Bildirim
gps açil
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
hayır şebeke ile alakası yok ama yazılım yoksa şebeke desteği ile girmek zorundasın -
biraz daha acarmısınız yazılım derken iğo veya navturk gibi yazılımlardan mı bahsediyorsunun ben 6915 almak üzereyim bunda iğo veya navturk yeterlii -
tam bende bilmiyorum ama n95 aldım gps yıllık 100 euro mu ne -
bir pda alirsin,bir bluetooth gps anteni alirsin(pda nin kendi gps anteni varsa bunada gerek yok) igoyu veya tomtomu yuklersin,sebekesiz mebekesiz ucretsiz kullanirsin.
quote:
Orjinalden alıntı: 52murat54
arkadaşlar gps olayını destekleyn bir pda alaçam yanlız sorum şu ki gps kulanabilmek için şebeke destegi gereklimi yani demem o ki şebekeden destek alarakmı kullanyorsunuz lüütfen yardım acil
-
6915 VAR YETERLİMİ -
UGUR KARDEŞ SAG 6915 almak üzereyim -
Evet,sanirim gps anteni icinde var 6915 in.Igoyu yukleyip ucretsiz kullanirsin.
quote:
Orjinalden alıntı: 52murat54
6915 VAR YETERLİMİ
-
bende E61i var.Benim neye ihtiyacım var peki.Herhangi bir bluetooth gps receiver almam yeterlimi.Neler eklemem yada yüklemem gerekli.teşekkürler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X