6715 de ki en enteresan ozellik wm 2005 kullanmasi... 6515 deki wm 2003 se yerine onu sunmuslar. ve 6515 den ustun yani donanım olarak , icinde wifi var. bildiklerim bunlar simdilik. resmini bir arkadasim gondermisti msn den. fazla bir fark yok goruntusunde sadece renk tonları biraz degisik. geriye kalan hersey aynı .
fulmonty Tarih 10 Şubat 2006 16:41:21 casper m500 de çalışır mı bu program ?? ---------------->>> hangisi?
Arkadaşlar Venedikli'nin anlattığı Garmin Que programı routable haritalarla TomTom veya Navturk gibi route navigation yapabiliyor. Şimdi Garmin Que'da çalışan detaylı İstanbul haritaları vb. var fakat bunlar routable değil. http://www.malsingmaps.com/ adresinde routable haritalar var. *.img uzantılı ve Venedikli'nin dediği gib patchIt ile patchleyip SendMap ile gönderdiğinizde Garmin Que o haritalarda route navigation yapıyor. Bu routable haritaları Mapedit gibi programlarla açabiliyoruz. İstanbul'un img uzantılı haritasından pek bir farkı yok gibi duruyor. Şimdi bence üzerine yoğunlaşmamız gereken konu bu eldeki TR haritalarına route özelliği kazandırabilmek. Bir kaç link buldum;
arkadaşlar ssüper bi program buldum, lakin shareware.. şimdi bu program 6515 dahil ppcler ile uyumlu çalışan bi gps programı, garmin mapler için.windows mobile 5.0 dahil desteklemediği sistem de yok. 6515 teki gps ile beraber çalışabiliyor.kurdum, haritayı da yükledim, tıkırt diye açtı.sorun yok yani.ama kırmak lazım programı(n kafasını).evde ıolduğum için gps in çalışıp çalışmadığına bakamıyorum ama sitesinde uyumlu olduğu yazıyor.
http://geopainting.com/en/index.html#last bu link gis russa map edit. map source dosyalarını %30 sıkıştırarak saklıyor, sorunsuz açıyor.hattaa tam rus işi diyorlar.az güç>> çok verim
Hocam .img uzantılı Navcity haritasında kabaca ve yanlışca çizilen köy yollarını istediğimiz gibi eğip büküp virajı virajına istediğimiz gibi editleyebiliyormuyuz? Veya haritada olmayan yolları kendi istediğimiz gibi çizip GPS'e atabiliyormuyuz?
Bahsettiklerine göre mükemmel bir program...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme