Şimdi Ara

GPRS + dialup oluyor ama...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar gprs hattım açıkken ve kazaa'dan 3 kb 'la download yapıyorken dialup modemimden bi bağlanayım dedim bağlantı kuruldu..ve çalışıyorda dialup 'ı kurduktan sonra çalıştırdığım programlar dialup modemi kullanıyor öncekiler gprs'i ya da bilmediğim bi şekilde paylaşıyorlar ama ikisi kesinlikle ayrı çalışıyor...(ikisinin de çalıştığına eminim zira gprs'le 4 kb 'la download yapıyorken web'de çok hızlı surf yapmaya başladım ve monitörün sağ altındaki ikonlara tıklayarak veri gelip gelmediğini kontrol ettim ikisinden de veri geliyor..hatta flash get'i çalıştırdım bi 4.5 kb ile de oradan downloda başladım şimdi toplamda 8.5 kb la download ediyorum ama dedim yaa flashget'in ya da kazaa'nın özelde hızları aynı kaldı...yani hattın ikisi de kullanılıyor ama verileri ayrı ayrı işliyor..artık surf yaparken sadece diulup modemi kullanıyor mesela ama kazaa'da gprs'i vs.. neyse bu iki hattımın verilerini birleştirip hızımı artırabileceğim bi program varmı??

bu arada sistemin win xp prof..gprs ise motorola t260+telsim

• ya da bu olay iki gprs hattı ile de mümkün mü? mümkünse iki gprs hattının veri akışını birleştirmenin ve böylece hızı artırmanın yolu var mı??sonuçta gprs'i --şimdilik--ekonomik diye kullanıyoruz böyle bişiimümkünse güzel olurdu hani...
  • evet evet mumkun
    bunu 4 gprs hatti ile bile yapmak da mumkun
    eger bi besinci de eklenirse voltran i olusturuyolar
    yaa bi yavas arkadaslar
    burada daha gprs le baglanamayanlar mevcut :p
    isin cilkini cikarmayin
  • bağlanamayanlar bizi ilgilendirmez. bulsunlar bi yolunu. elimizde varsa değerlendirmemiz lazım :)
    drlevent aynı olayı bende denedim. anladığım kadarıyla sizde kazaa gprsi kullanırken explorer ve flash get dial upı kullnamış. bende de benzer olaylar oldu. ikinci bağlantıyı yapınca diğeri kesilmiş gibi oluyor veya onu kullanan programlar (icq fln)offline oluyor.
    aslında yapmaya çalıştığımız imkansız gibi :)))
  • midpoint isminde bir program aracılığıyla birden çok bağlantıyı birleştirip aynı anda kullana bilirsiniz. Programı webden google.com dan bulabilirsiniz.[frndsp]
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.