Şimdi Ara

GP TOYS FOXX S911 1/12 RC Araba İncelemesi $49.98 ve Kullanıcılar Kulubü 19 kişi (kargo bedava) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
393
Cevap
8
Favori
28.517
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Geçmiş olsun tekrardan.Ben de aracı baya zorluyorum ama sorun yaşamadım kırılan 3-4 mekanik parça dışında.Sizinki üretim hatalı olabilir diye düşünüyorum.Gerçi atlama yaptığım yerler en fazla kaldırım falan.Siz rampadan falan atladıysanız normaldir heralde.
  • bhdr5335 B kullanıcısına yanıt
    Bugün lipoyu araçla denedim. 2s lipo. Tam monte edemediğim için aracı kaldırıp tekerleklerin hızına baktım. Kendi bataryasından az biraz daha yavaş. 4200mah lık almıştım. Batarya ömrünü henüz test etmedim.
  • Evet bugün lipo'yu monte edip kullandım. Batarya araca biraz ağır geldi. Eski agresifliği kalmadı. Ancak daha kontrol edilebilir bir araç oldu. Ağırlık merkezi dengelendi. Ancak benim tavsiyem lipo'ya geçmemeniz. 2s lipo kendi bataryasından daha yavaş aynı ağırlıkla olsalar bile. 3s ise araca fazla gelebilir. Motor normalde çok ısınıyor zaten. Ekstra batarya alınacaksa kendi bataryası daha uygun olur. Toplamda 3 bataryanız olsa bence yeterlidir. Şarj aletiydi kablosuydu aynı fiyata gelir.

GP TOYS FOXX S911 1/12 RC Araba İncelemesi $49.98 ve Kullanıcılar Kulubü 19 kişi (kargo bedava)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ledlebi -- 29 Ekim 2016; 11:06:15 >

• ledlebi L kullanıcısına yanıt
    Hızı çok sorun değil benim için.Kullanım süresi önemli.Bir de şarj aletini ve adaptörünü de yurtdışından mı sipariş ettiniz fiyatı ne kadar?
  • bhdr5335 B kullanıcısına yanıt
    Tr'de pahalıydı ben de aliexpress'ten aldım.

şarj cihazı - $7
    lipo-tamiya kablo - $2
    2s 4200mah lipo - $20
  • ledlebi L kullanıcısına yanıt
    Hmm orjinal batarya almak daha mantıklı gözüküyor bu durumda.Teşekkürler.
  • en sonunda
    aldim arabayi ama topmodels den :D ama
    sole bi sknti var arabayi aldigimda kutuya
    not birakmislar kullanmadan sarja takin diye
    bende ole yaptim sonra sarj aleto yesil
    yaninca cikardim sarj 2 3 dakika gidiyo ya :/alali 2-3 gun oldu halada ayni bu sorun icin
    bisiy yapabilirmiyim.bana buraya gonderirsen
    bakariz dediler ama kargo parasini falan
    odiyecegim icin sansim varmi diye
    araniyorum napabilirim pil doluyken
    multimeter ile olctum 11.9v falan bitirip
    olctugumde ise 8.89v falandi normalmi bide
    pilde lipo yazoyor ama eger lipo ise balancer falan
    olmadan nasil sarj edebiliyorjm ben bunu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YeşilKuş19 Y kullanıcısına yanıt
    Topmodelsten aldığım araçta aynı sorunu yaşadım ben de.Aradığımda yapılacak bir şey olmadığını bu araçların garantisi olmadığı bilgisini aldım.Aracın pili arızalı şekilde yatıyoır.Yurtdışından getirttiğimde hiç bir sıkıntı yok.Siz alalı 1 haftayı geçmediyse iade edin ürünü.Benim de aynı sıkıntıyı yaşadığımı söylerseniz belki yardımcı olurlar.Ben de tekrar arar sıkıştırırım adamları.
  • Benim araçta bugün geldi iş yerinde pek deneyemedim ama hızlanma filan maşallah şaha kalkıyor araç:)
    Lipo pil önerileriniz için teşekkürler. Bende almıştım ama gelmedi dispute açıp paramı iade alacağım ve standart pile döneceğim.
    Zıplamadan dolayı dişler gidiyorsa pek narin bir araca sahipmişiz diyebiliriz :)
    Yayları şöyle bir ürünle upgrade etsek acaba nasıl olurhttp://www.banggood.com/Feiyue-Upgrade-Accessories-Shock-Absorber-02-35-FY-01FY-02FY-03-RC-Car-Spare-Parts-p-1079852.html?rmmds=category
    yada buna benzer, indiğinde darbeyi daha azaltacak bir ürün.

- Dün cihazı evde 5-10 dk kadar kullandım koridor arası işte git gel :) Merak edip motor kapağını açtım resmen el değmiyor. Fazla bir ısınma var onun üzerine küçük bir fan eklenebilir,
    Daha sonrasında motoru da upgrade yapmak istiyorum, üst tarafa birkaç ışık vs. bu tarz değişiklik yapıp paylaşabilirse güzel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaNcEt -- 8 Kasım 2016; 9:59:26 >

• Araci ben iade yapabilirim ancak alirlarmi acaba camurda kullandim bazi yerleri hala biraz camur kaldi silinmedigi icin birde su kutunun icindeki parlak kartonj attim dis kutusu ve kullanma kilavuzu falanda duruyor iade yapabilirsem super olur cunki aliexpresste 4 gun sonra 11.1 indirimi olcak ve. 150 tl civari olacak bana isminizi falanda ozelden soyleyinde ozaman iyade icin ugrasalim bu arada. Lancet yaptigoniz ve dusundugunuz upgradeler super bu yapacaklarinizi yaptiktan sonra paylasirsaniz sevirnirim

• Bu arada attiniz suspansiyonlarin 2 tanesi 25 tl bu.
    suspansiyonlardan 1 cift alinip motorun oldugu bolume yani arkaya takilip denenebilir boylece suspansoyonlaron sertligi belli olmus olur cunki arka tarafta motor oldugu icin daha agir, suspansiyonlar biraz yumusak kaliyor

• Simdi tekrar baktimda o 150 tl ye gelenlerde bide ekstra 50 dolar kargo varmis onu gormedim iade yaparsam yeniden alabilecegimi sanmiyorum cunki yurtdusindan aldim ben zaten ilk basta ama gumruge takilip geri dondu o yuzden topmodelsten aldim bende sadece pilin iadesini yapmayi dusunuyorum ona zorliycam 80 tl ye cinden 2-3 pil alirim

• quote:

Orijinalden alıntı: YeşilKuş19

Simdi tekrar baktimda o 150 tl ye gelenlerde bide ekstra 50 dolar kargo varmis onu gormedim iade yaparsam yeniden alabilecegimi sanmiyorum cunki yurtdusindan aldim ben zaten ilk basta ama gumruge takilip geri dondu o yuzden topmodelsten aldim bende sadece pilin iadesini yapmayi dusunuyorum ona zorliycam 80 tl ye cinden 2-3 pil alirim

Hayır yapamazsın pil iadesi.Hatta ürünü kullanıp bozmuşsun diye komple arabayı bile almayabilirler.Sen beğenmedim deyip iade yapacaksın.Başka sitelerden 150-160 liraya alabilirsin ancak beklemen gerekir tabiki.Benim elimde patladı araba.Yurtdışından pil alacağım.
  • Ben adamlara sormustum pil olayini anlarlar zateb benmedim dersem, ya neyse kullanalim pili bozuk sadece onuda alirim zaren aliexpressde indirim basliycak 1 tane kendi oejinalind bitane de birazdaha iyisinden almayi dusunuyorum li-ion alcam

• Birde ben araba simdi pil alacagim gearbestte s911 yazinca pilinin disi mavi gozukuyor bu orjianal pilimidir deilsede kalitelimisir yoksa aliexpressden veya banggood dan yaninda gelen pil ile olan ayni pilimi aliyim ( o mavi paketli pilde 9.6v 800 mah

• Merhaba arkadaşlar bende hepsiburada dan topmodelsden aldım ürünü 10 metre den sonra kumanda çekmiyor sanırım araba gitmiyor kalıyor olduğu gibi başka arazide deneme imkanım olmadi sizce dış frekanslarin bir etkisi mıdır yoksa başka bir sorun mudur bu konuda düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim

• MuhammetKangal34 M kullanıcısına yanıt
    sanırım bu topmodels defolu ürünleri ucuza alıp burada satıyor. 10 metrede sinyal kesilmemesi lazım
  • Arkadaşlar sorun çözüldü meydan da baya bi sinyal yoğunluğu varmış o yüzden 10 metre den sonra sinyal kesintisi yaptı başka bir mekanda denedim yaklaşık 40 metrelik boş arazi vardı yolladım banamisin demedi canavar gibi duraksama yapmıyor :)

• MuhammetKangal34 M kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun o zaman, güle güle kullanın

• Topmodels bende iyidir diye almistim oysaki ne lanet bi yermis

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.