Şimdi Ara

GPRS ve İCQ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar..her kulun başka bir sorunu var..benimkide gprs'le bağlandığımda icq'nun sorun çıkarması.bana bir başkası (bilhassa ttnet, süperonline ,vs,kullanıcısı) icq'dan chat gönderemiyor.(eğer ben ttnet ten bağlanırsam sorun yok ) bu konuda bilgisi olanlardan yardım rica ediyorum. (windows 98,cep R520,aycell ve telsim kullanıyorum)

• hata yazdığın DNS numaralarından olabilir mi bir dene istersen sadece tahmin belki alakası yoktur...
  • e bu gayet normal çünkü telefonunun class ını bilmiom ama 3+1 desek 1 upload dimi,yani chat te karşındakine göndereceğin bilgi kanalı,e gprs de zaten düşük bu upload rakamı,bağlantı sağlanamıyor tabi.Bak icq dan dosya yollamayı dene o bile nasıl kasacak seni,hatta bağlantı duracaktır...
    dosya çek kazaadan vs ama data gönderme işlemlerinden uzak durmalısın ;)
  • tamamiyle csungu dediği gibi upload yetersiz kalıyor
  • merhaba
    ben t39 win2k aycell kullanıyorum icq da hicbir sorun cıkarmıyor
  • selamlar..acaba terkanli arkadaşım la benim donanımım arasındaki fark nedirki ben İCQ da sorun yaşıyorum ? telsim için 217.31.224.129
    212.154.4.20.. aycell için 212.156.4.4 212.156.4.20 yazılı..telefon bağjantı numaram *99***1# yazılı.yoksa cep telefonumuz mu farklı ?..sorun yaşamayan arkadaşlarda fikirlerini beyan ederlerse neticeye yaklaşırız tahminindeyim..teşekkürler
  • arkadaşlar..benim sorunum hala devam ediyor ..bu arada bana resim ve dosyada gelmiyor ICQ' dan..zannetmiyorum ki başka arkadaşlarımda böyle bir sorun olsun..yoksa buraya yazarlardı..sorun hakkında bilgisi olanlardan yardım rica ediyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.