Şimdi Ara

GPU sıcaklığı normal mi?!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nVidia geforce 6800GS ekran kartım boşta 63-65 derece COD4 oynarken ise 95 falan oluyor bu normalmi? bu değerlere nvidia control panelden bakıyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: accord5

nVidia geforce 6800GS ekran kartım boşta 63-65 derece COD4 oynarken ise 95 falan oluyor bu normalmi? bu değerlere nvidia control panelden bakıyorum.

Tabi Değil Load Da 60 Olması Lazım
    Ekran Kartının Fanını Sök Temizle Kaliteli Termal Mazun Sür Artric Silver 5 Alırasanız Süper Olur
  • Termal macun ne ya? bide nasıl sökiyim fanı aşağı bakıyo ve biraz dar elimle çıkaramam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi accord5 -- 8 Aralık 2007; 20:00:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: accord5

Termal macun ne ya? bide nasıl sökiyim fanı aşağı bakıyo ve biraz dar elimle çıkaramam

once karti cikartip sonra fani cikaricaksin...

Ama boswer sen hic ugrasma...
    Elektrip supurgesiyle kartin icini cek bi.
    90 derece de bazi kartlar icin normal
    bazilari icin dusuk bir sicaklik ama seninkini tam bilmiyorum...

Eger oyunda kasma vb. gibi sorunlar yapmiyosa (donanimsal degil isiya bagli) veya reset fln atmiyorsa fazla kurcalamani tavsiye etmem

• hayır atma yada reset falan yok ama perormans kaybı olur diye demiştim ben bi içini çekeyim durduk yerde belamı aramayayım
  • yaf pes2008 de denedim oyundan çıktıktan sonra baktım 105 derece ama bişe olduğu yok bu değerleri nvidia control centerdan bakıyorum neden bişey olmuyor acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.