selamlar..her kulun başka bir sorunu var..benimkide gprs'le bağlandığımda icq'nun sorun çıkarması.bana bir başkası (bilhassa ttnet, süperonline ,vs,kullanıcısı) icq'dan chat gönderemiyor.(eğer ben ttnet ten bağlanırsam sorun yok ) bu konuda bilgisi olanlardan yardım rica ediyorum. (windows 98,cep R520,aycell ve telsim kullanıyorum)
hata yazdığın DNS numaralarından olabilir mi bir dene istersen sadece tahmin belki alakası yoktur...
e bu gayet normal çünkü telefonunun class ını bilmiom ama 3+1 desek 1 upload dimi,yani chat te karşındakine göndereceğin bilgi kanalı,e gprs de zaten düşük bu upload rakamı,bağlantı sağlanamıyor tabi.Bak icq dan dosya yollamayı dene o bile nasıl kasacak seni,hatta bağlantı duracaktır... dosya çek kazaadan vs ama data gönderme işlemlerinden uzak durmalısın ;)
tamamiyle csungu dediği gibi upload yetersiz kalıyor
merhaba ben t39 win2k aycell kullanıyorum icq da hicbir sorun cıkarmıyor
selamlar..acaba terkanli arkadaşım la benim donanımım arasındaki fark nedirki ben İCQ da sorun yaşıyorum ? telsim için 217.31.224.129 212.154.4.20.. aycell için 212.156.4.4 212.156.4.20 yazılı..telefon bağjantı numaram *99***1# yazılı.yoksa cep telefonumuz mu farklı ?..sorun yaşamayan arkadaşlarda fikirlerini beyan ederlerse neticeye yaklaşırız tahminindeyim..teşekkürler
arkadaşlar..benim sorunum hala devam ediyor ..bu arada bana resim ve dosyada gelmiyor ICQ' dan..zannetmiyorum ki başka arkadaşlarımda böyle bir sorun olsun..yoksa buraya yazarlardı..sorun hakkında bilgisi olanlardan yardım rica ediyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme