Şimdi Ara

GP TOYS FOXX S911 1/12 RC Araba İncelemesi $49.98 ve Kullanıcılar Kulubü 19 kişi (kargo bedava) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
393
Cevap
8
Favori
28.512
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aracı ne kadar zamandır kullanıyorsunuz?
    Anladığım kadarıyla ileri ya da geri bastığınızda hiç tepki vermiyor araç.Bu da motorunda arıza olduğunu düşündürüyor bana.
    Kablolarını kontrol edip söküp sadece motoru çalışıyor mu diye denemek lazım.Çalışmıyorsa yeni motor alıp takılacak.Çalışırsa bağlantılar kontrol edilecek arıza bulunacak.
  • radiko1 R kullanıcısına yanıt
    hocam benim ürünün şarjı yetersiz olduğunda aynı durumu yapıyor bir bataryasına baktırın isterse
  • Motoru ayrica denedim calisiyor . cok az kullandim. Pili saglam bence. Genede Pilini kontrol edeyim olmazsa. Yuksek hizda surerken Ne kadar amper cekiyor sizce .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ne demek oluyo şimdi
    Bu mesaja eklenen görseller:

GP TOYS FOXX S911 1/12 RC Araba İncelemesi $49.98 ve Kullanıcılar Kulubü 19 kişi (kargo bedava)GP TOYS FOXX S911 1/12 RC Araba İncelemesi $49.98 ve Kullanıcılar Kulubü 19 kişi (kargo bedava)

• Arkadaşlar benim araç son hız giderken park halindeki bir aracın lastiğine çarptı.Kurtarır sandım ama kurtarmayınca arabanın önü dağıldı.Kırılan parçaların siparişini vereceğim ancak bir parçanın ne olduğunu anlayamadım.
    SJ11 kodlu parçanın bağlantığı alt parça.Bu parça nedir acaba yenisini bulamadım.Fotoğrafları ekliyorum bakıp yardımcı olursanız sevinirim.Öndeki kırılan iki parçanın ne olduğu belli(SJ06 ve SJ04).Diğerini bulamıyorum.SJ10 mu sizce?

GP TOYS FOXX S911 1/12 RC Araba İncelemesi $49.98 ve Kullanıcılar Kulubü 19 kişi (kargo bedava)

GP TOYS FOXX S911 1/12 RC Araba İncelemesi $49.98 ve Kullanıcılar Kulubü 19 kişi (kargo bedava)

• ahweto kullanıcısına yanıt
    paranız iade olmuş hocam, sizin bilginiz olmadan mı yaptılar?
  • bhdr5335 B kullanıcısına yanıt
    hocam uzunca baktımda hiçbir parçaya tam benzetemedim ama sj09,sj10,sj11 bunlardan biri gibi geldi bana , peki alet çalışıyor mu?
  • SJ10'dan sipariş edip deneyeceğim bakalım bi.Araç çalışıyor bu şekildeyken de sorun yok.
    Araba darbeye gelemiyor bir yerler kırılıyor hemen.Gerçi o kadar hızlıyken metal bile olsa yamulurdu, çalıştığına şükrediyorum :D
  • Ben de gelmesini bekliyordum, hiç bakmamıştım bumudur yani.

Ne bu mudur hocam?

• Dişli yerine komple vites kutusunu sipariş ettim. Banggood'da 22 tl. İnat ettim çalıştıracağım bu arabayı.
  • ledlebi L kullanıcısına yanıt
    İnşallah problemsiz şekilde çalıştırırsiniz hocam

• Bu arada lipo batarya geldi ancak şarj aleti gelmedi. Arabaya bağlamak için de çevirici gerekli.

Batarya baya büyükmüş

• quote:

Orijinalden alıntı: ze_mahşer

Ne bu mudur hocam?

Yani anlamadığım bu kadar kolay mı iptal etmeleri, insan yine de beklenti içinde oluyor neyse hayırlısı ilgin için teşekkürler

Hocam siz yanlışlıkla iptal etmiş olmayın, mesaj atıp sorun neden iptal olduğunu

Sonucu merakla bekliyorum.Yedek batarya sipariş edecektim ancak şimdilik sizin yorumlarınızı bekliyorum ben de.
  • 26 eylülde ürünü satın aldım 3 ekimde TR ye girdi mal satıcı adres alanına telefon numaramı yazmış, bu şekilde olan adres sorunlarında da ürün iade ediliyormuş, ürün tekrar satıcıya iade için gönderildi
    farklı bir ürün almam için bu bir mesajmıdır acep :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ledlebi

Bu arada lipo batarya geldi ancak şarj aleti gelmedi. Arabaya bağlamak için de çevirici gerekli.

Bataryayı deneme şansınız oldu mu acaba? Yedek batarya sipariş vermek istiyorum ama lipo mu alsam orjinalinden mi karar veremiyorum.Lipo alsam bağlantı adaptörünü nasıl çözeceğim şarj aleti ayrı bir sorun.Anlayan birileri yardım edebilir mi?

• Henüz deneyemedim. Ara kablosu henüz gelmedi. Lipo için ayrı adaptör almanız lazım. Ancak yeni vites kutusu geldi. Dişlilerle olmayınca komple vites kutusunu sipariş etmiştim. Malesef yine hüsran. 15 dakikalık sürüş sonrası yine gitti araç. Ama bu sefer sorunun kaynağını buldum. Araç zıplama yapmaya gelmiyor. Düz sürdüm 10 dakika hiç bir şey yoktu. Zıplatmaya başladım terastaki rampamda direk sesi değişmeye başladı. Araç yere çarpınca arka kısım ağır geliyor yere vuruyor. Özellikle de arka tekerlerin üstüne düştüğünde. Motor ve vites kutusunu komple tekrar değiştirip düzlükte süreceğim bundan sonra. Yine aynı sorun çıkarsa benden bu kadar :D
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.