Şimdi Ara

Gps anten hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    5" çin malı bir navigasyon cihazım vardı.

igo8 yüklü.

Ürünü modifiye edip aracımın perdeliğine monte ettim.
    Şimdi hem mp3 player kısmını aracımın teybinden dinliyorum hemde navigasyon camda gözüknmüyor perdeyi kapadığımdada gözükmediği için 3 kuruş için camımı kırmalarını engelliyor.

Ancak bir sorum var bu cihazın perdelikte olmasının anten çekim gücüne ne gibi bir dezavantajı olur? Olur mu?

Gps anten hk.

• quote:

Orijinalden alıntı: yilmazeest
    Ürünü modifiye edip aracımın perdeliğine monte ettim.
    Şimdi hem mp3 player kısmını aracımın teybinden dinliyorum hemde navigasyon camda gözüknmüyor perdeyi kapadığımdada gözükmediği için 3 kuruş için camımı kırmalarını engelliyor.

Ancak bir sorum var bu cihazın perdelikte olmasının anten çekim gücüne ne gibi bir dezavantajı olur? Olur mu?

Anten çekiş gücüne çok etki edeceğini sanmıyorum ama sizin görüş gücünüze hiç engel olmuyormu bu sistem?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x-calibur -- 30 Eylül 2011; 9:33:00 >
  • Yok bir kaç deneme yaptım.
    Zaten perdeliğin sürekli açık kalmasını öngörmüyorum.
    Sadece bilmediğim bir adrese giderken kullanıyorum.

Mp3 olarak kullanırkende istediğim playisti seçtikten sonra perdeyi kapıyorum zaten.
  • quote:

Yok bir kaç deneme yaptım.

Mp3 olarak kullanırkende istediğim playisti seçtikten sonra perdeyi kapıyorum zaten.

Hocam, bence bu sistemde çok dikkatli olun, bu kısımlar yazın çok zarar verdirebilir cihazınıza. KGS kartlarını ben genelde o kısma koyuyordum ve her yaz yamru yumru oluyordu, sıcak o kısımda özellikle kapalı iken çok olacak buna emin olun.

Çekim gücüne gelirsek, eğer cihazınızda harici anten bağlantı kısmı varsa, gördüğüm kadarı ile açma kapama düğmesini yana taktırmışsınız, onun gibi anten de uzatılabilirse iyi olur çekim gücüne ama herşey aletin anten gücüne bağlı. Sıcak konusunda dikkat edin

• quote:

Orijinalden alıntı: x-calibur

quote:

Yok bir kaç deneme yaptım.

Hocam, bence bu sistemde çok dikkatli olun, bu kısımlar yazın çok zarar verdirebilir cihazınıza. KGS kartlarını ben genelde o kısma koyuyordum ve her yaz yamru yumru oluyordu, sıcak o kısımda özellikle kapalı iken çok olacak buna emin olun.

Çekim gücüne gelirsek, eğer cihazınızda harici anten bağlantı kısmı varsa, gördüğüm kadarı ile açma kapama düğmesini yana taktırmışsınız, onun gibi anten de uzatılabilirse iyi olur çekim gücüne ama herşey aletin anten gücüne bağlı. Sıcak konusunda dikkat edin

Ben sıcak ve diğer zarar vericek etkilerden kurtarmak için perdenin arka kısmına yani cihazın arka kısmına alüminyum tabaka koydum.
    Tabi ne kadar etkili olucak onuda zaman göstericek.

İçindeki anteni dışarı çıkarsam bunun + yönde bir avantajı olur mu?
    Yoksa external bir anten mi almalıyım.
    Gerçi cihazda external anten çıkışı yok.

Cihazın içinde anten olarak şu ürün var ;

Gps anten hk.

• extra anten takmana gerek yok cihaz içindeki anteni dışarı al yeterli olacaktır
    birde primo yükle system dosyasından baund ayarlarını yükseltirsin problem olmaz ama kutuyu açmadan önce dene belki sinyal kaybı olmaz
    gömme işlemini sag tarafa yapsan daha iyi olmazmıydı hem uzak olurdu daha güvenli sürüş olurdu birde hafif açı verebilirdin
    ama siperliğe takmak iyidir yazın ekran parlamasını kesersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekaert

extra anten takmana gerek yok cihaz içindeki anteni dışarı al yeterli olacaktır
    birde primo yükle system dosyasından baund ayarlarını yükseltirsin problem olmaz ama kutuyu açmadan önce dene belki sinyal kaybı olmaz
    gömme işlemini sag tarafa yapsan daha iyi olmazmıydı hem uzak olurdu daha güvenli sürüş olurdu birde hafif açı verebilirdin
    ama siperliğe takmak iyidir yazın ekran parlamasını kesersin

Söylediğiniz gibi anteni orjinal kablosunun daha uzunundan bulup dışarı aldım. (Ek yapmadan)
    Ancak programlar gps alıcısı bulunamadı demeye başladı. Ve tabiki en ufak bir uydu bile bulamadı.
    Bende dahili anteni içinde bırakıp aynı anten bulup paralel olarak bağladım sonuç gene hüsran oldu yine çalışmadı.
    Gps alıcısı bulundu dedi ama hiçbir uyduyu görmedi.
    İkinci bağladığım anteni kestim boşta kalan kablonun ucunu açtım ve uyduları bulmaya başladı.
    Yani içindeki dahili antenden harici anten malesef olmuyor.
    Sadece kablo bile çekseniz daha iyi çalışıyor.

Şimdi harici bir gps anteni bulup aynanın üzerindeki boşluğa monte etmeyi düşünüyorum.

Baund ayarları igo dada yükselmiyormuydu acaba?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şebeke Problemi Hk.
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.