Şimdi Ara

///***///GÖZTEPELİLER DÜNYASI///***/// (282. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.002
Cevap
10
Favori
274.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 280281282283284
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kobrakai

benide ekleyin dostlar.
    super lig yolunda basarılar ;)

Çift takımlıları eklemiyoruz git gs bölümüne.
  • quote:

Orijinalden alıntı: torres_35

quote:

benide ekleyin dostlar.
    super lig yolunda basarılar ;)

Çift takımlıları eklemiyoruz git gs bölümüne.

• ztn ekleyemezmişsiniz. konu sahibide sizin gibi ki banlanmıs
    bide çift takımlı almıyoruz diyo benim mesajımın altında ünal başkan konusu var.
    onun da altında ksk li taraftar var.
    işte çift takıma karşı göztepe taraftarı. Hadi sen ordan çocuk
  • quote:

ztn ekleyemezmişsiniz. konu sahibide sizin gibi ki banlanmıs
    bide çift takımlı almıyoruz diyo benim mesajımın altında ünal başkan konusu var.

Her ne kadar ezeli rekabet içinde de olsak sizin gibi çift takımlı olup hem istanbul hem izmir takımı tutanlardan çok sadece göztepe yi tutana daha çok saygı gösteririm. Sonuçta oda benim gibi memleketinin takımını destekliyor. Armasının peşinden koşuyor başarının değil..
  • quote:

Orijinalden alıntı: |_ÖmeR_|

quote:

Her ne kadar ezeli rekabet içinde de olsak sizin gibi çift takımlı olup hem istanbul hem izmir takımı tutanlardan çok sadece göztepe yi tutana daha çok saygı gösteririm. Sonuçta oda benim gibi memleketinin takımını destekliyor. Armasının peşinden koşuyor başarının değil..

komiksin.
    siz önce izmir takımı olduğunuzu kabul edin

• quote:

Resmi sitenin haberi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quaresma17 -- 28 Ağustos 2011; 2:12:52 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: |_ÖmeR_|

quote:

komiksin.
    siz önce izmir takımı olduğunuzu kabul edin

Kabul etmediğimiz için Karşıyakalıyız sen nerelisin istanbullumu izmirlimi?

• quote:

Ünal aysalla ne alakası var imam altınbaşı ziyarete gelmiş çift takımlımı oluyoz bu konu paylaşılınca.
  • Taraftarımıza bayram hediyesi

Güney Afrika’nın Platinum Stars takımında forma giyen golcü oyuncu Bradley Grobler ile 3 yıllık sözleşme imzaladık.

Bu transferle hayallerinin gerçekleştiğini belirten Bradley Grobler; “Avrupa’da oynamak hayalimdi. Birçok önemli kulüpten teklif aldım. Ama tercihimi Göztepe’de yana kullandım. Bu kararımda Göztepe camiasının geçmişten gelen görkemli tarihi ve şu anda var olan büyük hedefleri beni çok etkiledi. Özelliklede muhteşem taraftarını ve camiasını görünce benim için en doğru yerin Göztepe olduğuna karar verdim. Doğru yerde olduğuma inanıyorum. Burada olmaktan çok mutluyum. Derbi hakkında çok şey duydum. Ligin 2. haftasını sabırsızlıkla bekliyorum” dedi.

Transferin ardından oyuncumuz ile ilgili bilgiler veren Futbol Direktörümüz Ali Gültiken ise; “Takımımızın genel oyuncu karakterine ve oyun sistemine uygun bir futbolcuyu transfer ettik. Bradley kendi liginin en iyi golcüleri arasında ve A Milli Takım kadrosunda yer alan bir oyuncu. Çok önemli hedef santrafor özellikleri sahip, çabuk,iki ayağını iyi kullanabilen,etkili frikik ve penaltı atabilen,oyunun hem savunma hem de hücum bölgelerinde etkili olabilen Bradley’in; birçok önemli liglerden ve kendi ülkesinin diğer takımlarından teklif alması bu özelliklerinin diğer takımlar tarafından yakından da izlendiğini çok net olarak gösteriyor. Bu özelliklerde ve kalitede bir oyuncuyu Göztepe’mize kazandırdığımız için mutluyuz. Şampiyonluk hedefimize ve kulübümüze büyük katkılar sağlayacağına inanıyoruz” dedi.

///***///GÖZTEPELİLER DÜNYASI///***///

///***///GÖZTEPELİLER DÜNYASI///***///

Kaynak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quaresma17 -- 30 Ağustos 2011; 11:51:05 >

• bu adam cok ıs yapıcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: cazz1925

bu adam cok ıs yapıcak

Banada öyle geliyor ilk maçında attı golünü.
  • Denizlispor 2 - 1 Göztepe

İlk yarı kötü oynadık da 2. yarı topladık.Özellikle son dakikalar baya heyecanlıydı.
  • Taraftarımıza Duyurulur
    17.09.2011 Cumartesi günü saat 20.30'da Atatürk Stadı'nda, Karşıyaka ile oynayacağımız karşılaşmaya ait bilet fiyatları aşağıda belirtilmiştir

Kapalı Tribün : 30 TL
    Açık Tribün : 15 TL
    Kale Arkası : 10 TL

Söz konusu biletlerin ilk etap "Kapalı Tribün" biletleri yarın 10.09.2011 Cumartesi günü saat 13.00'dan itibaren GözGöz Mağazalarında satışına başlanacak.
    Pazartesi 12.09.2011 günü, saat 14.00'dan itibaren ise Kapalı Tribün, Açık Tribün ve Kale Arkası biletlerinin satışına GözGöz mağazalarında devam edecektir.
  • Defans alarm veriyor umarım geçen sezon gibi olur kötü başladık iyi bitiririz.
  •  ///***///GÖZTEPELİLER DÜNYASI///***///

AŞILMAZ TEPE GÖZTEPE.!
  • İnşallah rize maçından galibiyitle döneriz,ksk maçında takımı çok beğendim pozisyonları değerlendirseydik ilk yarı 3-0 olabilirdi.Özcan hocanında hatası vardı, yorulmuş ksk defansı karşısında bismark idan'ı oyuna sokmalıydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: torres_35

İnşallah rize maçından galibiyitle döneriz,ksk maçında takımı çok beğendim pozisyonları değerlendirseydik ilk yarı 3-0 olabilirdi.Özcan hocanında hatası vardı, yorulmuş ksk defansı karşısında bismark idan'ı oyuna sokmalıydı.

Aynen Bismark'ı niye oynatmadı ki.
  • GÖZ GÖZ GÖZTEPE !!

Güzel futbolu üç golle süsledik : 2-3 24.09.2011
    Bank Asya 1.Lig 3.Haftada rakip Ç.Rizespor'du. Güzel futbolunu 3 golle süsleyen Göztepe'miz Rizeden 3 puan ile dönüyor

HAKEMLER : Bülent Yıldırım, Muhittin Gürses, Emin Yıldırım
    GÖZTEPE : Akın, Ulaç, Hakan, Gürhan, Ramazan, Bülent, Bradley, İlhan, Emre, Evren, Korhan
    YEDEKLER : Vedat, Ömer, Samet, Bismark, Fuat, Anıl, Uğur
    Ç.RİZESPOR : Selçuk, Aytek, Mesut, Mehmet, Engin, Zeqiri, Jallow, Bikoko, Sahinali, Cenk, Osman
    YEDEKLER : Mehmet Ali, Yunus, Gökhan, İlyas, Cumali, Erkan, Murat

100 yakın taraftarımız Rize'de takımlarını destekliyor. Rize'de sabah başlayan yağmur şiddetini koruyor.

Maçtan Dakikalar
    Dk. 1 : Karşılaşma Rizespor'un santrası ile başladı.
    Dk. 5 : Gürhan'ın sol çaprazda harektlenen Emre'ye verdiği pasta Emre topla buluştu. Emre'nin ceza sahası dışından yaptığı muhteşem vuruşta top Ç.Rizespor ağlarına gitti. 0-1
    Dk. 10 : Ç.Rizespor'un Osman'la sol kanattan geliştirdiği atağı Ramazan kafa ile uzaklaştırdı.
    Dk. 11 : Ç.Rizespor'da Cenk'in ceza sahası dışından yaptığı vuruş auta çıktı.
    Dk. 12 : Göztepe'mizde Korhan rakibe yaptığı müdahele sonucunda sarı kart gördü.
    Dk. 13 : Korhan'ın ara pasında topla buluşan Bradley'i maçın hakemi ofsayt gerekçesiyle durdurdu.
    Dk. 17 : Ulaç'ın sağ kanattan yaptığı ortayı Rizespor defansı kornere çeldi. Kazandığımız kornerden sonuç alamadık.
    Dk. 19 : Mehmet Al'ın ceza sahası içinden yaptığı vuruş kalecimiz Akın'ın ellerinde kaldı.
    Dk. 20 : Bradley'in sol kanattan yaptığı ortada Gürhan ceza sahası içinde topla buluştu. Gürhan'ın vuruşunda top kalenin üstünden auta çıktı.
    Dk. 23 : Ç.Rizespor'dan Bikoko'nun kullandığı penaltıyı kalecimiz Akın muhteşem bir refleksle çıkardı.
    Dk. 27 : Emre'nin sağ kanattan yaptığı ortada Gürhan topla buluştu. Gürhan'ın ceza sahası içinden yaptığı vuruş Ç.Rizespor defansına çarparak uzaklaştı.
    Dk. 32 : Ramazan'ın sol kanattan gelişine yaptığı ortaya Bradley yükseldi. Bradley'in yaptığı çok şık kafa vuruşunda top Ç.rizespor ağlarına gitti. 2-0
    Dk. 39 : Ç.Rizespor'un sağ kanattan yaptığı ortada defansımızdan Bülent topu kalecimiz Akın'a gönderdi.
    Dk. 41 : Korhan'ın havadan pasında topa harektlenen Bradlye ofsayt gerekçesi ile durduruldu.
    Dk. 42 : Ç.Rizespor'da Jallow'un sağ çaprazdan yaptığı vuruşta top ağlarımıza gitti. 1-2
    Dk. 43 : Ç.Rizespor'da Aytek yaptığı müdahele sonucu sarı kart gördü.
    Dk. 44 : Göztepe'mizde İlhan sarı kart gördü.
    Dk. 45 : Gürhan'ın kullandığı serbest vuruşu kaleci Selçuk sol köşeden çift yumrukla uzaklaştırdı.
    Dk. 45 : Korhan'ın ceza sahsı dışından vuruşu auta çıktı.
    Dk. 45 : İlk yarıya 1 dakika ilave edildi.
    İlk yarı 1-2 üstünlüğümüz ile sona erdi.

Ç.Rizespor'da oyuncu değişkliği Zeqiri'nin yerine Murat Hacıoğlu girdi.
    İkinci yarı Göztepe'mizin santrası ile başladı.
    Dk. 46 : Gürhan'ın ceza sahası dışından yaptığı vuruşata top direkte patladı. Direkten dönen topa Emre vurdu. Emre'nin vuruşu auta çıktı.
    Dk. 49 : Ç.Rizespor Murat Hacıoğlu'nun kullandığı kornerden sonuç alamadı
    Dk. 50 : Korhan'ın kullandığı serbest vuruşa ceza sahasında Bülent kafa ile vurdu. Bülent'in kafa vuruşu auta çıktı.
    Dk. 55 : Murat'ın kullandığı kornere Jallow yükseldi. Jallow'un kafa vuruşunda top ağlarımıza gitti. 2-2
    Dk. 59 : Göztepe'mizde Korhan'ın yerine Fuat oyuna girdi.
    Dk. 59 : Kullandığımız kornerde top defanstan sekti. Defanstan seken topla buluşan Hakan topu Ç.rizespor ağlarına gönderdi. 2-3
    Dk. 61 : Göztepe'mizde Gürhan'ın yerine Bismark oyuna girdi.
    Dk. 65 : Ç.Rizespor'un kullandığı kornere Engin kafa ile vurdu. Engin'in kafası auta çıktı.
    Dk. 66 : Ç.Rizespor'da Mehmet Al'ın yerine İlyas oyuna girdi.
    Dk. 68 : Ç.Rizespor'lu Engin, Emre'ye yaptığı müdahale sonucu sarı kart gördü.
    Dk. 69 : Ç.Rizespor'da Engin'in yerine Erkan oyuna girdi.
    Dk. 74 : Ç.Rizespor'un sol kanattan kullandığı serbest vuruşu kalecimiz Akın çift yumrukla uzaklaştırdı.
    Dk. 75 : İlhan'ın pasında ceza sahası dışında topla buluşan Bismark'ın vuruşu auta çıktı.
    Dk. 77 : Ç.Rizespor'da Murat Hacıoğlu sarı kart gördü.
    Dk. 78 : İlhan'ın sol çaprazdan kullandığı kornere Bradley kafa ile vurdu. Bradley'ın kafa vuruşunu Ç.Rizespor defansı kornere çeldi. Kornerden sonuç alamadık.
    Dk. 79 : İlhan'ın ceza sahası dışından yaptığı vuruşu Ç.Rizespor defasnı kornere çeldi. Kornerden sonuç alamadık.
    Dk. 82 : İlhan'ın sol kanattan yaptığı ortaya Bülent kafa ile vurdu. Bülent'in kafa vuruşunu kaleci Selçuk son anda kornere çeldi.
    Dk. 87 : Göztepe'mizde İlhan'ın yerine Anıl oyuna girdi.
    Dk. 89 : Murat Hacıoğlu'nun uzaklardan vuruşunu kalecimiz Akın kornere çeldi.
    Dk. 90 : Karşılaşmaya en az 3 dakika ilave edildi.
    Dk. 90 : Göztepe'mizde hakan ve Evren sarı kart gördü.
    Karşılaşma 2-3 üstünlüğümüz ile sona erdi.

• Arkadaşlar ya konuyu hortlatalım geldik güzel günlere hani göztepemizin aşıkları şu konuyu devam ettirelim imza falan ekleyelim ama konuyu açan arkadaş banlanmış yeni konu mu açalım napalım nerelerdesiniz??
  • 
Sayfa: önceki 280281282283284
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.