bir çok gps takip cihazı var ve özellikle yurtdışında oldukca fiyatları uygun. bende yurtdışından almayı düşünüyorum, türkiyede satılanların takip için kendi arayüzleri var fakat yurtdışından aldığımızda web den takip için neler yapabilir? nasıl bir yöntem izleriz? motorsikletin çalınma durumuna karşı böyle bir uygulama düşünüyorum
Türkiye de satılan ile yurt dışı arasında ne kadar fiyat farkı var acaba?Hiç araştırmadım ama uçurum yoksa Türkiyeden almak daha mantıklı olmaz mı?En azından satış sonrası sorun olduğunda karşınızda muhatap bulma imkanınız olur.
quote:
Orijinalden alıntı: İmkansız
Türkiye de satılan ile yurt dışı arasında ne kadar fiyat farkı var acaba?Hiç araştırmadım ama uçurum yoksa Türkiyeden almak daha mantıklı olmaz mı?En azından satış sonrası sorun olduğunda karşınızda muhatap bulma imkanınız olur.
Türkiye de olan markalar sınırlı. Genel de çinde 15 dolar olan ürünleri burada 200 tl civarı rakamlara veriyorlar
quote:
Orijinalden alıntı: alpayfatih
quote:
Orijinalden alıntı: İmkansız
Türkiye de olan markalar sınırlı. Genel de çinde 15 dolar olan ürünleri burada 200 tl civarı rakamlara veriyorlar
Yurt dışından almak daha mantıklı.bu sefer de imei kayıt sorunu ortaya çıkar mı acaba?Sadece data transferi yapan cihazlarda imei kayıt gerekiyormu araştırmak lazım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme