Şimdi Ara

GPU Çok Isınıyor / MSI G31TM - P21 BİOS VOLTAJ SORUNU .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 Gün Önce Anakartımı Değiştirmeye Karar Verdim . Gold Bilgisyardan MSI G31TM - P21 DDR2 Anakart Aldım . Taktık Herşey Güzel 8 TL Ye Cooler Master Gri Renkli Macunumu Aldım .. Çalıştırdık Pcyi İşlemci 32 - 37 Derece Arası Stabil Olarak Çalışıyor Ancak GPU (Nvida Geforce 9400GT 512 MB 128BİT) 59 - 65 Arası Gidip Geliyor SpeedFanda Alev İşareti Hiç Eksik Olmuyor ELimle Dokndum Gerçekten Çok Sıcak Termal Macun Yaptım Hala Aynı Fanlarda Sorunuz . Kasada İşlemci Haric 2x Fan Var .

Yardımlarınıızı Bekliyorum .

----------------------- Ayrıca MSI G31TM - P21 Anakartta BIOSDa Voltaj Arttırma Yerini Bulamadım ...

İyi Günler ...

• oyundamı oluyor boştamı bu sıcaklık boştaysa sıkıntısı var oyundaysa güzel sıkıntı yok eski galiba fanını bi temizleyi ver.
  • Boştayken Fan Yeni Temizlendi Macun Yeni Sürüldü . Anlamıyorum Çok Sıcak . Oyunlarda Ve Normalde Gezerken Kasma Gibi Bir Sorun YOk Ama Anlamıyorum bu sıcaklık korkutuyor ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre961 -- 1 Eylül 2011; 21:55:23 >
  • sıcak değil neden korkuyorsun oyunda kasma olmuyorsa ve sıcaklıklar bu dediğin civardaysa gayet iyi 60 derece normalde insana ıcak gelir sen sıcaklık görmedin 90-100 lerden bahsedenler mevcut neden sorun yapıyorsun eğer oyunlarda takılma yoksa normal sıcaklıklarda çlışıyor demektir kartta zorlanma yoktur aşırı ısınırsa zaten oynayamazsın kendini kapatır.sorun yapma macunu işlmciye sürdün ekran kartına değil.işlemci gayet düşük.ekran kartını temizledin biraz zorla 1 saat kadar ne kadr ısınma yapıyor.ekran kartın normalde düşük hangi oyunu oynuyorsun takılma olmadığına göre sıkıntı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

sıcak değil neden korkuyorsun oyunda kasma olmuyorsa ve sıcaklıklar bu dediğin civardaysa gayet iyi 60 derece normalde insana ıcak gelir sen sıcaklık görmedin 90-100 lerden bahsedenler mevcut neden sorun yapıyorsun eğer oyunlarda takılma yoksa normal sıcaklıklarda çlışıyor demektir kartta zorlanma yoktur aşırı ısınırsa zaten oynayamazsın kendini kapatır.sorun yapma macunu işlmciye sürdün ekran kartına değil.işlemci gayet düşük.ekran kartını temizledin biraz zorla 1 saat kadar ne kadr ısınma yapıyor.ekran kartın normalde düşük hangi oyunu oynuyorsun takılma olmadığına göre sıkıntı yok

Önceki Ana Kartım Foxcondu Cod MW2 / World at war / Crysis 2 Full Kasıyor 640*480de Şimdi MSI G31TM - P21 Aldım Taktım . İnanılmaz Bir Fark 1440*900 Anti-Asiling 4x Oynuyorum . Çok Buyuk Etkisi Oldu . Bu Kadar Fayda Ediceğini Hiç Tahmin Etmedim ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre961 -- 1 Eylül 2011; 22:52:05 >

• crysis ağır oyundur en düşükte oynamışsın bu kartla normal ısınma en çok 70 lerde ise sıkıntı yapma ağır oyunlarda ısısnır okadar okart
  • Aldıgım Anakart hakkında bi fikrin varmı ? Voltaj veremiyorum BIOSdan FSB Arttıroyrum Ama Voltaj Lazım .
    Ayrıca Anakart Nasıl Sence ?
  • aynen sorun yok merak etme
  • Voltaj Veremiyorum . Bilen yok mu .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.