Şimdi Ara

///***///GÖZTEPELİLER DÜNYASI///***/// (291. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.002
Cevap
10
Favori
274.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 289290291292293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tek golümüzü Şaban GENİŞYÜREK attı.Veli ve Aytek kırmızı kart gördüler.
  • GÖZTEPE'miz 1 - 1 Denizlispor

Golümüz : Ali BİLGİN
  • Acilen toparlanmamız lazım
  • Her deplasmanda,5 kuruş etmez takım taraftarının'Göztepekümeye'diye bağırmalarına sebebiyet veren ruhsuzlar mutlu musunuz?
  • U-17 Takımımız Türkiye Şampiyonu

U-17 takımımız bugün Türkiye Şampiyonası final maçında Eyüpspor’la karşılaştı. Eyüpspor’u 1-0’lık skorla mağlup eden Göztepemiz, 17 yaş kategorisinde Türkiye Şampiyonu oldu.

Bugün U-17 takımımız saat 15.00’de Antalya’da Türkiye Şampiyonası final maçında Eyüpspor’la karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın 2 dakikasında Sezar’ın ayağından bulduğu golle Eyüpspor karşısında 1-0 öne geçen Göztepemiz bu skoru koruyarak Türkiye Şampiyonu olmayı başardı.

Bugün Eyüpspor karşısında şampiyon olan U-17 takımımızın kadrosu şöyle;
    Teknik Direktör Gökhan Ersoy
    1) Göktuğ
    2) Emre
    3) Semih
    4) Fatih
    5) Fethi (K)
    6) Taylan Okke
    7) Rahmi
    8) Sercan
    9) Sezar
    10) Ozan
    11) Mahsun

YEDEKLER
    12)Amaç
    13)Berkay
    14)Efe
    15)Serkan
    16)Taylan Cin
    17)Sergen
    18)Ersin

///***///GÖZTEPELİLER DÜNYASI///***///

///***///GÖZTEPELİLER DÜNYASI///***///

GÖZTEPE.ORG.TR

• Bu alemde GÖZTEPE
  • Abileri örnek alsın çocukları.
  • Oncelikle tum IZMIRLI kardeslerimin okumasini rica ediyorum.

Biliyorsunuz ki derbi pazartesi ye ertelendi ve sebebi BDP mitingi.Ezeli rakip olabiliriz ama ebedi dostuz cunku Izmirliyiz.Ben ve cogu kisinin dusuncesi BDP ye miting yaptirmamak.Goztepe ve ksk taraftari bir gun birlesse ve o miting yaptirilmasa ornek bir davranis olur.Pazartesi gunu devam eder rekabetimiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maç pazartesi olmamalı normal gününde oynanmalı en kötü cumartesi olmalı Dünya derbisi bir miting yüzünden ertelenemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

Oncelikle tum IZMIRLI kardeslerimin okumasini rica ediyorum.

Biliyorsunuz ki derbi pazartesi ye ertelendi ve sebebi BDP mitingi.Ezeli rakip olabiliriz ama ebedi dostuz cunku Izmirliyiz.Ben ve cogu kisinin dusuncesi BDP ye miting yaptirmamak.Goztepe ve ksk taraftari bir gun birlesse ve o miting yaptirilmasa ornek bir davranis olur.Pazartesi gunu devam eder rekabetimiz.

kaan +1

evet beyler pkk mitingi için derbi ertelenemez
  • Yunanları denize döktüğümüz meydanda o şerefsizlere miting yaptırırsak şehitlerimizin kemikleri sızlar arkadaşlar,organize olmamız lazım..Sinopta,Samsunda,Trabzonda nasıl canlarını zor kurtardılarsa bizim çok daha fazlasınız yapmamız lazım...Artık bunlara vatanın sahipsiz olmadığını söyleyecek yiğitce karşılarında duracak insanlar lazım...17 Martta orada olucaz...Götü yiyen gelsin bakalım...........
  • Yanlız bu bölümde karşıyaka ve göztepe birbirine girmiş :D forumda bile atışıyolar maşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MayKiii

Yanlız bu bölümde karşıyaka ve göztepe birbirine girmiş :D forumda bile atışıyolar maşallah.

Hocam tabii ki olacak rakip takimiz.Ama ustte yazdigiklarima bakin benim gibi dusunen kac tane goztepeli ve ksk li taraftar suan ayni goruste ve bir oldular.

• İllaki rakipsiniz :) Atışacaksınızda, zaten bu işler böylelikle keyifli hale geliyor. Sonu kanlı olmadıkça

Ama şunuda ekleyeyim bende izmirde yaşadım bir süre ve GÖZTEPE bana daha samimi geldi ;) buçuksuz ve tam :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MayKiii -- 10 Mart 2013; 10:27:43 >
  • KANSERTEPE !!!!!!
  • bir puanı ferhat hediye etti
  • quote:

Orijinalden alıntı: torres_35

KANSERTEPE !!!!!!

+1925

takım 2 haftadır iyi top oynuyo kişisel hatalardan gol yiyoruz hep
  • Güldür yüzümüzü Göztepe.

Göztepe'miz - karşıyaka
    19:00 Atatürk Stadı
    Hava güzel Biletler stad gişesinden satılmaya devam edecek
  • ohh ohh koy koy
  • Boyle hakemin Allah belasini versin hediye etti size maci

• 
Sayfa: önceki 289290291292293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.