< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
GPT-3 çok iyi lan bune
-
-
yapay kadın zekası herhalde, susmuyor.
-
biraz fazla laf ebeliği yapıyor haklısın :D
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim sorduğum her şeyde istemcide istisna oluştu diyip reddediyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yeni mi keşfettiniz :D
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
aslında işleyişi basit bu şeyin
google kelimeleri kullanırken
sizin ve daha önce milyonlarca kişinin sorduğu soruları ve cevaplarını burası gibi sohbet forumlarında arıyor
bitti
ağzınızı eski durumuna çevirebilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kullanım önerisi olarak: eğer verdiği cevap tatmin etmezse ya da kısa gelirse "biraz daha detaylı açıklar mısın?" dediğin zaman açıklamaya devam ediyor. Birkaç gün bağımlısı olmuştum.
-
ilk kez kendim denedim.
-
GPT-3.5 aslında hocam, ChatGPT olarak açılmadan önce GPT-3'tü. Bu arada gerçekten inanılmaz. Ödevlerimi falan buna yaptırmaya başladım, yazılım ödevlerinde inanılmaz rahatlık sağlıyor. Bir de çok kişi bilmiyor ama başlıkları falan büyük yazarak döküman yazabiliyor. Arama motoru yerine bunu kullanıyorum nerdeyse. Her alanda bilgisi var, denediklerim şunlar: Matematik, Fizik, Biyoloji, Tarih, Sanat, Müzik, Hukuk.
Roleplay oyunu oynamak istiyorum diyip kendi rolunuzu ve onun rolunu verirseniz ismini verdiginiz karakter gibi konusmaya basliyor.
Edit: Şeyi de söylemek lazım, normalde İngilizce dilinde eğitilmiş bir model, o yüzden benim gördüğüm kadarıyla İngilizce dilinde bir tık daha hızlı gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blitz. -- 28 Aralık 2022; 11:8:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Front endcilerin sonu geldi mi diyorsun
-
css yazan bot yaparlarsa bir anda fullstack oluveririm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 30 Aralık 2022; 0:35:48 > -
50 kez sordum sana soruları ingilizce sorsam mı daha iyi türkçe sorsam mı daha iyi anlarsın diye.
düzgün cevap vermedi ben ikisinide anlıyorum dedi :D
ingilizce data miktarı daha yüksek oldugu için ingilizce hem daha hızlı hem daha sağlam olmalı diye tahmin ediyorum.
-
Bence de öyle hocam. Bir de gelicek yıl GPT-4'ün çıkacağı söylendi. Tabi ertelenebilir sanırım. Database güncellenmiş olucak ve parametre sayısı da çok daha fazla olucağından doğa bir insan gibi konuşabilir hale gelicekmiş yanlış okumadıysam.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X