GS yide bekleriz hangi takımlı olduğun belli değil
quote:
Orijinalden alıntı: torres_35
quote:
Orijinalden alıntı: Assassins
BAN ASYADAKİ TEK RAKİBİMİZ FENERBAHÇE
TAM35 GÖZTEPE
renkler aynı gönüller bir galatasaraylıyım tabiki izmiliyim tam35 göztepe göztepenin yeri bir başka
quote:
quote:
quote:
TAM35 GÖZTEPE
renkler aynı gönüller bir galatasaraylıyım tabiki izmiliyim tam35 göztepe göztepenin yeri bir başka
Bizim en büyük 2.Düşmanımız gsdir ya Tek Göztepelisindir yada değilsindir Göztepenin yanında 2.takım tutulmaz.Hem gsli fbli birisini gördünmü ?
quote:
quote:
quote:
quote:
TAM35 GÖZTEPE
Bizim en büyük 2.Düşmanımız gsdir ya Tek Göztepelisindir yada değilsindir Göztepenin yanında 2.takım tutulmaz.Hem gsli fbli birisini gördünmü ?
sen öğle düşün devam et benimde büyük 2 düşmanın var fb ve ksk sen okula giderken ben göztepe için ceza yattım senin yaşlarında ben maç stad stad geziyorum
bu arada yaşımı soracam 39 yaşındayım
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
TAM35 GÖZTEPE
sen öğle düşün devam et benimde büyük 2 düşmanın var fb ve ksk sen okula giderken ben göztepe için ceza yattım senin yaşlarında ben maç stad stad geziyorum
Gslilerin göztepe otobüsleri taşladığı zamanıda hatırlarsın herhalde ? Nerde çift takımlı görsem, göztepe için ceza yattım diyor.Göztepe için ceza yattıysan, neden en büyük 2.düşmanını tutuyorsun.Göztepeyle Galatasaray şampiyonluk için maç yapsa kimi tutarsın?
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
TAM35 GÖZTEPE
Gslilerin göztepe otobüsleri taşladığı zamanıda hatırlarsın herhalde ? Nerde çift takımlı görsem, göztepe için ceza yattım diyor.Göztepe için ceza yattıysan, neden en büyük 2.düşmanını tutuyorsun.Göztepeyle Galatasaray şampiyonluk için maç yapsa kimi tutarsın?
tabiki göztepe
Korhan Öztürk ve Aydın Karabulut hayırlı olsun.
Biz bugüne kadar Göztepe formamıza hiç ihanet etmedik ettirmedik ! Size Şerefli Bir Forma Bıraktık ! Gürsel Aksel
Göztepeli olmaktan tekrar gurur duyuyorum
Ve efsane sahaya çıkıyor!...
Bank Asya 1. Lig’in en ciddi şampiyonluk adaylarından olan Göztepe, perşembe gecesi yeni sezonu açıyor. Yeni oyuncuları ile birlikte ilk kez taraftarının karşısına çıkacak olan sarı-kırmızılılar, ayrıca bir de gösteri maçı yapacak. İşte etkinlik programı.
Yaptığı flaş transferlerle yıllardır uzak kaldığı Bank Asya 1. Lig’e oldukça iddialı girmek isteyen Göztepe, yarın 2011-2012 sezonunu Alsancak Stadı’nda açıyor. İzmir temsilcisi, yeni futbolcularını ilk kez taraftarına tanıtacağı geceyi, kendi arasında yapacağı gösteri maçıyla tamamlayacak.
Kulübün resmi internet sitesinden yapılan bilgilendirme şu şekilde:
Göztepe Camiasının değerli üyeleri.. Fair-play ruhunun öncelikli olduğu, futbolun modern ve kendine yakışan temiz yüzüne uygun ve değerlerimizin korunacağı 2011-2012 sezonunun açılış töreninde sizleri de aramızda görmek isteriz.
Program Akışı.. 19:25 Konfeti ve balon show 19:30 Dev ekranda şampiyonluk klibi 19:35 Göztepe Spor Kulübü Başkanı İmam Altınbaş’ın konuşması 19:40 Dans gösterisi 19:50 Göztepe Spor Okulları tanıtımı (Basketbol, Voleybol, Tenis) 19:55 Göztepe Altyapı Takımları tanıtımı (U13-U14-U15-U16-U17-A2) 20:00 Futbol A Takımı ve teknik kadro tanıtımı 20:25 Yönetim kurulu, teknik kadro ve futbolcuların birlikte resim çekilmesi 20:30 Saygı duruşu ve İstiklal Marşı 20:30 Isınma idmanı 20:45 Gösteri maçı 21:30 Kapanış (İsyan Marşı)
Sezon açılışımız iptal edilmiştir 22 Temmuz 2011 Perşembe günü saat 19.25'te yapılacağı bildirilen 2011-2012 sezonu açılış töreni iptal edilmiştir
TFF Başkanı Sn. Mehmet Ali Aydınlar‘ın bugün saat 17.00'da, liglerin Ağustos ayı sonuna erteleneceğine yönelik yaptığı açıklaması çerçevesinde, 22 Temmuz 2011, Perşembe günü saat 19.25'te yapılacağı bildirilen 2011-2012 sezonu açılış töreni iptal edilmiştir.
Kamuoyuna duyurulur
The Guardian ; Dünya’nın en büyük derbisi Göztepe - Karşıyaka ... İngiliz Guardian gazetesi, birinci liglerde oynanmayan ancak buna rağmen oldukça popüler olan maçları araştırdı. En kalabalık seyirci grubunu hangi maçın çektiğini araştıran İngiliz Guardian Gazetesi, en yakın tarihli rekorun İzmir derbisinde yaşandığı sonucuna vardı.
İngiliz Guardian Gazetesi, birinci liglerde oynanmayan ancak buna rağmen oldukça popüler olan maçları araştırdı. Gazete, 16 Mayıs 1981’deki Karşıyaka-Göztepe maçını 80 bin kişinin izlediğini yazdı. DÜNYA’NIN EN POPÜLER DERBİSİ Dünyada üst düzey olmadığı halde en kalabalık seyirci grubunu hangi maçın çektiğini araştıran İngiliz Guardian gazetesi, en yakın tarihli rekorun İzmir derbisinde yaşandığı sonucuna vardı.Bir İngiliz’in 30 Kasım 1974 tarihinde İngiliz Guardian gazetesi, Süper liglerde oynanmayan ancak buna rağmen oldukça popüler olan maçları araştırdı. Gazete, 16 Mayıs 1981’deki Karşıyaka-Göztepe maçını 80 bin kişinin izlediğini yazdı.Dünyada üst düzey olmadığı halde en kalabalık seyirci grubunu hangi maçın çektiğini araştıran İngiliz Guardian gazetesi, en yakın tarihli rekorun İzmir derbisinde yaşandığı sonucuna vardı.
Bir İngiliz’in 30 Kasım 1974 tarihinde Old Trafford stadında Manchester United ile Sunderland arasında oynanan ve 60 bin 585 kişinin izlediği maçtan daha fazlasının bulamayacağını öne sürdüğü belirtilen haberde oysa ilk araştırmada Juventus’un Seri B’de Napoli ile oynadığı maçı 65 bin kişinin izlediğini gördükleri kaydedildi.
EN YAKIN TARİHLİ REKOR KAF KAF-GÖZ GÖZ MAÇININ
15 Ağustos 1973’te 1860 Münih ile FC Augsburg arasında Münih Olimpiyat stadındaki maçı yaklaşık 80 kişinin izlediği belirtilen haberde, bu konudaki en yakın tarihli rekorun ise Türkiye’de olduğu belirtildi.Haberde, 16 Mayıs 1981 tarihinde İzmirli iki ezeli rakip Karşıya ve Göztepe arasında oynanan müsabakayı tam 80 bin kişinin izlediği ve bu rekorun Guinness Rekorlar kitabı tarafından da tescil edildiği kaydedildi. Haberde, Süper Ligde olmamasına karşın en yakın tarihli bu rekortmen karşılaşmanın 0-0 bittiği hatırlatıldı
VE DEV DERBİ YİNE YAŞANACAK
7 yıl sonra yine karşı karşıya gelecek olan Göztepe ve Karşıyaka takımlarını kader bu kez şampiyonluk yarışında bir araya getiriyor.Her iki takımında Bank Asya 1.Ligde şampiyonluk mücadelesi vereceği düşünülürse yeni bir seyrici rekorunun kaçınılmaz olduğu ortaya çıkıyor.Her iki takımın taraftarları internet sayfaları üzerinden şimdiden rekabete hazırlanırken Göztepe - Karşıyaka derbisi yine dünyanın gözünü dikeceği 2 maça sahne olacak.
Bank Asya 1.Ligde şampiyonluğun güçlü adayı İzmir temsilcisi beklenen yabancı transferinde beklenen bombayı patlattı.
Bank Asya 1.Lig takımlarından Göztepe nihayet ilk yabancı oyuncu transferini Gana’lı milli oyuncu Edem Kouame Akrofi ile alarak yaptı.Fildişi sahillerinde oynayan forvete dönük orta saha oyuncusu olduğu belirtilen Akrofi 21 yaşında ve ülkesinin milli takımında da yer alıyor.Bir kaç gün içinde imza atmaya gelmesi beklenen oyuncu Gana’da 2 defa yılın futbolcusu seçildi.
Bu adam Gervinho'nun BA1L versiyonu, faydalı olacaktır ama kesin haberi görmedik daha. Konunun diğer bölüme taşınması için yönetime mesaj atıyorum.
Bismark Idan Göztepe’mizde
Göztepe’miz; Gana’nın Berekum Chelsea takımında forma giyen Bismark Idan ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
Futbol Direktörümüz Ali Gültiken gerçekleşen Idan Bismark transferinin ardından yaptığı açıklamada “Bismark ülkesinin milli takımlarında yer almış, liginde şampiyonluk ve lig kupasını kazanmış önemli bir forvet oyuncusu. Forvetin merkezinde oynayabildiği gibi forvet arkasında, kanatlarda da oynayabilen çok çabuk, süratli, kafa zamanlaması iyi olan, sol ayağını iyi kullanan ve bu yönleriyle dikkatleri üzerine çeken önemli bir yetenek. Bu özelliklerinin yanında son iki sezonda 30’a yakın gol atmış bir golcü. Takımımıza hedeflediğimiz Süper lige çıkma yolunda önemli katkılarının olacağı inancındayız” dedi.
Ganalı golcü oyuncu Bismark Idan ise ; “Göztepe’de olmaktan çok mutluyum. Göztepe’nin ne kadar büyük bir camia olduğunu buraya gelince daha da iyi anladım. Kampa katıldığım zaman takım arkadaşlarım ve antrenörlerimin bana çok yakın davranmaları kendimi çok iyi hissettirdi. Bana Göztepe taraftarından bahsettiler. Onların önünde oynamayı sabırsızlıkla bekliyorum” dedi.
İlk hafta Denizli'ye gidiyoruz
TFF Bank Asya 1.Lig kuraları bugün çekildi. Başkanımız İmam Altınbaş ve Futbol Direktörümüz Ali Gültiken'in de katıldığı kura sonucunda ilk hafta Denizlispor ile karşılaşacağız
benide ekleyin dostlar. super lig yolunda basarılar ;)
Ünal Aysal’dan Başkanımız Sayın İmam Altınbaş’a Ziyaret
İki renktaş kulüp olarak dostluğumuzu pekiştirmek ve bundan sonraki süreçte işbirliğimiz artırmak için karşılıklı olarak bunun teyidinin yapıldığı önemli bir ziyaret gerçekleşti.
Sayın Başkanımız İmam Altınbaş, Altınbaş Holding Onursal Başkanı Ali Altınbaş ve Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ile Futbol Direktörümüz Ali Gültiken’in de bulunduğu Galatasaray Kulüp Başkanı Ünal Aysal’ın; Altınbaş Holding'i ziyaretinde, kulüpler arası ikili ilişkiler ve bundan sonraki süreçte karşılıklı olarak nasıl bir ortak çalışma ortamı oluşturlubalieceği konuşulurken; bu dostluğun ve karşılıklı çalışma ortamının sürekli hale getirilmesi konusunda iki tarafta kararlılığını belirtti. Ayrıca Başkanımız Sayın İmam Altınbaş Göztepe’mizin son yıllarda hangi süreçleri geçirdiğini nasıl bir başlangıçtan bu aşamaya geldiğimizi anlatırken; Kulübümüzün hedeflerini ve bu hedeflere ulaşabilmek için gerçekleştirdiğimiz yapılanmalar ve çalışmalar hakkında da bilgiler verdi. Çok sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede Galatasaray Kulübü başkanı Sayın Ünal Aysal ise; Renklerinden ötürü ve geçmişteki başarılarından dolayı büyük bir sempati besledikleri Göztepe ile yakın ilişki içinde olmaktan ve karşılıklı bir çalışma ortamı oluşturulabilme durumundan son derece memnun olacaklarını dile getirdi. Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Sayın Ünal Aysal’a bu ziyaretinden dolayı teşekkür eder ve önümüzdeki sezonda Galatasaray Spor Kulübü’ne başarılar dileriz.