Şimdi Ara

GPU RENGİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaslar geçenlerde palitin ekran kartını aldım 1 gb ddr3 128 bit gt 220 ilk aldıgımda üstü siyahtı şimdi kahverengi oldu acaba bi sorunmu var şimdiden teşekkürler

• nasıl yani Bu arada kart bumudur?
     GPU RENGİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cainsonant -- 15 Şubat 2012; 22:42:07 >
  • hocam ustu derken ..?? ılgınc bısı ..nasıl anlamadım ben ..?? .. neresı renk degıstırdı ..?? performansında kullanımında sorun varmı ayrıca ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: turul50

slm arkadaslar geçenlerde palitin ekran kartını aldım 1 gb ddr3 128 bit gt 220 ilk aldıgımda üstü siyahtı şimdi kahverengi oldu acaba bi sorunmu var şimdiden teşekkürler

Nasil hocam ? :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıggaa

hocam ustu derken ..?? ılgınc bısı ..nasıl anlamadım ben ..?? .. neresı renk degıstırdı ..?? performansında kullanımında sorun varmı ayrıca ..

bole kırmızı deil siyah olanı yani ilk geldiginde şimdi kahverengi performansta bi sorun yok aksine ilk aldıgımda crysisde kasma fln vardı şimdi oyunlarda kasma yok ama rengi kahverengi olmus temizlicektim açtım kasayı bi baktım kahverengü olmus :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: turbo-powwer

quote:

Orijinalden alıntı: turul50

slm arkadaslar geçenlerde palitin ekran kartını aldım 1 gb ddr3 128 bit gt 220 ilk aldıgımda üstü siyahtı şimdi kahverengi oldu acaba bi sorunmu var şimdiden teşekkürler

Nasil hocam ? :))

bnde bilmiorum nasıl :D
  • Çok garip
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni cihaz mavi ekran
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: strom 43

Çok garip

:D garipte inş bişi olmamıstır ilkten yandı diye düşündüm sonra dedim aman garatisi var degiştirrim dedim crysisde kasma yapıodu şimdi bi gram kasma yok bütün oyunlarda renk atınca performans arttı galiba :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.