Şimdi Ara

Gözüm kanayana kadar analiz yaptım :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
1
Favori
1.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar . Uzun bi analiz sonucu 4.00 oranında bi kupon çıkardım . Sürekli kaybedenler varsa aramızda , birde benim şansıma deneyin derim .. Çok inanıyorum kupona . İsteyen olursa burdan yayınlıcam kuponu . Hiç bi kuponun garantisi yoktur ama acayip inanıyorum gelicek :)

• Paylaş kardeşim bekliyoruz
  • Gözüm kanayana kadar analiz yaptım :)
  • Gözüm kanayana kadar analiz yaptım :)
  • Eyüplü dostum alibeyköyden selam sana :)
  • Kupona oynayan varmı dostlar ?? İlk maçımız başladı
  • Dostlar ilk maçımız geldi. Diğer 5 maçımız yarın başlıcak . Yarın görüşmek üzere :)
  • Normalde kuponumu yapmıştım kalan parayı yarına saklayacaktım ama öyle içten yazmışsın ki ilk maç da gelince tutamadım kendimi ufak bir şeyler salladım. Bol şans.
  • Dostum valla dediğin gibi , içimi dışımı sevgimi herşeyimi kattım kupona :) İnşallah beraber kazanırız
  • ogzkaan99 kullanıcısına yanıt
    Bugüne var mı kupon ?
  • Muqarnas kullanıcısına yanıt
    Zaten kalan maçların 5'i de bugüne, başka paylaşıcak olursa maçlardan sonra paylaşır
  • Raydr1c kullanıcısına yanıt
    Pardon hocam ben altındaki tarihleri maç tarihi sandım. Kalan 5 maça girdik 1.5 üstten. Hadi bakalım.
  • Sizlerde kupona oynayınca strese girdim , yük bindi sırtıma :) İnşallah tutarta mahçup olmayız
    Umarım hep birlikte kazanırız
  • Kuponumuz 4 te 4 oldu . Son 2 maç ha gayrett :)
    .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naaalalllakakal -- 23 Eylül 2021; 19:8:20 >
  • Kemal Demirbolat : Güzel dileklerin için sağol hocam . Henüz çalışmadım maçlara , yarın için bi kupon yayınlamayı düşünüyorum . Bu konunun altına eklicem kısmetse .
  • 5 te 5 yaptık . Son maçtan gümlücez heralde
  • Kimse yokmuuuuuuu . Biri totem yapsın bişey yapsın gidiyo maççç :)
  • Hammarby beni geçen hafta Örebro maçında fena yatırdı Örebro gol atar dedim 0-3 yendiler deplasmanda şaka gibi. Bu hafta da gol atmaktan acizler. İsveç ligi bana hiç gelmiyor. Belli olmaz ama gitti gibi kupon.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.