Şimdi Ara

PlayStation 5 sarj istasyonu hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar öncelikle, iyi forumlar herkese.

Playstation 5 için sarj standi (istasyonu) almayi düşüyorum. İnternette 500-600 civarında şarj istasyonları mevcut. Ama güvenilir midir?

Gücü ps5 usb sinden çekeceğim. Kullanan varsa önerebilir mi? İlk etapda orijinal olmayan ürünü almayi düşünüyorum. Sizce?

• Ne gerek var ki dandik ürün almaya. 600 veren 900 de verir en kötü 2.el stand alır. 11.11 yada kara cumada da denk getirebilirsiniz. Ben kesinlikle orjinalden yanayım
  • BreakBeaT kullanıcısına yanıt

Aslında dandik değil biliyormusunuz, orijinalinde hiç bir uyari işareti yokken, diğer ürünlerde kol işaretleri vs var ve kol dolunca işaret sönüyor felan.

Alanlar memnun hep yorumlarda, parasında değilim ama görünüş olarak sade yapmışlar. Diğer ürünler birazdaha kullanışlı olmuş sanki, ben teknik acitan sorun yaratır mi onu soruyorum aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9FiestaM6 -- 7 Kasım 2023; 12:30:8 >
  • 9FiestaM6 kullanıcısına yanıt

ben olsam sony ürünü olan şarj standını alırdım orjinalden şaşma bence

• 9FiestaM6 kullanıcısına yanıt

İşaret veya ışık olmasına gerek yok. Kol sarj olunca, kolun üstünde daha ışık yanmıyor, böylece kolun sarjinin full olduğunu anlayabiliyorsun. Ayrıca 3.parti sarj cihazlarının çoğunun içinden adaptör çıkmıyor, orjinal üründe adaptör var. Ben olsam asla orjinalden şaşmam.

• Böyle bir durum için orijinalden şaşıp saçam sapan ürünlere o parayı dökmek akıl karı değil. Ve hiç de sandığınız gibi kaliteli falan değiller. Dümdüz dandikler. Gösterge olsa ne olur olmasa ne olur. Zaten şarj dolunca koldaki ışık sönüyor.

• Şarj gibi konularda orijinal - lisanslı ürünlerden şaşmayın. Hele ki ne idüğü belirsiz aparatları konsola hiç takmayın derim.

Zaten orijinal standın özelliklerinden birisi gücü prizden alması. Bu sayede PS5'i stand-by'da bırakmak gerekmeden şarj edebiliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 10 Kasım 2023; 17:5:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.