Şimdi Ara

GPSTURK 8608 HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar GPSTURK 8608 almayı düşünüyorum.Fiyatı 655 ytl. ürün hakkında bilgisi olan arkadaşların tavsiyesi nedir acaba.Almalımıyım.Yoksa önerebileceğiniz (fiyat performans açısından) başka bir ürün varmı?Bu konularda pek bilgim yok.Şimdiden teşekkür ederim.

• onu almada.......

www.Yolbil.com.tr
  • Sayın markopolo formda okuduğum kadarıyla navigasyon hakkında belirli bir bilgiye sahipsiniz.Bu ürünü alma demişsiniz.ama nedenini açıklamamışsınız.Formda okuduğum kadarıyla daha sistem tam anlamıyla oturmamış.Yani yaşanan sorunlar cihazlardan değil yazılımlardan ve teknik destek alamadıklarından kaynaklanıyor.Ben İzmir de oturuyorum.Benim istediğim ege bölgesinde en az sıkıntı yaratan ve sorun olduğunda dürüstce teknik destek verecek bir marka ve yazılım olan cihaz.Bu cihazda benim aradığım iki özellik var.Birincisi;yolu düzgün tarif etsin.İkincisi telefonum geldiğinde konuşabileyim.Diğer mp3 çalma,film oynatma vb. şeyler ikinci planda.Şimdi arkadaşlar bana tavsiye edebileceğiniz fiyat ve performans açısından en uygun cihaz hangisi.Bu konuda bilgisi olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: EGEHAYDAR

Formda okuduğum kadarıyla daha sistem tam anlamıyla oturmamış.Yani yaşanan sorunlar cihazlardan değil yazılımlardan ve teknik destek alamadıklarından kaynaklanıyor.

Demek istedigim oydu
    Bir Türk fimasi aleyhine konusmak istemem, bende kullanmiyorum zaten Tomtom kullaniyorum. Bende, bu ve diger forumlarda yazanlarin yazilarini okuyarak bu kaniya vardim.
    ama isini görecekse al derim.

Ama herzaman benim tavsiyem bir PDA (smartphone de olabilir Win CE yüklü) alinmasi ve onunla en aktuel programin yüklenmesidir.
    Tr de navigasyon harita ve sistemleri tam oturmadigi icin bunu tavsiye ediyorum.
    saygilarimla

Edit: Sonradan duyduklarima göre Zannediyorum o cihaz çin mali ve .fbl uzantili I-go haritasi kullaniyor (Simdilik en aktuel harita) acaba yaniliyormuyum. Acaba Basarsoft bunu biliyormu........?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marcopolo -- 25 Nisan 2008; 2:59:09 >

• quote:

Orjinalden alıntı: EGEHAYDAR

Arkadaşlar GPSTURK 8608 almayı düşünüyorum.Fiyatı 655 ytl. ürün hakkında bilgisi olan arkadaşların tavsiyesi nedir acaba.Almalımıyım.Yoksa önerebileceğiniz (fiyat performans açısından) başka bir ürün varmı?Bu konularda pek bilgim yok.Şimdiden teşekkür ederim.

Onerim,

MIO Digiwalker c520.

Albim Tr ithalatcisi imis.

Burada yeterli bilgi var.

http://forum.donanimhaber.com/m_19507835/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sas_sas -- 25 Nisan 2008; 10:23:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    B660 vs Z690 vs Z790
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.