Şimdi Ara

Philips Fw855C Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Philips Fw855C Hakkında

Philips Fw855C Hakkında

[simage][/simage]

bunların hepsinin ne işe yaradığını söyleyebilecek olan varmı.. biiiiide bu alet rms kaç watt çıkış verir bir pioneer champiyon serisini besleye bilirmiyim.. birdeeeeeeeeeeee bu kırmızılı olanlar çıkış oluyo onları bi şekilde bağlayıp tam rms çıkış alablirmiyim mesela 2x200 değilde 1x400 gibi ?

bide bunları buldum işime yararmı
    Dane Techniczne:

Wzmacniacz 4 kanałowy:

Moc Muzyczna 2 x 240W 6 Ohm + 2 x 40W >6 Ohm Surround

Moc Rms 2x 120W 6 Ohm + 2 x 20W >6 Ohm

Pobór z sieci 145W

Waga wieży ok 12 kg

Waga Głośników: 4.5/9kg głowne, 2x 0.85 kg, 2x 1.25 surroundy.

Głośniki:

2 x 260W Music Power Output, 2 x 130W Rms Głośniki Główne

2 x 40W Music Power Output, 2x 20W Rms Surround

2 x 30W Music Power Output, 2x 15W Rms Surround

Razem : 660W Music Power Output , 330W Rms

• sağ tafatakiler kırmızı ve siyah olan çıkışlar ön hoparlör çıkışı. 2x 120w rms 6ohm gücünde hoplarlör bağlayabilirsin

Sol taraftaki siyah olanlar surround hoparlör bağlamak için güçlerini zaten yazmışsın 2x 20w 6ohm

Digital out ise MD disk kaydedicilere; cd çalardan optik kablo bağlayarak kayıt yapabilirsin(artık ne önemi kaldı kullanan var mı bilmiyorum). ps3/xbox veya başka digital cihazları kullanamazsın bu decoder değildir.

Subwoofer out: Aktif subwoofer varsa burdan bağlaman yeterlidir. Sadece sinyal çıkışı verir istediğin güçte sub bağlayabilirsin

Aux in: herhangi bilgisayar/mp3-dvd/dvix/ipod vsvs cihazları bağlar ses alırsın

Line out: cihazdan başka anfiye vsvs bağlayabilirsin

Diğer ikiside zaten radyo anteni takmak için, 75ohm olan FM diğeri Am bandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leone_510 -- 27 Nisan 2010; 23:59:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leone_510

Subwoofer out: Aktif subwoofer varsa burdan bağlaman yeterlidir. Sadece sinyal çıkışı verir istediğin güçte sub bağlayabilirsin

hiçbir şekilde ses alamıyoRum nden?
  • Arızalı olabilir, sanmıyorum ama cihaz üzerinden kapalı da olabilir. Büyük ihtimalle arızalıdır. Ayrıca pasif sub bağlıyorsanız ses gelmemesi normaldir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leone_510 -- 28 Nisan 2010; 0:09:45 >
  • peki bu alet 2x120 rms veriyor ben buna pioneer 308d yi bağlasam ne kadar verimli olr
  • sub woofer in devreye girmesi için kumandadan subwooferi aktif hale getirmelisiniz
    kullandığınız subwoofer aktif subwoofer olmalı yani harici beslemesi olan subwoofer olmalı çunkü subwoofer e sadece sinyal gider normal hoparlör gibi çalışmaz
    saygılarımla
  • kumandasız olmuyormu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Philips 55pus8007 vs TCL 55p735
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • EĞER CİHAZIN ÜZERİNDE SUBWOOFER AKTİFLEŞTİRME TUŞU VARSA ZATEN KUMANDAYA GEREK KALMAZ BEN PHİLİPS 5+1 HOME THEATHRE KULLANIYORUM KUMANDA OLMADAN HERHANGİ İŞLEM YAPAMIYORUM,SAYGILARIMLA
  • hıı olabilir aga saol çok yardımcı oldn
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.