Şimdi Ara

GP Q fullemek hakkında ,

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi ben de dahil bir çoğumuz eminim Q fullüyoruzdur. Fakat söyle bir baktığımızda ,

Q

Cost: 50 / 55 / 60 / 65 / 70 mana
    Physical Damage: 20 / 45 / 70 / 95 / 120 (+1.0 per attack damage)

Extra Gold: 4 / 5 / 6 / 7 / 8

Cooldown: 5 / 5 / 5 / 5 / 5

Q fullendiğinde mana costu artıyor. Üzerine skilin Base AD si nerdeyse çöp denecek kadar az. Ayroca CD sabit Hep 5 saniye. Verdiği gold2 kat artıyor fakat mana focustta 2 kart artıyor bu demek oluyor ki eğer Q fullemez isek 1 lvl de 50 mana harcayacağı için teorik olarak daha fazla Q atacağız ve yine aynı extra gold u kazanmış olacağız.

Öte yandan , İlk fullenmiş W nun katkısı çok daha fazla.

Cooldown: 22 / 21 / 20 / 19 / 18 seconds

Heal: 80 / 150 / 220 / 290 / 360

Mana Cost : 65 / 65 / 65 / 65 / 65

CD çok az düşüyor fakat karşılıgında 360 hp gibi bir sustain alıyoruz . Ki bu bence çok fazla bir değer. Aynı zamanda W nun mana costu fullenmiş Q kadar yiyiyor yani çok az .

W fullemek daha mantık lı değil mi sizce ?

Zaten kritik veya AD itemi alana kadar Q dmg vuramıyor +1 ad ratio oldugu için. Bunun yerine W fullesek , daha fazla sustain kazansak , daha fazla Q ile minion alsak daha mantıklı değil mi ?

• denemek lazım ama o ufak gibi görünen extra gold ileride işe yarıyor.
  • O kadar çok mana harcamıyor. Last hit atınca mana'nın yarısı geri geliyor. Diğer yarısının yarısı da diğer bir Q atana kadar geri doluyor. Yani her Q attığında last hit kaçırmazsan 12 mana kaybediyorsun. Bu hiçbir şey.
  • Biraz daha toplam oyun ve late Game bazında düşünürsek Gankplank için Q daha yararlı benim fikrim.

Mana cost olayında haklısın early gamede problem yaratabilir.
    ama Manamune artık Gankplank'in core itemi. En azından cebinizde bir tanrıçanın gözyaşı iş görür.

Q max olduğunda 8 gold veriyor. bir de cebe Averice Blade atarak 10 gold gibi bir değer oluyor.

Ortalama bir Gankplank oyuncusu, 35-45dk süren oyununda 250-300 farm yapar. Bu da ortalama 2k extra gold yapar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodimir

Şimdi ben de dahil bir çoğumuz eminim Q fullüyoruzdur. Fakat söyle bir baktığımızda ,

Q

Cost: 50 / 55 / 60 / 65 / 70 mana
    Physical Damage: 20 / 45 / 70 / 95 / 120 (+1.0 per attack damage)

Extra Gold: 4 / 5 / 6 / 7 / 8

Cooldown: 5 / 5 / 5 / 5 / 5

Q fullendiğinde mana costu artıyor. Üzerine skilin Base AD si nerdeyse çöp denecek kadar az. Ayroca CD sabit Hep 5 saniye. Verdiği gold2 kat artıyor fakat mana focustta 2 kart artıyor bu demek oluyor ki eğer Q fullemez isek 1 lvl de 50 mana harcayacağı için teorik olarak daha fazla Q atacağız ve yine aynı extra gold u kazanmış olacağız.

Öte yandan , İlk fullenmiş W nun katkısı çok daha fazla.

Cooldown: 22 / 21 / 20 / 19 / 18 seconds

Heal: 80 / 150 / 220 / 290 / 360

Mana Cost : 65 / 65 / 65 / 65 / 65

CD çok az düşüyor fakat karşılıgında 360 hp gibi bir sustain alıyoruz . Ki bu bence çok fazla bir değer. Aynı zamanda W nun mana costu fullenmiş Q kadar yiyiyor yani çok az .

W fullemek daha mantık lı değil mi sizce ?

Zaten kritik veya AD itemi alana kadar Q dmg vuramıyor +1 ad ratio oldugu için. Bunun yerine W fullesek , daha fazla sustain kazansak , daha fazla Q ile minion alsak daha mantıklı değil mi ?

çok mantıklım

• çoğumuzun q fullediğini nereden biliyorsun ? gece gelip kontrol mü ediyorsun ne fullediğimizi ? Ap kasarsam w ad kasarsam e fullerim hep ben
  • q fulleyip last hit yapıp daha fazla gold kasılabilir ben tercihimi hala qdan kullanıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcepsX

çoğumuzun q fullediğini nereden biliyorsun ? gece gelip kontrol mü ediyorsun ne fullediğimizi ? Ap kasarsam w ad kasarsam e fullerim hep ben

Mesajda da yazılan yorumlara bakarsak Çoğumuz Q fullüyor. İyi biliyor muşum demek ki değil mi ?
  • W fulleniyor zaten benim bildiğim. Yani koreliler öyle yapıyordu galiba ama W fullenir aynı Fizz'de sezon 2de W sezon 3te E fullediğimiz gibi değişti o da.
  • Eğer amacın q ile adamı sürekli harazlamaksa w fullemek mantıklı ama karşına pant malp gibi şampiyonalar gelince boşuna adama q atmak istemezsiniz ve minyonlara last hit yaparak mananın yarısını alarak q açısından çok mana sıkıntısı çekilmez en azından verdiği extra golda değer.
  • hll knk bu kafayla doktor olursun
  • bencede mantıklı fakat lanede rahatsak rakibi eziyorsak tear alıp q fullemek daha mantıklı, sürekli rakibe q spamlarız.
  • gp oynarken full q verip ilahların kılıcının aktifi ile rahat kill alabilir miyiz ?
    hiç gp oynamadım da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Jonathan Hemlock -- 16 Eylül 2013; 4:33:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Snow

gp oynarken full q verip ilahların kılıcının aktifi ile rahat kill alabilir miyiz ?
    hiç gp oynamadım da

Gp q, Ezreal q gibi skiller normal vuruş yerine geçer ve normal vuruşları etkileyen her şey onları da etkiler.

• quote:

gp oynarken full q verip ilahların kılıcının aktifi ile rahat kill alabilir miyiz ?
    hiç gp oynamadım da

On-hit skill gp'nin Q'su yani lich bane , iceborn , trity falan etkiliyor haliyle SotD'de eetkiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavister

quote:

hiç gp oynamadım da

Gp q, Ezreal q gibi skiller normal vuruş yerine geçer ve normal vuruşları etkileyen her şey onları da etkiler.

her şey değil.ezrealın qsu kritik vuramaz

• Demacia kullanıcısına yanıt
    Bunu yazmak için girecektim iyi yazmışsın

@Bloodimir ayrıca denemekte fayda var w fullediğim de oldu karşıdaki heronun beni counturlamasına göre ama q den aldığın faydayı alamıyorsun
    400 altınlık critik çeksen bile üzerine Gp normal herolardan daha fazla kritik vurma şansıan sahip olduğu için 300 canla kaçan bir adamı normal atışın olmadan sadce q ile alabilrsin fullersen ama yine de dediüğinde doğruluk payı var her ikiside denenebilir ama q fullemekte altın kasmanın çok faydası oluyor statik ve tiamatı ne kadar hızlı çekersen Gp o kadar yıkılmaz oluyor sayılır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.