Göztepe'nin kurulduğu günden bu günlere gelene kadar, kazandığı başarılarda emeği geçen, başta taraftarımız olmak üzere, kulüp yöneticilerinden, idarecilerine, teknik adamlarından, sporcularına ve bütün çalışanlarına kadar, ebediyete intikal etmiş olanları rahmet, hayatta olanları minnet ve şükranla anıyoruz.

Şanlı Göztepemiz’in 86 yılı kutlu ve uğurlu olsun.

Göztepe Spor Kulübü Başkanı
    İmam ALTINBAŞ

•  ///***///GÖZTEPELİLER DÜNYASI///***///

• 2 sene önceki kutlamaları balkondan izlemiştim. Hemen Köprünün sağında kalan bir evdeydim. Çok güzeldi. Ama her sene geçtikçe kutlamaların havası kaçıyor. Bu seneki kutlamalarda da çok fazla kişi olduğundan pek bi organizasyon olamamış ama yine de çok güzel olmuş.
  • Amcamın yakın arkadaşının oğlu ve zamanında Fenerbahçeye gitmesinde aracı olduğu futbolcu Gürhan Gürsoyu almışınız hayırlı olsun. Her yaz Bulgaristanda benim eniştenin kafesinde takılır bakalım bu yazda takılırsa laf atcam.
  • Mehmet Yıldız,Orhan Ak güzel güzel

Mehmet Yıldız gol krallığına oynar.
  • 2010-2011 SEZONU SEYİRCİ İSTATİSTİKLERİ

TAKIM SEYİRCİ MAÇ ORTALAMA

BUCA 146.720 17 8630
    MANİSASPOR 127.394 17 7494
    GÖZTEPE 101.396 17 5.964
    DENİZLİSPOR 92.000 17 5.411
    NAZİLLİ BLD 51.765 17 3.045
    BALIKESİR 51.000 17 3.000
    KARŞIYAKA 48.585 16 3.036
    AKHİSAR BLD 44.800 16 2.800
    ALTAY 36.247 16 2.265
    TURGUTLU 17.830 17 1.048
    FETHİYE 17.000 15 1.133
    MENEMEN BLD 7.052 17 414
    DENİZLİ BLD 5.000 17 294
    ALTINORDU 4.586 16 286
    TORBALI 3.915 16 244

Not: Bucaspor'un 1.sırada olmasının sebebi oynadıkları Galatasaray,Fenerbahçe,Beşiktaş maçındaki İstanbul takımı taraftarlarının sayıca çok daha fazla olmasından kaynaklanmaktadır.
    Göztepemiz çoğu maçını çarşamba oynamasına rağmen sonuç ortada.
    Bir üst ligdeki karşıyaka+altay'ın toplamı GÖZTEPE'miz etmiyor.

İZMİR'İN AĞASI HER ZAMAN BİZİZ !!!

• 
Sayfa: önceki 278279280281282
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.