Şimdi Ara

///***///GÖZTEPELİLER DÜNYASI///***/// (293. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.002
Cevap
10
Favori
273.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 291292293294295
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler geçmiş olsun öncelikle. Bir taraftar öldü deniyor, doğru mudur?
  • galiba doğru
  • İnşallah yalandır.Olayı bilen var mı?
  • Hoşgeldin göztepe havuz partileri başlasıııııınn
  • ............................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patronizm -- 13 Mayıs 2013; 2:51:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bornovaaltay

Hoşgeldin göztepe havuz partileri başlasıııııınn

Ciddiyim neden daha gelmedin diye düsünüyordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

quote:

Biri gsli çift pasaportlu diğeri izmir takımlarına çelme takan 100 kişiye oynayan altay taraftarı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: torres_35

quote:

quote:

Biri gsli çift pasaportlu diğeri izmir takımlarına çelme takan 100 kişiye oynayan altay taraftarı.

yürrrüüü be biri de ligden düştü diye kulüp binasını yakıp store'unu yağmalayan takım taraftarı

• quote:

Yönetim,futbolcu,teknik ekip bizim yaşadığımız acıların 10da 1ni yaşayın inşallah.

.
  • quote:

Orijinalden alıntı: patronizm

Beyler bugün bir kişi tribünden düşüp hastaneye kaldırılmıştı.Malesef vefat etmiş.Allah rahmet eylesin.

Asılsız çıktı o yaşıyormuş iyimiş durumu.
  • Asılsızmış arkadaşlar ölen falan yok herkes öyle sanıyodu ama değilmiş...
  • düşen arkadaş ölmemiş facebookundan bildirmiş iddia asılsız çıktı neyse ki

///***///GÖZTEPELİLER DÜNYASI///***///
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: baranbula

quote:

quote:

quote:

yürrrüüü be biri de ligden düştü diye kulüp binasını yakıp store'unu yağmalayan takım taraftarı

Sen hangi kapının köpeğisin ?

İzmir'de otobüslere, sivil araçlara her yere saldıran; otobüs duraklarını yıkan, demokratikçe ligden düşüp; diktatörce terör estiren REZİL - ÇİRKEF taraftarlarsınız, her şeyden önce bunu kabul edin.

Hep "Cumhuriyetçiyiz, Atatürkçüyüz" diye övünen taraftar, demokratik ve haklı bir şekilde, eşit bir ortamda oynanan müsabakadan sonra ligden düştü diye kendi şehrine zarar veriyor?

Sizde Göztepe Yalısı, Cumhuriyet Yanlısı derken; ATATÜRK VE CUMHURİYET KADAR DEMOKRASİYE AYAK UYDURUN. TERÖRİSTTEN FARKINIZ YOKTU BUGÜN.

Burada da gelmiş, "sen hangi kapının köpeğisin" diyor bir arkadaşıma. Vay reziil, vay.

Ha bu arada, yaz sezonu açılmıştı değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AltayKhan -- 13 Mayıs 2013; 1:35:39 >

• Özel sebeplerden dolayı Karşıyaka'yı takip ediyorum ve destekliyorum.. Ama Göztepe'siz olmadan rekabet olmaz bence. inş yakın zamanda tekrar yükselirsiniz..

Ayrıca Kastamonuspor'luyum malesef küme düşme acisini bizde yaşadık çok kötü birşey
  • quote:

Orijinalden alıntı: Clementha

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: baranbula

quote:

quote:

quote:

Sen hangi kapının köpeğisin ?

İzmir'de otobüslere, sivil araçlara her yere saldıran; otobüs duraklarını yıkan, demokratikçe ligden düşüp; diktatörce terör estiren REZİL - ÇİRKEF taraftarlarsınız, her şeyden önce bunu kabul edin.

Hep "Cumhuriyetçiyiz, Atatürkçüyüz" diye övünen taraftar, demokratik ve haklı bir şekilde, eşit bir ortamda oynanan müsabakadan sonra ligden düştü diye kendi şehrine zarar veriyor?

Sizde Göztepe Yalısı, Cumhuriyet Yanlısı derken; ATATÜRK VE CUMHURİYET KADAR DEMOKRASİYE AYAK UYDURUN. TERÖRİSTTEN FARKINIZ YOKTU BUGÜN.

Burada da gelmiş, "sen hangi kapının köpeğisin" diyor bir arkadaşıma. Vay reziil, vay.

Ha bu arada, yaz sezonu açılmıştı değil mi?

Önce oynadığınız lige bak koçum aynı ligdeyiz artık bende şehire zarar veren taraftarları tasvip etmiyorum.Ama o tepki yönetimeydi biz birbirimizi daha çok yedikten sonra süper lig hayal olur bize.Ben şahsen Altay düştüğünde üzülmüştüm.

• Karşıyaka'yı 'destekleyen' ve 1.ligi takip etmeye çalışan biri olarak Göztepe neden bu hale düştü anlayamadım. Zengin kulüp başkanı, iyi oyuncular varken ne eksikti? Bunu gerçekten bilmediğim için soruyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yıldırım35½

Karşıyaka'yı 'destekleyen' ve 1.ligi takip etmeye çalışan biri olarak Göztepe neden bu hale düştü anlayamadım. Zengin kulüp başkanı, iyi oyuncular varken ne eksikti? Bunu gerçekten bilmediğim için soruyorum.

Altınbaş sadece parayla başarı geleceğini sandı ama bu şekilde başarı imkansız 6 yılda tesis ve stad adına bir adım atılamadı toplama takımlar kuruldu 150 oyuncu gibip geldi,futbolcularda ruhsuz olunca bu durum ortaya çıktı.
  • Yazık oldu her nekadar KSK destekleyen biri olsamda rekabetsiz başarının gelmeyeceğini düşünüyorum.

Mesela Bir Trabznspor taraftarı olarak da aynı şeyi düşünüyorum. Ne zaman Karadeniz takımları sert olsa başarılı olsa TS de bir iki gömlek yukarı çıkıyor. Başarılı olduğu ya da şampiyon olduğu yıllara bakın.
  • İşin böyle olacağı belliydi ilk haftalar ha toparlandı dediler takım son maçtasın kendi evinde sakin geçen bir maç beraber bile yetiyor olaya bakar mısın 10 dakika kala gol yiyorsun ve düşüyorsun altyapıdakilere acıyorum kim izliyor arkadaş 3.ligi futbol adına hiç bir şey yoktu 5 dakikada uzatma verildi sonuç nafile İzmirliyim Göztepeli değilim ama cidden üzüldüm umarım Buca çıkarda Atatürk Stadında maç izleriz biraz.
  • GÖZTEPE A.Ş.'nin, 12.05.2013 tarihinde oynanan GÖZTEPE A.Ş. - TKİ TAVŞANLI LİNYİTSPOR PTT 1. Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 4 RESMİ MÜSABAKAYI KENDİ SAHASINDA SEYİRCİSİZ OYNAMA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada GÖZTEPE A.Ş. sporcusu VELİ KIZILKAYA'nın, rakip takım sporcusuna yönelik saldırısı nedeniyle takdiren 6 RESMİ MÜSABAKADAN MEN CEZASI ve 6.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.
  • 
Sayfa: önceki 291292293294295
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.