bu gprs olayını duydum kafamı sardı da bikaç sorum olucak anlayan arkadaşlara.şimdi ben gprs li nokia 6510 u gözüme kestirdim. kızılötesi de var. onunla kablosuz bağlanılıyomuş galiba nete usb girişine bir alıcı yakılarak.Bu konuda aydınlanmam lazım.Ve de şu bluetooth un bu konuyla alakası varmı yani telde blue tooth olmasımı lazım kızılötesi yeterlimi kablosuz internet için[Btrst]
kızılöteside yeterlidir.yalnız ırda portuda baya bağalı mümkünse kablo almak daha iyi gibi..
ßence almakta fazla acele etme ozelliklede telsim hatlarda bu yılın değişiklikler olucak (ücretlendirmelerde) buyuk bi ihtimallede ücretsiz bu sevisi sağlayan aycell de. 2003 başında fiyatları değerlendirerek alırsın. (tafsiye) bide doğrudan usb ve com port girişlerinden kablo kullanmanı oneririm.
<font face='Comic Sans MS'>Tcell faydalı bilgiler: gprs bağlantısında gelen ve giden toplam kb cinsinden fatura işler, 1K = 1.400 TL yazar, yani diyelim 5 mb bişey indirdiniz, o insin diye 500 kb veri gönderdiniz, etti 5.5 Mb... faturanıza gelen yük: 5500Kbyte x 1.400 TL = 7.700.000 TL</font id='Comic Sans MS'>
telsimin kb sınırlaması yoq ilk ay 10.000.000 (tahsis ücreti) sonraki aylar 5.000.000 tl ücretlendiriliyor. aria ve turkcell hiç tafsiye onlunmaz... (kazıkkkk) :))
OK HEMEN ALALIM TELSİMİ
istersen fazla acele etme çünkü telsimin fiyatları bu yılın sonunda değişicek değişikliği beklemen senin için sağlıklı olucaktır. acaba nasıl bir yol izlicekler çok merak ediyorum inşallah fazla bir fark olmaz. çünki çok güzel bir sistem bu gprs.
Bencede Bu sene sonuna kadar bekle Aycell ve Telsim de fiyat değişikliği olacağı için bende beklemekteyim .Merak ettiğim bir konuda acaba bu servislerde Turkcell gibi Kb başına para alacaklarmı yoksa yine sabit bir ücretle mi devam edecekler? Zaten Kb başına para alırlarsa bi avantajı kalmıyo boşa yatırım yapmış olursun .Ama eğer yine aylık sabit ücretle devam ederlerse iyi bir çözüm olacaktır.Bu yüzden yılbaşına kadar beklemekte fayda var.O sırada GPRS li ceptelefonu fiyatlarıda düşer burdanda kar etmiş olursun..
aycell de kampanya 2003 sonuna kadar devam edecekmiş bu tarifeye gprs de dahil mi acaba bilen var mı?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme