Şimdi Ara

Gracia Final Low Rate (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Planlı çalışırsan A yı da S i de bir kaç gün içinde kasarsin sorun olmaz ama esas sorun armor ve weaponlara elemetal basmak... Yoksa +10 set yapsana bana misin demiyo hayven efendiler ... Gracia finalin zorluğu da bu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TomAmca

Planlı çalışırsan A yı da S i de bir kaç gün içinde kasarsin sorun olmaz ama esas sorun armor ve weaponlara elemetal basmak... Yoksa +10 set yapsana bana misin demiyo hayven efendiler ... Gracia finalin zorluğu da bu :)

Çok haklısınız. Eski oynadığım serverde yılbaşı hediyesi olarak verdikleri itemlerin birinin içerisinden weapon ticked çıkmıştı. Santa'dan trade ettiğimde bana 14 gün kullanmalık +16 Angel Slayer verdi. SA ve attiributte yapılamamasına rağmen, low rate müdavimi olan ben hayatımda ilk defa kırmızı kırmızı parlayan weaponu elime aldığımda çok sevinmiştim. Denediğimde ise tam bir hayal kırıklığına uğradım. Kendi silahım LvL 4 attiributte +4 Angel Slayer, +16 lık bu wepondan %20-30kadar fazla damage veriyordu. +16 weaponun bankaya koydum ve sessizce kaybolmasını bekledim
    Gracia Final ile birlikte çalışmaya başlayan attiributte özelliği charları çok güçlü bir hale getiriyor. Bufferini yanına alıp tek başına Trex kesebiliyorsun, FOG'un en derin kısımlarına kadar ilerleyebiliyorsun. Aynı zamanda da çok fazla seçenek sunuyor. Hangi attiributteyi yapayım, düşmanlarımın hangi özellikleri zayıftır diye düşünüyorsun.
    Ama çok büyük bir dezavantajı oldu bence. Attiributte yapma imkanı olmayan A grade itemlerle, S grade itemler arsındaki fark iyice açıldı. Hem defans hem de attack yönünden S grade itemler %80 e yakın oranlarda fazladan avantaj sağlamış oldular. Hız özelliği nedeniyle major arcana yerine dark crystal tercih eden magelerin, draconik veya imperial armor alamayip artılı A armorlarla idare etmeye çalışan diğer charların pek şansı kalmadı.
    Lineage, gerçek hayata daha çok benzemeye başladı sanırım, zenginle yoksul arasındaki uçurum iyice arttı.
    Bu arada yeni serverim L2 ROX. Söylediğim gibi, bütün özellikleri 10x. Görevler ve skiller otomatik açılıyor. Eski serverime göre biraz daha kolay. Açıkçası, bir gün uçup gidecek emekler için fazla zorlanmaya gerek yok diye düşündüm.

• Enchanter en asagida soyledigin soz cok dogru
    quote:

Açıkçası, bir gün uçup gidecek emekler için fazla zorlanmaya gerek yok diye düşündüm.

Private serverlarda Bu eninde sonunda olacak 1sey Bknz Abyss 7x te 2.5sene oldu oynuyali aradaki ara vermeler falan mevcut işte
    Suan server ölü olmaya aday nerede ilk 2000 player nerede b ve a grade yapmaya calisan playerlar Şimdi millet s gradelere enchant basmaya calisiyor
    +6 set +8 bowlar 10lar falan filan Diger 3 servarida birlestirip 1server yaptilar eskiden toplam 16k playeri vardi simdi 4k bile yoktur
    Onun icin kendini yormadna zevk almaya bakacaksin private serverlarda
    Eger buraya devam edersem herhalde benimde attiributte işine girmem lazim onceden biriken taslar var mesala bende Mesala yararli olacak bilgiler varsa paylasalim Bosa taslar gitmesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ENCHANTER

quote:

Orijinalden alıntı: TomAmca

Planlı çalışırsan A yı da S i de bir kaç gün içinde kasarsin sorun olmaz ama esas sorun armor ve weaponlara elemetal basmak... Yoksa +10 set yapsana bana misin demiyo hayven efendiler ... Gracia finalin zorluğu da bu :)

Çok haklısınız. Eski oynadığım serverde yılbaşı hediyesi olarak verdikleri itemlerin birinin içerisinden weapon ticked çıkmıştı. Santa'dan trade ettiğimde bana 14 gün kullanmalık +16 Angel Slayer verdi. SA ve attiributte yapılamamasına rağmen, low rate müdavimi olan ben hayatımda ilk defa kırmızı kırmızı parlayan weaponu elime aldığımda çok sevinmiştim. Denediğimde ise tam bir hayal kırıklığına uğradım. Kendi silahım LvL 4 attiributte +4 Angel Slayer, +16 lık bu wepondan %20-30kadar fazla damage veriyordu. +16 weaponun bankaya koydum ve sessizce kaybolmasını bekledim
    Gracia Final ile birlikte çalışmaya başlayan attiributte özelliği charları çok güçlü bir hale getiriyor. Bufferini yanına alıp tek başına Trex kesebiliyorsun, FOG'un en derin kısımlarına kadar ilerleyebiliyorsun. Aynı zamanda da çok fazla seçenek sunuyor. Hangi attiributteyi yapayım, düşmanlarımın hangi özellikleri zayıftır diye düşünüyorsun.
    Ama çok büyük bir dezavantajı oldu bence. Attiributte yapma imkanı olmayan A grade itemlerle, S grade itemler arsındaki fark iyice açıldı. Hem defans hem de attack yönünden S grade itemler %80 e yakın oranlarda fazladan avantaj sağlamış oldular. Hız özelliği nedeniyle major arcana yerine dark crystal tercih eden magelerin, draconik veya imperial armor alamayip artılı A armorlarla idare etmeye çalışan diğer charların pek şansı kalmadı.
    Lineage, gerçek hayata daha çok benzemeye başladı sanırım, zenginle yoksul arasındaki uçurum iyice arttı.
    Bu arada yeni serverim L2 ROX. Söylediğim gibi, bütün özellikleri 10x. Görevler ve skiller otomatik açılıyor. Eski serverime göre biraz daha kolay. Açıkçası, bir gün uçup gidecek emekler için fazla zorlanmaya gerek yok diye düşündüm.

Eski server yeni server farketmez, bir gün hepsi uçup gidecek ya da siz oyunu bırakacaksınız öyle ya da böyle. Nasıl ki bir gün hepimiz öleceksek bu da bu şekilde olacak. Benim şu ana kadar bildiğim tek özel server Abyss ve artık kurumsallaşmış olduğu için olsa gerek kolay kolay kapanmıyor (sanane.com gibi). Diğer özel serverların hepsinin kapanma riski vardır yani birisi 10 senedir aktiftir ama bir gün kapanıverir, bir oyunu da kimse 10 sene oynamaz. Siz nasıl olsa bir gün kapanacak diye oynarsanız ne uykunuzdan feragat edersiniz, ne arkadaşlarınızdan, ne sosyal hayatınızdan ne de hayatınızdan fedakarlık yaparsınız. Ben x300 de yaklaşık 2 senemi kaybettim şimdi L2 ETF de oynuyorum ama sabah işe gideceksem gene yatıyorum, yok siege miş, yok RB miş, yok baium muş vız gelir tırıs gider. Oyunu ben sadece "BOŞ" vakitlerimde oynarım

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.