Esnemenin fizyolojisi de büyük ihtimalle şöyle: Yorgunluk halinde solunum ritmi bozulmaktadır. Kandaki oksijen seviyesi azaldığından beyindeki solunum merkezi faaliyete geçerek derin bir nefesle arttırılmaya çalışılmaktadır.
kedilerin esnemesine bayılırım. şöyle bir uzarlar sonra yavaş yavaş eski hallerine dönerler
çinlimidir korelimidir, bir grup "insan bozmasının" kürk hayvanlarının ayaklarını canlı canlı baltayla keserek hemen akabinde hayvanı canlı canlı yüzdüklerini izledim. kafası dahil derisi yüzülen ve ayakları kesilen hayvanların gözleri yaşla doluydu. evet o hayvanlar ağlıyordu ama onları yüzenler kendi aralarında şakalaşıyor ve gülüşüyorlardı. insanlarla hayvanlar yer değiştirmişti diyeceğim ama olmayacak, hayvanlara haksızlık olacak.
quote:
Orjinalden alıntı: C4
kedilerin esnemesine bayılırım. şöyle bir uzarlar sonra yavaş yavaş eski hallerine dönerler
çinlimidir korelimidir, bir grup "insan bozmasının" kürk hayvanlarının ayaklarını canlı canlı baltayla keserek hemen akabinde hayvanı canlı canlı yüzdüklerini izledim. kafası dahil derisi yüzülen ve ayakları kesilen hayvanların gözleri yaşla doluydu. evet o hayvanlar ağlıyordu ama onları yüzenler kendi aralarında şakalaşıyor ve gülüşüyorlardı. insanlarla hayvanlar yer değiştirmişti diyeceğim ama olmayacak, hayvanlara haksızlık olacak.
Onu ben de seyrettim, hatırlatma.
İşte bu insanların duyarsızlaşmasına bir örnektir. Çünkü hayvanlar zaten duyarsızdır.
quote:
Orjinalden alıntı: kaotika
Çünkü hayvanlar zaten duyarsızdır.
hayvanların hepsi duyarsız diyebilirmiyiz? bazılarının hareketleri düşündürücü. mesela orcalar kıyıya kadar gelip fokları avlıyorlar ama yavru fokları burnuyla kıyıya atarak o arbededen uzaklaştırıyorlar. enteresan
kedilerinesnemesine bende bayılırım... gerçekten ağır ağır...
hayvanlar ihtiyaçları doğrultusunda davranıyorlar bence
quote:
quote:
hayvanların hepsi duyarsız diyebilirmiyiz? bazılarının hareketleri düşündürücü. mesela orcalar kıyıya kadar gelip fokları avlıyorlar ama yavru fokları burnuyla kıyıya atarak o arbededen uzaklaştırıyorlar. enteresan
onları da ilerde yiyecekler. bi nevi yatırım yapıyolar.
quote:
Orjinalden alıntı: Lacrima
quote:
quote:
onları da ilerde yiyecekler. bi nevi yatırım yapıyolar.
bak bunu hiç düşünmemiştim. olur mu olur
insan aglıyabildigi anlarda kendini daha az suçlu hissediyor
quote:
Orjinalden alıntı: kargaşa
ağlamak bir dıa vurumdur duyguları... bu nedenden dolayı olsa gerek.. zor anlarında ağlayamayan insan beni hep korkutmuştur...
quote:
Orjinalden alıntı: düşün
quote:
Orjinalden alıntı: kargaşa
ağlamak bir dıa vurumdur duyguları... bu nedenden dolayı olsa gerek.. zor anlarında ağlayamayan insan beni hep korkutmuştur...
dışa vuruş demek istedim..
Göz yaşı hem sağlık hem de duygusal olduğumzda kendimizi dışa vurmak için önemlidir.
hep merak etmişimdir konserlerde kızlar Ahmeeeet! Aliiiii! vs şekillerde bağırıp niçin ağlarlar diye.sanırım arkadaşın dediği gibi duygusal bir dışa vurum yaşıyorlar.o kadar yoğun yaşıyorlarki bazı şeyleri içlerinde nasıl ifade edeceklerini bilemeyip ağlamaya başlıyorlar.peki nie erkekler yapmıyor bunu?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme