Şimdi Ara

Gpt-4o dan sonra yazılım ve bilgisayar puanların dibe çakılacak olması (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
2
Favori
1.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

yazılım her yıl güncellenen bir şey olduğundan dolayı yazılımcılar kendilerini güncel tutmaları gerek ve yaptıkları işler yüksek gelirli işler olduğundan dolayı puanları yükseldi

ama hekimlikteki düşüşün nedeni düşük ücretler(saatlik nöbet ücreti 110 lira) , çok fazla hastaya bakmaları ve hata yaptıklarında malpraktis davası açılırsa ödedikleri tutarlar artık çoook fazla yüksek ve bu davaların sayısı son yıllarda çok fazla arttı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 18 Mayıs 2024; 0:32:42 >
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt

aç ve  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C822A4E21 -- 18 Mayıs 2024; 1:11:2 >
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

Bu sene dahi 200 kişi düşüren Ege, 2k mı düşürecek puhahah

Bilgisayara ilgi sönmeye başladı bile. Ege, 7k'dan iyi alırsa forumu terk edecek misin 84 Iq?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    Bizim iş anca kıymete bindi türkiye’de malesef. Mesleğimin son yıllarında ancak iyi kazanmaya başladım. Eskiden de iyiydi ama şimdi almanya’dan iş teklifi aldım, gitmedim. O kadar iyi yani

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ticaret yapan ve sermaye sahibi kazanır her zaman, meslek fark etmez bunlara çok takılmayın. Herkes keyif aldığı şeyin peşinden gitsin bence :D

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.