|
Bildirim
|
İphone icin
Ayarlar Genel Dil ve bolge den tercih edilen e dile ingilizceyi ekleyin ama turkce kullan diyin. Sonrasinda Ayarlar Hue uygulama ayarlarina girin ve tercih edilen dili ingilzice yapin. Boylelikle hue ingilizce, telefonun diger yerlerini turkce kullanabilirsiniz. Turkce dilinde test etmeden surum cikarmislar anlasilan. Yakin zamanda tekrar guncelleme ile cozerler muhtemelen |
Gayet memnun eder. Ben evimde komple kullanıyorum. Çalışma odam, yatak odası, salon (tv ambilight ile) ve yemek odasında. Yakın zamanda merdivenler içinde sensor ve sarı-beyaz olanlardan alacağım. Hue'yu epey zamandır kullanıyorum. Tek şikayetim v4 diye çıkan serinin v3'e daha kalitesiz oluşu. Zaten iki versiyon arasında ciddi bir ağırlık farkı da var. v3 serisi daha stabil ama ton farkı yok lambalar arası. Salonda avizede normal aydınlatma için de kullanıyorum oldukça yeterli. Ayrıca hue iphone uygulaması ile eve yaklaştığım zaman lambalar kendisi yanıyor. Akşam vakti evden çıkınca kendisi kapanıyor. Çok memnunum.
|
Sync box 8k için destek birimine mail atmıştım. Dün aradılar. Yıl sonuna doğru ya da ocak ayı itibarıyla amazon üzerinden stoklara girebilir dediler. Benim gibi bekleyen varsa bilgisi olsun. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|