Şimdi Ara

Gpu 107 derece

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sıcaklık ana başlığı olmasına rağmen açtım affedin.
    Laptopta Gpu kolayca 110 derece oluyor. Ne yapmam lazim sizce. Flex kabloları hasarlı olduğundan bir daha açmaya korkuyorum bilgisayarın içini. Tamirciler ile hiç iyi olmayan deneyimlerim var. Çözemedim gitti şunu
    Gpu 107 derece

Edit 1 : Bir Bilgisayarcıya verdim, flex kablo bozuldu dedi. Sipariş verecekmiş onu bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bbatuhan77 -- 21 Ocak 2019; 0:57:12 >

• Kartın 108 derece olduğundan emin miyiz yav? Boştayken sıcaklıklar ne durumda Sensörde sıkıntı olmasın?
  • Extreme37 kullanıcısına yanıt
    Gpu 107 derece
    Öncelikle cevap için teşekkür ederim.
    Başlangıçta böyle gözüküyor. Gpu kullanımı da düşük kalıyor. Gpu kullanımı artıp biraz fps artarsa sıcaklık 100ü görüyor ve 10 fpslere düşüyor. İlk başta acaba gpuyu kullanmıyor mu diye düşünmüştüm ama ileride kullanmaya çalışınca ısı arttığından dibe düşüp duruyor gpu usage.

• bbatuhan77 B kullanıcısına yanıt
    görünüşe göre termal macun kurumuş ve fan toz bağlamış. halledebilirsen flex kabloları internetten getirtip kendin tak. kaliteli bir macun çekip laptop soğutucu kullan.
  • start_system kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler artık öyle yapacağım.
  • Termal macun değişimi ve toz temizliği yapmanız gerek. Bu şekilde kullanmayın cihazı.
  • Bahsi geçtiği gibi güzel bir Temizlik- Macun yenilemesi çözümün olacaktır.. birde Arka plandaki oyunu merak ettim
  • Senelerdir böyle bilgisayar kış günleri biraz oynatıyor.

Oyun C&C Generals zero hour çocukken oynuyordum. Bilgisayar sağolsun yine sardım eski oyunlara.
  • bbatuhan77 B kullanıcısına yanıt
    Senelerdir böyle ve hiç bir sorun çekmiyor san helali var o pc nin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.