Şimdi Ara

gps açil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar gps olayını destekleyn bir pda alaçam yanlız sorum şu ki gps kulanabilmek için şebeke destegi gereklimi yani demem o ki şebekeden destek alarakmı kullanyorsunuz lüütfen yardım acil

• hayır şebeke ile alakası yok ama yazılım yoksa şebeke desteği ile girmek zorundasın
  • biraz daha acarmısınız yazılım derken iğo veya navturk gibi yazılımlardan mı bahsediyorsunun ben 6915 almak üzereyim bunda iğo veya navturk yeterlii
  • tam bende bilmiyorum ama n95 aldım gps yıllık 100 euro mu ne
  • bir pda alirsin,bir bluetooth gps anteni alirsin(pda nin kendi gps anteni varsa bunada gerek yok) igoyu veya tomtomu yuklersin,sebekesiz mebekesiz ucretsiz kullanirsin.
    quote:

Orjinalden alıntı: 52murat54

arkadaşlar gps olayını destekleyn bir pda alaçam yanlız sorum şu ki gps kulanabilmek için şebeke destegi gereklimi yani demem o ki şebekeden destek alarakmı kullanyorsunuz lüütfen yardım acil

• 6915 VAR YETERLİMİ
  • UGUR KARDEŞ SAG 6915 almak üzereyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gps anten hk.
    13 yıl önce açıldı
    Wi-Fi Adaptörü Önerisi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet,sanirim gps anteni icinde var 6915 in.Igoyu yukleyip ucretsiz kullanirsin.
    quote:

Orjinalden alıntı: 52murat54

6915 VAR YETERLİMİ

• bende E61i var.Benim neye ihtiyacım var peki.Herhangi bir bluetooth gps receiver almam yeterlimi.Neler eklemem yada yüklemem gerekli.teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.