Şimdi Ara

///***///GÖZTEPELİLER DÜNYASI///***/// (283. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.002
Cevap
10
Favori
274.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 281282283284285
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haydaa konu zaten devam ediyormuş olaya bak google da dolaşırken gördüm rastgele son mesaj 2008 deydi pardon
  • Giresunspor 0-0 Göztepemiz
  • Beyler konuyu canlandırıyım dedim pazar günkü maçta kaç kişiyiz???
  • 20 bin civarı olur gibiyiz bu bilet fiyatlarına rağmen.
  • 25 oluruz üstüde olabilir.
  • Haydi bastır Şanlı Göztepe !!
  • Tavşanlı Linyitspor 0 - GÖZTEPE 1

Gol: Türker
  • Çok kapandık özcan yüzünden son 2 maçıda kazanırsak ilk 6 ya girebiliriz 2.yarı. Özcanı dinleme saldır GÖZTEPE !
  • quote:

Orijinalden alıntı: torres_35

Çok kapandık özcan yüzünden son 2 maçıda kazanırsak ilk 6 ya girebiliriz 2.yarı. Özcanı dinleme saldır GÖZTEPE !

Aynen çok kapalı oynatıyor takımı hiç zevkli de olmuyor.
  • benide ekleyin
  • Theo Weeks Lewis Resmen Göztepemiz’de

Göztepemiz; Ankaragücü’nden ayrılan Liberyalı oyuncu Theo Weeks Lewis ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladı

///***///GÖZTEPELİLER DÜNYASI///***///

Gerçekleşen transferin ardından Göztepemiz’in formasını giyeceği için çok heyecanlı olduğunu belirten yeni oyuncumuz Theo Weeks;
    "Uzun süredir Türkiye’de futbol oynuyorum. Göztepe bildiğim ve yakından takip ettiğim bir kulüp. Birçok teklif olmasına rağmen özellikle Göztepe’de oynamayı tercih ettim. Göztepe’nin Türk futbolunda yerinin ve öneminin farkındayım. Burada olmaktan çok mutluyum. Muhteşem taraftarımızın önünde futbol oynamayı sabırsızlıkla bekliyorum” dedi.

Kaynak

Önder Turacı Göztepe'mizde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quaresma17 -- 12 Ocak 2012; 17:27:28 >

• Theo Weeks kaliteli futbolcu hayırlı olsun.
  • Theo da Önderde kalitelide takım cacık.Dün Kartal maçında resmen kanser olduk.Bu kadar ruhsuz isteksiz geriye düşünce ulen beraberliği galibiyeti kovalayayım demiyen adamanca bizim takımda birarada bulunur.
  • Bende izledim maçı. Dediğim gibi orta sahayı toparlayan isim weeks'di. Ama tek başınada bir şey olmuyor ne yazıkki. Bizde bugün aynı görevi Cihan'dan bekliyoruz bakalım. Tek başına uğraşçak yine.
  • Göztepe 0 - 2 Kartalspor

Weeks ilk maçı olmasına rağmen sahanın en iyisiydi.
  • Gültiken’den Veda

Futbol Direktörümüz Sayın Ali Gültiken Göztepe Spor Kulübü Ailesine teşekkür ederek görevine son verdiğini açıkladı

Yaşadığımız süreç neticesinde geldiğimiz noktada Göztepe kulübündeki görevimi sonlandırmaya karar vermiş durumdayım.
    En büyük dileğim Göztepemiz’in ilk dönemde yaşadığı şanssızlıkları bir an önce atlatıp, kulübümüzün taraftarımıza yakışır şekilde ligdeki gerçek yerini almasıdır.

Görevde bulunduğum süre içerisinde desteğini ve sevgisini eksik etmeyen Göztepe taraftarına ve camiasına sonsuz minnetlerimi sunuyorum.
    Kulübümüzün başkanı Sayın İmam Altınbaş ve ailesine beraber çalıştığımız sürede bana gösterdikleri güven ve destek için ise içten teşekkürü borç biliyorum.
    Herşey Göztepe’nin ve Göztepelilerin gönlünce olsun.

Saygılarımla.
    Ali Gültiken

goztepe.org.tr

• quote:

Orijinalden alıntı: qUAreSma17

Göztepe 0 - 2 Kartalspor

Cihan iş yapar.Sivastayken bile çok tuttuğum bir oyuncuydu.Sivas dan neden ayrıldı bilmiyorum.Ama duyduğum kadarıyla gece hayatına çok takılırmış.Antrenmanları aksatmazsa bence problem değil herkezin gece hayatı olması gayet normal önemli olan çıkıp takır takır topunu oynaması.
    Ama bence Karşıyaka için bu senenin eniyi transferi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdalm

quote:

Orijinalden alıntı: qUAreSma17

Göztepe 0 - 2 Kartalspor

Cihan iş yapar.Sivastayken bile çok tuttuğum bir oyuncuydu.Sivas dan neden ayrıldı bilmiyorum.Ama duyduğum kadarıyla gece hayatına çok takılırmış.Antrenmanları aksatmazsa bence problem değil herkezin gece hayatı olması gayet normal önemli olan çıkıp takır takır topunu oynaması.
    Ama bence Karşıyaka için bu senenin eniyi transferi.

Evet iyi bir oyuncu Cihan.Bakalım biz kimi alcaz forvete Türker ,Grobler yetmiyor.
  • Göztepemiz, Orduspor’dan ayrılan İbrahim Şahin’le 1,5 yıllık sözleşme için prensipte anlaştı

Allah nazardan saklasın resmi siteye bi haller oldu.Çok hızlı haberler vs.Hadi hayırlısı.
  • İbrahim Şahin hayırlı olsun.İnşallah faydalı olur takıma.
  • 
Sayfa: önceki 281282283284285
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.