Şimdi Ara

gps hardwareidcahnged hatasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar myguide 300 marka navigasyon aletim var. herseyiyle igo ile ayni sadece cihazin ustundeki marka farkli. benim sorunum cihazi calistirip navigasyona girdigimde hardwareidchanged hatasi vermesi bu sorunu nasil cozebilirim yardimci olursaniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jilet03 -- 13 Ekim 2007; 19:05:31 >

• Cihazdaki SD kartı çıkartıp başka bir cihaza taktınızmı ? SD kartta device.nng diye bir dosya olmalı,onu silin ve tekrar çalıştırın muhtemelen düzelecektir.Düzelmezse birde kart takılı iken hard reset yapıp deneyin.

Kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gps.navigation -- 13 Ekim 2007; 19:38:22 >
  • kartta device.nng diye bir dosya yok. gpstmc.dll dosyasi var bir problem oldugunda onu silip yukledigimde duzeliyodu ama simdi ooda fayda etmiyo. hard reset nasil yapabilirim yardimci olursan sevinirim
  • gpstmc.dll dosyası sadece TMC sistemi içindir.Karta bakarken gizli dosyaları göster seçeneğiniz açıkmı,lütfen kontrol edin.Kapalı ise açını ve tekrar bakınız,32 byte uzunluğunda bu dosyanın mutlaka olması lazım,çünki yazılımız iGO.
  • bu device.nng dosyasi kartta gizli olarakta yok. ibnternettende bir turlu indiremedim mumkunse bana indirebilecegim bir link verebilirmisin veya upload edebilirmisin
  • O dosya indirilecek türden bir dosya değil.iGO her çalıştığı cihaza özel bu dosyayı üretir,eğer kullandığınız yazılım crack. vs değilse bu dosya mutlaka olmalı.

Tam olarak ne yaptıktan sonra oluştu bu sorun ? Ayrıca cihazın üzerindeki bu yazılım orijinal yazılımmı ? Ve güncelleme vs. yaptınızmı ?
  • cihaz herseyiyle orijinal baska bir sd karta cdsinden porogrami yukledim ve turkiye haritasi ekledim calismadi kendi orijinal kartini taktintan sonrada bu sorun olustu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WhatsApp Outdated Hatası
    2 yıl önce açıldı
    Kernel Panic Upload Mode hatası
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Anlasildi..

Original Cd sindeki software ile sayisiz karta yazip, birnevi cogaltma islemine kalkmis gibi olmussunuz.

Tabii firmasinin da bu konudaki uyanikliklara karsi biraz hazirlikli olmasini da hesaba katmak gerekirmis..

Al basina derdi simdi Bayram Bayram...

Ama Hard reset isi cozmeli bence..

Bol Sans..
  • hard resetin nasil atildiginida aciklarsan sevinirim son sansim o kaldi galiba.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.