Şimdi Ara

Gps hakkında ki düşünceleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://urun.gittigidiyor.com/4-3-quot-GPS-2GB-TOUCH-MP3-MP4-BLUETOOTH-FM-SOK_W0QQidZZ17730018#aciklama

Herkese iyi günler
    Daha önce tecrübe etmediğim ve bu konuda acemi olduğum için konuya hakim olan kullanıcılardan bilgilerini paylaşmalarını ve beni bilgilendirmelerini rica ediyorum..

Yukarıda belirtmiş olduğum ürün hem özellikleri bakımından, hem de tasarımı olarak hoşuma gitti.

Bu ürünle ilgili olarak bana ne diyebilirsiniz ?
    Yada bana tavsiye edebileceğiniz aynı özelliklerde bir cihaz var mı ?

Şimdiden tşk ederim..

• Bu tür garantisiz ve kopya yazılım olan ürünlerden uzak durun derim,biraz daha verin uzun süre güncellemeli orada iddia edildiği gibi en hızlı değil gerçekten en hızlı bağlanan ürünlerden alın.

Sitede yazan bir çok şeye zaten yorum yapmaya gerek yok,o cihazın menüsünü herkes bilir patates baskı gibi 4. sınıf ürünlerde olan klasik menü.

Oradan bir ciddiyetsiz alıntı...

BEZERLERİ 1200 YTL ÜZERİNDE OLAN HARİKA BİR ÜRÜN

Bezerleride neyse bunun benzeri ürünler zaten satılan fiyat civarında.Benzerlikten kasıt görünüşse bu yazı bile hatalı,neticede Aston Martin'de Tofaş'ta uzaktan bakınca araba diye görünürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gps.navigation -- 19 Mayıs 2009; 20:50:56 >
  • aslına bakarsan bluetooth ve Fm özellikleri hoşuma gitti.
    dediğin gibi oradaki her yazıya aldanmamak lazım.

Konuya hakim biri olarak şöyle birşey sorsam

Özellikleri bakımından içinde fm ve bluetooth olan tavsiye edebileceğin bir model var mı ?

200-maksimum270 lira verebilirim

ayriyetten görüşlerin için tşkler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutorukushi -- 19 Mayıs 2009; 21:46:36 >
  • Bu rakamlarda çok kalite beklemeyin derim
  • gps.navigasyon'a katılıyorum. ucuz alıcam diye ne olduğu belli olmayan cihazlar almayın. 400 civarına oldukça iyi cihazlar var. Cihazdan öte, data, yazılım, harita güncelleme süresi ve firmaya özen gösterin.
  • maksimum 350'ye çıktım ozaman daha ne diyeyim : )

bu rakama bulabileceğim yada tavsiye edeceğiniz bir ürün var mı ?
  • madem okadar çıktınız 400 liraya next ye-g-708 cihazını öneririm. hatta burada ki hemen hemen herkes size aynı cihazı önerecektir o bütçeye. muhtemelen taksitle almayı düşünüyorsunuz. ayda 5-10 milyon daha fazla vererek next'i değerlendirmenizi öneririm.

http://www.hepsiburada.com/next-ye-g-708-4.3-lcd-fotonav-2013-yilina-kadar-ucretsiz-harita-guncelleme-16gb-sdhc-destegi-igo8.3-fm-verici-multimedya-/productDetails.aspx?categoryid=257643&productid=otnexyeg708

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu fiyata bu özellikler. Çin malı olmasın sakın. Olmasa bile çok fazla kalite bekleme derim, yine de sen bilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: theshiver

madem okadar çıktınız 400 liraya next ye-g-708 cihazını öneririm. hatta burada ki hemen hemen herkes size aynı cihazı önerecektir o bütçeye. muhtemelen taksitle almayı düşünüyorsunuz. ayda 5-10 milyon daha fazla vererek next'i değerlendirmenizi öneririm.

http://www.hepsiburada.com/next-ye-g-708-4.3-lcd-fotonav-2013-yilina-kadar-ucretsiz-harita-guncelleme-16gb-sdhc-destegi-igo8.3-fm-verici-multimedya-/productDetails.aspx?categoryid=257643&productid=otnexyeg708

theshiver aynen katılıyorum hiç degilse satış sonrası desek güzel hertürlü soruna forumlarında çözüm bulmaya ugraşan gönüllü bir sürü kişi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmkansız -- 20 Mayıs 2009; 9:51:54 >

• cihazı inceledim gerçekten güzel.

yalnız kafama takılan bir soru daha var ona da cevap alabilirsem karar vericem..

Bluetooth diye biraz ısrar ediyorum. çünkü telefonla olan görüşmeleri navigasyon aracılığıyla konuşmak istiyorum.

Görüşmelerin sağlıklı bir şekilde yapılması mümkün oluyor mu ?

Bluetooth özelliği gözardı edilebilecek bir özellik mi ?
    Yoksa olmazsa olmazlardan mı ?
    Bu özelliği kullananlar varsa konu hakkında bana bilgi verir misiniz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: akkaradeniz

Bu fiyata bu özellikler. Çin malı olmasın sakın. Olmasa bile çok fazla kalite bekleme derim, yine de sen bilirsin.

Yanlış bir yazı...Çünkü dünyadaki cihazların %99'u çin malıdır.Bunu daha öncede yazdık çok kereler,gene yazalım.Burada önemli olan kalite kontrol
  • quote:

Orjinalden alıntı: akkaradeniz

Bu fiyata bu özellikler. Çin malı olmasın sakın. Olmasa bile çok fazla kalite bekleme derim, yine de sen bilirsin.

çogu firmalar ürünlerini çine yaptırıyor fakat belirli kalite standartlarında yaptırıyor çinde yapılan herşey dandik olacak diye bir kaide yok.. orada işçilik ucuz oldugu için firmaların tercihi çin oluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kutorukushi

cihazı inceledim gerçekten güzel.

yalnız kafama takılan bir soru daha var ona da cevap alabilirsem karar vericem..

Bluetooth diye biraz ısrar ediyorum. çünkü telefonla olan görüşmeleri navigasyon aracılığıyla konuşmak istiyorum.

Görüşmelerin sağlıklı bir şekilde yapılması mümkün oluyor mu ?

Bluetooth özelliği gözardı edilebilecek bir özellik mi ?
    Yoksa olmazsa olmazlardan mı ?
    Bu özelliği kullananlar varsa konu hakkında bana bilgi verir misiniz ?

Merhaba Sayın kutorukushi
    Sorduğunuz sorular ile ilgili bizzat Next Navigasyon kullanıcı yorumları
    http://forum.donanimhaber.com/m_31771415/tm.htm konu altında verilen linkte mevcuttur.
    Saygilarımla,

• kartalkaya19, vermiş olduğun linke baktım.
    Kullanıcı yorumları güzel fakat next'in iki modeli var.
    Birincisi çok pahallı, ikincisi de nispeten ucuz olmasına rağmen bluetooth özelliği yok.
    olsa şuan siparişi vermşitim. : )

Nette bir kaç ürüne daha baktım şöyle bir ürün daha var.

Navitech P200B

http://www.hepsiburada.com/navitech-navp200b-43-inc-1gb-flash-bluetoohlu-navigasyon-cihazi/productDetails.aspx?categoryid=257643&productid=otdelnavp200b#tablnk

Bu ürünle ilgili düşünceleriniz nelerdir ?
    Yada Bluetooth özelliği de olan alternatif bir ürün tavsiyesi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutorukushi -- 20 Mayıs 2009; 14:14:35 >

• yaramaz alma bunu..
  • quote:

Orjinalden alıntı: kutorukushi

kartalkaya19, vermiş olduğun linke baktım.
    Kullanıcı yorumları güzel fakat next'in iki modeli var.
    Birincisi çok pahallı, ikincisi de nispeten ucuz olmasına rağmen bluetooth özelliği yok.
    olsa şuan siparişi vermşitim. : )

Nette bir kaç ürüne daha baktım şöyle bir ürün daha var.

Navitech P200B

http://www.hepsiburada.com/navitech-navp200b-43-inc-1gb-flash-bluetoohlu-navigasyon-cihazi/productDetails.aspx?categoryid=257643&productid=otdelnavp200b#tablnk

Bu ürünle ilgili düşünceleriniz nelerdir ?
    Yada Bluetooth özelliği de olan alternatif bir ürün tavsiyesi..

selamlar bluetooth isteginizi anlıyorum lakin önce haritasına haritanın ücretsiz güncellemesine ve teknik destegine bakınız derim.. bende navitech cihaz vardı en basitinden arayıp araç tutucu kırıldı yenisini almak istiyorum (tabiki parasıyla)dediğinizde yok alışveriş sitelerinde uygun bulabiliyorsunuz diyorlar evde şarj etmek için şarj cihazı sorun telefonculardan voltajı uyanlara bakın diyorlar ben bunları kendim yaşadım size şu cihazı alın demiyorum fakat satış sonrası destegi de araştırın derim ..

• Yorumlarınız için tşk ederim arkadaşlar..
    Değerlendirme yapp daha sonra karar vericem.
    Aceleyle karar verip yanlış yapmayayım.
    Tekrar tşkler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.