Şimdi Ara

gpu ve cpu ısınma lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • normal ekran kartı ısısı 32-35 oyun açınca birden bu sıcaklık 50-60 kadar çıkıyor bu artış oyun açılınca birden oluyor işmeci sıcaklığı 100 derecede sabit oluyor arada fps düşüklükleri yaşıyorum hdd bozulmuştu bir kaç parçası değişmiş sorun ondan kanaklandığını düşünüyorum sizce sorun nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erayctn81 -- 12 Eylül 2018; 0:43:40 >

• Güç kaynağı marka ve watt değeri nedir
  • Ekran kartı sıcaklığı normal ama işlemcinin 100 derece olması normal değil. Isınma kaynaklı fps düşüşleri yaşıyorsunuz. İyi bir kasa temizliği yapmanız gerekecek. Özellikle işlemci fanının temizlenmesi ve çok eski ise işlemci termal macununun yenilenmesi işlemcinizin ısınma sorununu bir nebze azaltacaktır.

Hdd'de bir sıkıntı olup olmadığına bakmak için ise Hard Disk sentinel programını indirip bilgisayarınıza kurun. Program ilk açıldığında gelen ekranın görüntüsünü çekip buraya atın. Eğer birden fazla diskiniz var ise her bir disk için sol taraftan seçim yapın ve sağ taraftaki listede gelen görüntülerin ilk sekmesinin resmini çekip buraya atın. Sağlık ve performans bilgisinin yanında disk yüzeyindeki sorunları varsa bize söyleyecektir.

Kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.