Merhaba arkadaşlar... Ben cep üzerinden bilgisayarla bağlanmak istiyorum ama bu konu hakkında hiç bir bilgim yok. Hangi telefon en uygun hangi hattı kullanmalıyım ve hızı nasıl olur bu şekilde bağlanmanın.. Bu konu hakkında bana bilgi verirseniz sevinirim arkadaşlar...
OOHOOO HANGİSİNİ ANLATİM SANA ESKİ TOPİKLERE BAK C55 ALIRSAN SANA YARDIMCI OLURUM
bence de ohoo bende 8310 alırsan yardım ederim ama fiyat performans acısından c55 daha iyi telefonu yanımda gezdirmiycem diyosan r520 al motorola c336 da fena degilmis diye duydum daha hos bisey olsun istiyosan 6610 6100 7250 yani paran varsa 6600 a kadar yolu var. telefonu al sen bide telsim hat oyle zor bisey degil burda mutlaka yardım bulursun
Bu gprs işine bende ilk girdiğimde hiç bişeyden anlamıyordum. Sağolsun forumdaki arkadaşlar yardımcı oldular ve sorunsuz bi şekilde gprs olayına girebildim. Telefonun ne marka olursa olsun forumdaki Arkadaşlar sana yardıcı olacaktır,buna eminim. Bildiğim bi konu olursa tabi bende.
hiç düşünme al bir c336 bak keyfine
ARkadaşlar ben sanırım c336 alacam bir kaç yerden daha duydum iyi olduğunu. Peki bu gprs nasıl hızlımı beni bilgisayar başiında fazla bekletmez dimi.. Beklemeye dayanamamda.. Bide bağlanma ücretleri ne kadar oluyor bunların, sınırlı mı yoksa 24 saat mi...
Benim bir kaç tanıdığım kullanıyormuş memnunuz dediler.. 300 350 milyona civarında para ayırabilirim tele sizce ne alayım ne tavsiye edersiniz...
c336 ve turkcell kullanbence en hızlısı bu
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by sitello</i> <br />c336 ve turkcell kullanbence en hızlısı bu <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
turkcell mi?
kazıkcell[ban][ban][ban][ban]
al bi c336 kafana göre takıl
telsim....inadına telsim...
c336 Fiyat ve persormans harikası
dostum hangi telefonu alacağına karar ver ve sana sıfırdan başlayıp gprs manyagı yapayım.Ben ericssonlar ve nokialar üzerinde uzmanlaştım artık motorola alırsan forumda diğer arkadaşlar benden daha bilgili c336larla ilgili.bence al bir r520 ya da c55 şahane olur.Ya da 200 milyona bir 8310 bul 20 milyona da bir irda alırız hem şahane bir telefonun olur (fiyat/performans+görüntü) hem de işini fazlasıyla görür.Neyse sen telefonu belirle biz sana yardımcı oluruz.
Arkadaşlar hepinize teşekkürler.
c336 al bak keyfine
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme